Przejdź do forum
Challenge 1000$ fro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Challenge 1000$ from freerolls

36 Posty
9 Użytkownicy
61 Reakcje
1,464 Wyświetlenia
leeloo80

Hej. Ostatnio fajna niespodzianka od WPT. Przyznali mi za darmo bez żadnego wymogu bilet za 55$. Jeszcze nic tam nie wpłaciłem. Mają gest. Chyba chcą abym wygrał sobie ten pakiet. :f_drink: Z tego biletu udało mi się wygrać bilet do satelity za 220$, więc spróbuję ponownie za darmo wygrać ten pakiet. :pcuser:

Spoiler

W końcu od dziś działa mi PokerStars. Wcześniej miałem ciągły problem z połączeniem. Niektórzy gracze mieli podobnie. Fajnie, bo dojdzie mi więcej darmowych i klubowych turniejów.

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

Hej. W tym turnieju za 220$ z darmowego biletu było blisko wygrania kolejnego etapu do 1050$, jednak jeden decydujący flip prawie w fazie push 99<AQ zdecydował i odpadłem. Co ciekawe trochę zabolało ale jakoś specjalnie nie rozpaczałem z tego powodu. Nie wiem czy ten mój chłodny i obojętny pokerowy mindset to więcej zaleta czy wada. Zaleta, bo ogólnie nie boję się grać także i takich turniejów i gram tak samo jak chce bez presji i fajnie wygodnie mi się przez to gra. Minus to, że czasami jednak może powodować to, że mniej zwracam uwagę na dokładniejszy styl gry innych graczy.

Z moich darmowych turniejów ostatnia winerka 4/223 i +20,62$. Ten turniej szło wygrać. Niestety akurat jak byłem 7 to w finale oprogramowanie zaczęło się wieszać i byłem bez gry. To mnie trochę zirytowało ale co ciekawe akurat, bo inni gracze szybko odpadli i ostatecznie 4 miejsce.

Profit +20,62$
Week: 13
Bankroll from freerolls: 254,51$

Spoiler

Przy okazji odkryłem Revoluta. Wcześniej byłem sceptycznie nastawiony ale jak wypróbowałem to jestem bardzo zadowolony. Do tego wszystkie przelewy wychodzące są natychmiastowe i darmowe. Można przesyłać środki komuś także na kartę. Przewalutowania rewelka po kursie rynkowym z bardzo niskim spread. Z Netellera można zrobić wypłatę na kartę nawet wirtualną i środki są natychmiast dostępne. Co jakiś czas dają 25 PLN za darmo za 3 wykonane transakcje. Ostatnio dwukrotnie pod rząd była ta promocja. Co fajne konto to ma IBAN uniwersalny wielowalutowy oraz dodatkowo IBAN polski dla transakcji w Polsce. Bardzo przydatne.

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Na KK ile w tygodniu jest turniejów darmowych?

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Napisane przez FulHaus
Na KK ile w tygodniu jest turniejów darmowych?

Co 6h mamy FR

Odpowiedz
Cytat
FulHaus

Czyli pule nagród po 100$. A średnio to ilu graczy gra?

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Napisane przez FulHaus
Czyli pule nagród po 100$. A średnio to ilu graczy gra?

o 12 mamy FR o $300 teraz, srednio gra 200-500 osob, łatwo dostać się do ITM:f_drink:

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

Hej. W tym tygodniu bardzo mało grałem. Saldo bez zmian. Niestety wczoraj zasiedziałem się na browarkach marnując czas na słuchaniu jakiś zapętlonych monologów i zapomniałem o darmowych turniejach a było akurat kilka ciekawych. :f_drink: Przepadł mi darmowy turniej na GG z pulą 1111$ i na PS klubowy miesięczny z pulą 500$ w którym jest bardzo dobry field i bardzo fajnie je się gra oraz tygodniowy klubowy z pulą 250$ i darmowy turniej społecznościowy z pulą 100$ w którym gra ok 30 osób i dość szynko idzie w nich przytulić 30$.

Dodałem do ulubionych także freerolle na KKPoker. Codzienne w południe jest fajny darmowy turniej z pulą 300$ i w nim są dość szybkie zmiany blindów; więc fajnie, bo nie marnuje się czasu. Od jutra będą nawet codziennie freerolle z pulą 500$ a pod pod koniec miesiąca startuje dodatkowo bardzo ciekawa seria bitwa klubów i darmowe turnieje z pulą 2000$. Zapowiada się ciekawie na KKPoker i będzie to dobra okazja, aby zwiększyć swój bankroll z darmowych turniejów.

Co ciekawe na WPT chyba wylosowali mnie do jakiejś extra darmowej promocji. Przyznali mi bez żadnych wymagań 50$ gotówki i w kolejnym tygodniu 2 bilety po 55$. a jeszcze nic tam nie wpłacałem. Konto założyłem z linka PokerStrategy. Razem więc za darmo dostałem od nich 50$ i 3 bilety warte 55$. Może szkoda im się zrobiło, że nie wygrałem wówczas z tego mojego darmowego wygranego biletu 1060$ pakietu WPT i w zamian taki pokerowy wypasiony socjal. _biggrin:

Spoiler

Profit 0$
Week: 14
Bankroll from freerolls: 254,51$

3mka i powodzenia. 333.

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

Hej. W tym tygodniu +25$ z darmowego turnieju klubowego.
Od dziś także startują na KKPoker bardzo fajne cotygodniowe darmowe turnieje bitwa klubów z pulą 2000$. Dziś także na KKPoker będzie dodatkowy darmowy klubowy turniej od PokerStrategy, Codziennie są także darmowe turnieje z pulą 500$ i 100$. Cieszy mnie, że te turnieje codzienne z pulą 500$ zostały zmienione i obecnie są bez opcji rebuy i addon (wcześniej były duże rebuy aż 5x i addon x10 stack). Teraz wszyscy grają całkowicie za darmo ze stackiem 10k. Bardzo dobra zmiana.
Tutaj szczegóły promocji turniejów bitwa klubów.
https://pl.pokerstrategy.com/news/pokerstrategy/Walcz-o-cz%C4%99%C5%9B%C4%87-z-12-500-$-w-Club-Battle-na-KKPoker_129299/

Profit +25$
Week: 15
Bankroll from freerolls: 279,51$

Spoiler

3mka i powodzenia. 333.

Odpowiedz
Cytat
Heheszki

Jak myślisz, ile mniej więcej osób zagra w tym freerollu za $2k?

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

Napisane przez Heheszki

Myślę, że w tych turniejach będzie mniej graczy niż w standardowych freerollach ponieważ nie każdy gracz jest przypisany do klubu. Spodziewam się dobrego field ca 1000-1500.

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Napisane przez leeloo80

Napisane przez Heheszki

Myślę, że w tych turniejach będzie mniej graczy niż w standardowych freerollach ponieważ nie każdy gracz jest przypisany do klubu. Spodziewam się dobrego field ca 1000-1500.

Nie tylko do klubu a do wybranych klubow. Wiec pula graczy bedzie mniejsza niz w codziennych FR.
Powodzenia :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
Heheszki

Ilu zagrało wczoraj?

Odpowiedz
Cytat

coś koło 600 typa

Odpowiedz
Cytat
KKPokerPL

Po pierwszym evencie PS na 6 miejscu.
Mozna by lepiej :f_drink:

Odpowiedz
Cytat
leeloo80

Hej. W ostatnim czasie nie miałem czasu na grę a akurat było sporo fajnych darmowych turniejów. Na KKPoker nie miałem możliwości niestety zagrać w bitwach klubów a field był korzystny.

Spoiler

Profit +11,75$
Week: 17
Bankroll from freerolls: 291,26$
3mka i powdzenia.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
sebadread

Witam, jak się masz?

Jak idzie wyzwanie, czy mamy jakieś aktualizacje?

Pozdrowienia!

Odpowiedz
Cytat