Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Turystyka pokerowa

115 Posty
18 Użytkownicy
85 Reakcje
7,208 Wyświetlenia
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: ?
Typ gier: wszystko
Zysk/strata: -18$
Aktualny bankroll: $303
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 28

W tym tygodniu grałem głównie na Unibet, żeby wyrobić misje (aktualnie 671$). Poza Unibetem dostałem 30$ z The Deal na P*, ale przegrałem za to w PLO10 na GGPoker. I tak to idzie ;)

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: 1494
Typ gier: PLO10
Zysk/strata: -86$
Aktualny bankroll: $217
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 29

Niestety ciąg dalszy słabej gry na PLO10 na GGPoker i spora strata w tym tygodniu.
Natomiast dość optymistyczne wieści z Muchbetter - od jutra mają zacząć zwracać zamrożone pieniądze. Mam nadzieję że będzie przywrócona obsługa MB na Unibecie i będę mógł w końcu wypłacić. Byłby to spory zastrzyk do ogólnego bankrolla (MB 67$ + Unibet 593$). W międzyczasie bawię się trochę surebetami, żeby 'przetransferować' hajs z Unibetu na inną platformę, ale na razie bilans koło 0.

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: 1784
Zysk/strata: +676$
Aktualny bankroll: $893
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 30

Dobra gra + dobry Bad Beat Jackpot :D

Odpowiedz
Cytat
Gomez224

Ładny boost. Gratulacje.

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Napisane przez Gomez224
Ładny boost. Gratulacje.

Dzięki dzięki :D

Update
Ilość rozegranych rąk: 4626
Zysk/strata: +342$
Aktualny bankroll: $1235
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 31

W tym tygodniu kolejny boost do bankrolla :profit:

Najpierw udało mi się w końcu wypłacić z Unibetu. Wystarczyło zmienić walutę wypłaty na PLN, a support dawał jakieś bzdurne tłumaczenia w stylu, że korzystam z VPN albo coś... :censored:

A potem znowu trafiłem Bad Beat Jackpot _drink:_drink:_drink:

Niestety w tej beczce miodu jest łyżka dziegciu, bo zacząłem shotować PLO25 i tam pojawiły się straty.

Tak czy siak tydzień udany, W tym tygodniu zrobię sobie przerwę od PLO i skupię się na wypełnianiu misji na Unibecie. Jakbym trafił dobry run to może nawet uda się w krótkim czasie ukończyć challenge :)

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Typ gier: PLO25
Zysk/strata: -236$
Aktualny bankroll: $999
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 32

Niestety po wypełnieniu misji na Unibecie kolejne podejście do PLO25 zaowocowało kolejnymi stratami. Chyba zbyt szybko chciałem dobić do celu challenge'u. Muszę zrobić nieco przerwy i ochłonąć, bo stackowanie się z 2nd albo 3rd best hands nie jest jak widać profitową strategią ;)

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: 2801
Typ gier: PLO25
Zysk/strata: -63$
Aktualny bankroll: $935
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 33

Trochę dobrej gry, a trochę słabej. Powinienem szybciej kończyć sesje, bo głównie błędy popełniam na zmęczeniu

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: 1590
Typ gier: PLO5-25
Zysk/strata: +40$
Aktualny bankroll: $975
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 34

Bardzo dobry tydzień pod względem jakości. Grałem tylko w weekend i tylko przeciwko fishom. Jak zaczęła wchodzić chciwość w miejsce ostrożności to wyłączyłem soft. Finalnie mniej rąk niż wcześniej, ale to nie jest dla mnie problem - celem jest grać wtedy, kiedy mam przewagę. Mam nadzieję, że w kolejnych tygodniach uda się utrzymać taką formę.

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: 2 764
Typ gier: PLO10-25
Zysk/strata: +224$
Aktualny bankroll: $1 199
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 35

Kolejny bardzo dobry tydzień pod względem jakości, a do tego wygrywałem all-iny i widać efekt w bankrollu. Pewnie kolejny tydzień nie będzie już taki dobry, bo trudno oczekiwać, że będę tak runował bez końca ;) Ale najważniejsze to utrzymać jakość gry.

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: 1 556
Zysk/strata: +42$
Aktualny bankroll: $1 241
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 36

W tym tygodniu przyszło zmęczenie przez co zacząłem pchać się w zbyt spekulacyjne spoty, próbować łapać za dużo drawów, żeby 'na siłę' ogrywać fishy. Ale jak to zauważyłem to dość szybko poszła blokada softu, więc tydzień zakończony na plusie :)

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: 2 112
Zysk/strata: -68$
Aktualny bankroll: $1 173
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 37

Kiepski tydzień - nie trzymałem się swoich założeń i grałem za dużo przez cały tydzień pomimo zmęczenia. Szczęście już nie dopisywało tak bardzo jak wcześniej, a na dodatek przegrane duże pule powodowały tilt i pogorszenie jakości gry. W najbliższych dniach robię przerwę i pogram znów w weekend - o ile bombelki pozwolą ;)

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: 948
Zysk/strata: -126$
Aktualny bankroll: $1 047
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 38

Grałem tylko wczoraj po tygodniowej blokadzie softu. Niestety zgodnie z tym co pisałem jakiś czas temu - trudno spodziewać się, że będę ciągle dobrze runował. All-in EV bliskie 0, a realny wynik jak widać :)

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: 4271
Zysk/strata: -30$
Aktualny bankroll: $1 017
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 39

Sporo gry w tym tygodniu, ale niestety kolejna próba podboju PLO25 nieudana. Mam wrażenie, że nie dość, że gram tam scary money to na dodatek runuję fatalnie. Za to na PLO10 zupełnie przeciwnie - oaza spokoju + dobry run. Dzięki temu tydzień niemal na 0. W najbliższym czasie skupię się na powiększeniu bankrolla na PLO10 i dopiero wtedy znów spróbuję PLO25.

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Ilość rozegranych rąk: 3672
Zysk/strata: +21$
Aktualny bankroll: $1 038
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 40

Tydzień w miarę ok, tylko raz stiltowałem na Unibecie i kilkadziesiąt $ poszło z dymem...

Odpowiedz
Cytat
adidadi

Update
Zysk/strata: -238$
Aktualny bankroll: $800
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 41

Trochę za dużo było gry ostatnio, a za mało snu i czasu na inne obowiązki. Narastało zmęczenie, frustracja i lista zadań do zrobienia. W końcu po kolejnym tilcie stwierdziłem, że czas sobie zrobić przerwę i zablokowałem softy na miesiąc. Niebywałe ile teraz mam wolnego czasu :) Dochodzę do wniosku, że najbardziej optymalnym podejściem będą kilkudniowe sesje gry i potem dłuższe przerwy z blokadą softu. Np. tydzień gry i miesiąc przerwy. Wcześniej miałem pomysł, że będę grał tylko w weekendy, ale wtedy dużo się dzieje rodzinnych rzeczy i tak naprawdę ciężko znaleźć czas na grę ze spokojną głową. Poza tym, zanim się wejdzie w optymalny stan mentalny do gry to może pół weekendu minąć. W nowym podejściu będę miał cały miesiąc na ogarnięcie wszystkich istotnych rzeczy i potem kilka dni 'urlopu' na pokera. Jednocześnie muszę zrezygnować z uczestnictwa z Bankroll Challenge, bo bez sensu co tydzień publikować wpisy o tym, że nic się nie dzieje ;)

Odpowiedz
Cytat