Cześć, po zmianie pc na nowy chciałem pobrać pokerstars i nie mogę do nich wbić na stronę, nie wiem czemu? Miał ktoś podobny problem i jakoś sobie z nim poradził? Może to nowy windows/program antywirusowy?
Zainstaluj Operę, kliknij w przycisk VPN po lewej od wyszukiwarki adresów www i odpal stronę Pokerstars. To nie problem nowego Windowsa ani programu antywirusowego. Po prostu blokują polskie IP wchodzące na stronę PokerStars.
Napisane przez logan22
Zainstaluj Operę, kliknij w przycisk VPN po lewej od wyszukiwarki adresów www i odpal stronę Pokerstars. To nie problem nowego Windowsa ani programu antywirusowego. Po prostu blokują polskie IP wchodzące stronę PokerStars.
uzywabie VPN jest niedozwolone na Poker Stars dlatego zmiana dns jest lepszym rozwiązaniem
Oba sposoby działają. Mój jest łatwiejszy. A granie pokera online w Polsce w ogóle nie jest legalne, więc produkowanie sie, że korzystanie z VPN jest niedozwolone jest moim zdaniem stratą czasu. Tak, można dostać bana, ale jeśli się GRA przez VPN. Ściągnięcie instalki przez VPN jest bezpieczne. Nie musisz się nawet logować.
od kiedy poker w Polsce jest nielegalny???? Czyzby kasyna oferujące turnieje w pokera łamały prawo ??? Nielegalne jest granie na prawdziwe pieniądze na poker roomach nie mających polskiej licencji, natomiast sam poker jest jak najbardziej w Polsce legalny