Update
Ilość rozegranych rąk: 5000
Typ gier: PLO cash
Zysk/strata: +$14
Aktualny bankroll: $296
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 12
22/05/2023 Unibet odpisał, że powinienem móc wypłacić na Skrill
No zobaczymy. Pograłem dziś w PLO na każdym roomie i jedynie na Unibecie na plus. I to na PLO10! Happy Hours robią robotę. Jeśli przejdzie moja wypłata to chyba przeproszę się na stałe z tym roomem (kosztem P*).
28/05/2023 Jednak na razie wypłata z Unibet nadal nie przeszła. Ale coś tam pograłem w tym tygodniu w trakcie Happy Hours i nawet wygrałem 2 bilety (PLO10 i PLO25). Potem już tak dobrze nie szło i skończyłem tydzień na 0. Grywałem też na P* i sumarycznie parę dolarów na plus ( w tym 7$ rb).
Bankroll 296$ + Unibet poza Challengem 324$
Update
Ilość rozegranych rąk: 2000
Zysk/strata: +$13
Aktualny bankroll: $309
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 13
29/05/2023 Wpadło 10$ z Daily Omaha Cash Game Leaderboard $0,01/0,02.
05/06/2023 Mało gry w tym tygodniu. Zajmowała mnie rodzina, praca i giełda. Niestety z Unibetu nadal nie wypłaciłem. Bankroll 309$ + Unibet poza Challengem 276$.
Update
Zysk/strata: -$12
Aktualny bankroll: $297
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 14
Znów bardzo mało gry. Nie mam zbytnio ochoty, a nawet jak odpalę to gram słabo i szybko wyłączam. Na Unibet nawet słaba gra wystarcza, na Pokerstars gorzej z tym. Bankroll 297$ + Unibet poza Challengem 290$.
Update
Zysk/strata: -$3
Aktualny bankroll: $294
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 15
Nadal mało gry. Na Unibecie w ryj, bo nagle zachciało mi się wyższych stawek
Bankroll 294$ + Unibet poza Challengem 246$.
Update
Ilość rozegranych rąk: 315
Zysk/strata: +$2
Aktualny bankroll: $296
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 16
Stwierdziłem, że czas zarobić trochę pieniędzy i wróciłem na GGPoker, ale czasu wystarczyło tylko na jedną sesję. Ładna pogoda, więc wolę wyjść z dziećmi na spacer albo na basen zamiast klikać guziki
Update
Ilość rozegranych rąk: 399
Zysk/strata: -$16
Aktualny bankroll: $280
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 17
Update z opóźnieniem, bo urlop. W zeszłym tygodniu tylko jedna sesja, ale za to fishom wchodziło wszystko jak leci
Update
Ilość rozegranych rąk: 200
Zysk/strata: +$9
Aktualny bankroll: $289
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 18
Na urlopie trochę poklikałem na P*, żeby załapać się na promkę z darmowymi turkami. Ale nic z tych turków nie wpadło.
Update
Ilość rozegranych rąk: 0
Zysk/strata: 0
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 19
W tym tygodniu robiłem tylko misje na Unibecie. Bankroll 289$ + Unibet poza Challengem 259$.
Update
Ilość rozegranych rąk: ?
Zysk/strata: 0
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 20
Trochę pograłem w Spiny w ramach promki na P*, ale ostatecznie bankroll bez zmian.
Update
Typ gier: Spiny
Zysk/strata: +$2
Aktualny bankroll: $291
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 21
W tym tygodniu ładnie zażarło na Unibecie - zająłem 4mce w turku PKO za 5$, a przy okazji wykonałem misje i wpadło kilkadziesiąt $ z darmowych spinów. Unibet poza Challengem 322$ (+63$). Na P* grałem tylko Spiny, ale bez rewelacji.
Mam pytanie jak się wrzuca pliki z komputera lub urządzenia np.smartfina podczas edytowania odpowiedzi na tym forum widzę że można dołączyć link odsyłacz do YouTube lubi inne łącze URL a chciałbym dodać screen shots np podczas jak gram w pokera i dodać ten plik obraz pisząc odpowiedź na tym forum?? Proszę o odpowiedź.
Update
Zysk/strata: $0
Aktualny bankroll: $291
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 22
Na głównych kontach bez zmian, bo prawie nie grałem. Za to na Unibecie (poza Challengem) przy okazji wyrabiania misji +16$ (338$).
Bardzo precyzyjne update twojego blogu i dorzeczy. strategie widać gołym okiem podoba mi się twoje podejście do gry w pokera oraz dziennik gry z danego okresu. Tak trzymaj, dużych wygranych.
Trzymaj bankroll pod kontrolą i żeby rósł niż malał.
Mam pytanie czy grając w pokera na Internecie na internetowych roomach pokerowych, ja głównie gram na GG poker.
Pytanie czy trzeba mieć oko na pulsie odnośnie swojego bankroll.
A także nie rozumiem trochę znaczenia "rake'u" bo też są dostępne promocje na GG poker, ale środki promocyjne są uwalniane dopiero po "rake'u"
Napisane przez jsyrowy92
Pytanie czy trzeba mieć oko na pulsie odnośnie swojego bankroll.
Zdecydowanie, jak się patrzy na bankroll to trzeba mieć oko na pulsie. Z kolei jak przechodzi obok ładna dziewczyna to trzeba zawiesić na niej rękę. Nigdy nie rób odwrotnie byku. Pozdrowiam serdecznie. Właśnie odpalam turniej za 1$ na międzynarodowej platformie rozgrywek pokerowych GG poker (Teksas Holdem z brakiem limitu puli).
Update
Zysk/strata: +1$
Aktualny bankroll: $292
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 23
Na głównych kontach bez zmian, ale za to Unibecie przyżarło dość srogo.
W piątek wygrany turek 2€ Omaha PKO:

W niedzielę trafiony (i co ważniejsze wygrany) 2€ Hexapro z mnożnikiem x100:

Poza tym przy wyrabianiu misji wpadło też kilka jurków. Obecny stan konta na Unibet 609$ (+271$). Teraz Unibet twierdzi, że problem z wypłatą jest po stronie Skrilla. Napisałem do Skrilla. Jeśli się nie uda wypłacić w tym tygodniu 'po bożemu' to zacznę wypłacać z Unibetu za pomocą bukmacherki (ale będzie z tym trochę zachodu).
PS. Chłopaki @ksajrus @jsyrowy92 @woocash22 śmiechłem
Update
Ilość rozegranych rąk: 8712
Typ gier: All in or Fold
Zysk/strata: +78$
Aktualny bankroll: $370
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 24
W tym tygodniu znów przyjemnie, bo pograłem trochę AoF i trafiłem Jackpota:

Update
Typ gier: AoF / PLO
Zysk/strata: -94$
Aktualny bankroll: $276
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 25
Niestety zacząłem tracić i tiltować i musiałem sobie poblokować softy. Z unibetu nadal się nie udało wypłacić. Stan konta tam 579$ (-30$).
Update
Typ gier: PLO / Spiny
Zysk/strata: +10$
Aktualny bankroll: $286
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 26
Niewiele gry w tym tygodniu. Z unibetu nadal się nie udało wypłacić. Stan konta tam 553$ (-26$). Teraz piłka jest po stronie Skrilla, bo to niby u nich jest problem. Czekam na kolejną odpowiedź z supportu.
Update
Ilość rozegranych rąk: 931
Typ gier: PLO / Spiny
Zysk/strata: +35$
Aktualny bankroll: $321
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 27
Pograłem w weekend w PLO10 na GG Poker i ładnie przyżarło