Rake to 10bb/100 na PS na małych stawkach ![]()

Ostatnie dni byłem na l4 plus pojawił się temat zmiany pracy, grałem bardzo mało.
Próbuję rozkminić jak zrobić za darmo wpłatę na GG i w jaki sposób później wypłacać stamtąd kasę.
Jak ktoś wie to proszę o pomoc - może być na priv
Najtaniej jest w krypto, chyba że chcesz wpłacić jakoś bardzo mało, to inne opcje mogą (?) być trochę tańsze
na gg czy na jakiś inny room wybierasz ? bym na tak małą próbkę nie patrzył. Przyjdzie dołek tilt i wtedy wyjdzie ile jesteś warty
Dahid toś pocieszył
Na PLO5 to na prawdę nieraz zdarza się że mam 4 osoby na stoliku zaznaczone jako fish. Grają zbyt loose, złe ręce otwierają, za dużo cbetują.
Nawet niedoświadczona osoba jak ja jest w stanie to wyłapać. No i też robię często jakieś duże foldy do tych których mam zaznaczonych jako reg bo wiem, że oni nie blefują.
Nie widziałem jeszcze żeby ktoś zrobił jakiś blef z A do nut flush albo z blokerami do straight typu na board J98xx z TT9x.
No chyba GG ale muszę ogarnąć tam wpłatę. No i na PLO mają znacznie niższy rake niż PS. Myślę, że odbije się to na winrate. Patrzyłem na ten jackpot ale to w PLO znacznie trudniej trafić niż w NLH ze względu na specyfikę gry.
Póki co gram na PS do końca a potem zobaczę.
No i to gra for fun
Jak będę dostawał w dupę to zejdę niżej i będę klepał żeby wygrywać
Teraz będę grał trochę mniej bo dostałem ofertę pracy +5k zł do wypłaty. Muszę nauczyć się Kotlina i kilku innych rzeczy ale ogólnie sama zmiana uważam, że będzie dla mnie bardzo na plus.
Minus, że w obecnej pracy chuja robię, a kasa wpada, a tam trzeba będzie zapierdzielać.
Oglądałem za to trochę gry PLO10 na GG i pierwsze wrażenie jest takie, że jest tam wyższy poziom niż na PS.
Troche to zadziwiające
Dziś odpaliłem PLO na GG na próbę bo miałem 4$ wykręcone z daily freebie.
Powiem tak - na PLO2 jest podobny poziom jak na PLO10 na starsach. Gierki są duuużo bardziej thight.
Myślę, że po wpłacie będę grał PLO5 przez jakiś czas(jeżeli nie będę się uczył to dłuższy czas :D) .
Ale mam zderzenie na GG.
Faktycznie rake jest znacznie niższy ale grająć 4 stoliki mam 3 fishy w sumie!
Na starsach miałem zazwyczaj 3 fishy na stoliku.
Póki co przez jakiś czas pogram PLO5 lub jak będzie bardzo źle to PLO2.
Dziś rozegrałem 2,5h sesję.
Dobrze grałem poza jednym spazzem vs fish. Overplay AAQx na QT6.
Bankroll: 370
Zrobili mnie w ch*ja z bonusem za wpłatę -> okazuje się że na wyrobienie bonusu mam 3 miesiące
Co przy tych stawkach co gram jest niemożliwe.
Realnie jestem w stanie wyrobić jakieś 5-10$ więc trzeba było brać bilety

A i jak już ktoś wszedł to proszę zostawcie coś po sobie bo czuje jakbym pisał sam do siebie