As played to Call, raczej tego nie foldujemy szczególnie BvB. Osobiście nigdy nie gram check turn po becie flopa - jakoś to mi się kupy nie trzyma. Według mnie opcje są takie - Albo Check flopa który zapewne jest jakąś opcją, albo Bet Flop i Bet turn z decyzją na river.
Pytanie jest tak naprawdę czy on ręce typu QT,T8 czy FD gra jako pure call, wydaję mi się, że część tych rąk powinna grać raise na flopie a to zmniejsza ilość potencjalnych betów które powinien według Ciebie mieć.
Po check na turnie osobiście na miejscu oponenta QT i T8 gram overbet 150% albo i wyże - to samo robię z 22 i 33 > później mamy łatwy all in na river przy stosunkowo zakładając bezpieczną kartę. Jego linia bardziej wskazuje na cos typu QJ, KJ,AJ dla value i do tego chybione T7s,54s,87s i może jakies fd.
Aczkolwiek to tylko moja opinia i analiza rozdania, więc zaznaczam że mogę się mylić. Możliwe też, że patrzę na na to rozdanie przez pryzmat swojej gry - podczas gdy przeciętny gracz nl25 pewnie nie ma zbyt wielu overbetów w swoim range nawet z value, a co dopiero z bluffem.