Napisane przez Garggamel
Napisane przez koval21
Napisane przez bambucza1988
Nie potrzebne mi tez czyjes ustawienia i moze byc goly program, chodzi mi tylko o to ze starsze wersje oferowaly inne funkcje, ktore potrzebuje.
możesz napisać o jakie funkcje ze starego StarsHelpera Ci chodzi? - bo być moze ta sama funkcjonalność jest realizowana teraz w inny sposób tylko o tym nie wiesz. Wydaje się to dziwne, że StarsHelper pozbył się jakiejś działającej funkcjonalności która wykazywała użytecznosć - no chyba, że uderzała ona w regulamin Starsów odnośnie programów pomagajacych w grze
Też jestem ciekawy jakie to funkcje, jedynej opcji jakiej mi w nim brakuje to chyba tylko pokazywanie na ilu stołach gra dany gracz ;).
Regulamin starsow zabranil kiedys tego dla niby obrony slabszych graczy, a starsze wersje mialy mozliwosc ustawienia autobetu np. :
open raise 3bb + 1bb za kazdego limpera
3bet *3 + 1bb za kazdego limpera
squeez x3 + bb za cold callera
Cos jeszcze potrzebowalem, ale na szybko nie pamietam. Duzo osob pomysli, ze to przeciez niepotrzebne, a jak gram teraz mikro limity to wkurza mnie jak co chwile ktos limpuje i recznie musze bet ustawiac, mimo ze mam program ktory mial taka mozliwosc, spowalnia to obsluge stolow.
To na ilu stolach ktos gra tez by sie przydalo, ale nie wiedzialem, ze sa takie rzeczy.