Wszyscy piszą do Desmonda, jakby był mną. O co tu kaman. ![]()
Nie przyszło Wam do głowy, że on specjalnie mnie udaje. Może to jest jakiś Demiser, albo ktoś inny.
Napisane przez 7bekon7
Ale... wtf
Zbiłeś mnie z tropu, bo nie wiem o co chodzi i o czym mówisz.![]()
Dobra, jesteś przypadkiem nie do wyleczenia
zabawy w multikonta, że Ci się chce. Wyjdź do ludzi, znajdź jakąś kobietę, żyj życiem. Tyle Ci tylko napiszę, bo życzę dobrze. Nie śmieć mi na blogu, proszę.
Pozdrawiam!
LOL
Z tym śmieceniem to właśnie mi trochę śmieciłeś pamiętam. Dobre kilkadziesiąt wiadomości tam zostawiłeś.
Co do życia, to Ty żyj swoim, a o innych się nie martw.
W kontekście CRS od 1 stycznia 2026 gdzieś wyczytałem ze maja być wykluczone konta od raportowania gdy ruch na koncie przez 90 dni nie przekroczy 10 000 USD, albo 90-dniowa średnia wartość salda nie przekracza 10 000 USD dokładnie nie wiem.
Napisane przez Dahid84
W kontekście CRS od 1 stycznia 2026 gdzieś wyczytałem ze maja być wykluczone konta od raportowania gdy ruch na koncie przez 90 dni nie przekroczy 10 000 USD, albo 90-dniowa średnia wartość salda nie przekracza 10 000 USD dokładnie nie wiem.
No to nie jest tak źle, przy mikro przelewach to w sumie dużego znaczenia mieć nie będzie.
Wyniosłem się z ACR. Gdyby tylko tam był field w wysokości takiej jak na PokerStars codziennie, to bym pewnie tam został. Straszna bida jest z ilością grających... Nie mam wyjścia, jak chcę dobrze klikać, to tylko GG. Z ACR wsio wypłaciłem, $185 mam na GG, więc będę pewnie tam klikał - NL5 najprawdopodobniej. Jak przy tamtym big rake będę miał longterm na tych stawkach 7 bb/100 z RB licząc łącznie, to będę naprawdę zadowolony.
Nie wiem czego się tam spodziewać, adapt or die.
Tym CRSem bym sie narazie nie przejmowal póki co, przy Twoich gierkach. Jak sie w koncu odnajdziesz na GG, czego Ci zycze i zaczniesz grac regularnie z pozytywnym skutkiem min NL50-NL100, to wtedy si tym martwic, a teraz nie zaprzatac tym sobie glowy
Napisane przez Dahid84
Dodam jeszcze istotną rzecz gdyby ktoś nie wiedział. Okres raportowania zaczyna się od 01.01.2026 i nie działa wstecz więc jak ktoś ma naprawde dużą górke to do 31.12.2025 ma czas żeby zrobić z tym porządek
Napisane przez Dahid84
tak z innej beczki hm2 dziala i normalnie trakuje ?
na ACR śmigał HM2 elegancko, jedynie nie załapuje handów przy run it twice
Napisane przez mampokera
Napisane przez Dahid84
W kontekście CRS od 1 stycznia 2026 gdzieś wyczytałem ze maja być wykluczone konta od raportowania gdy ruch na koncie przez 90 dni nie przekroczy 10 000 USD, albo 90-dniowa średnia wartość salda nie przekracza 10 000 USD dokładnie nie wiem.Dodam jeszcze istotną rzecz gdyby ktoś nie wiedział. Okres raportowania zaczyna się od 01.01.2026 i nie działa wstecz więc jak ktoś ma naprawde dużą górke to do 31.12.2025 ma czas żeby zrobić z tym porządek
Podobno każde saldo na koniec roku może byc zgłoszone w artykule na surbet nie ma nic wspomnianego o tej granicy 10k$. Krypto od września ma pełne KYC wiec każda transkacja ma być z dowodem. Jesli to byłoby prawdą na tą chwilę nie ma nic z altenatyw od 2026r.
https://surebety.pl/artykul/crs/
Napisane przez retrograde87
Napisane przez mampokera
Napisane przez Dahid84
W kontekście CRS od 1 stycznia 2026 gdzieś wyczytałem ze maja być wykluczone konta od raportowania gdy ruch na koncie przez 90 dni nie przekroczy 10 000 USD, albo 90-dniowa średnia wartość salda nie przekracza 10 000 USD dokładnie nie wiem.Dodam jeszcze istotną rzecz gdyby ktoś nie wiedział. Okres raportowania zaczyna się od 01.01.2026 i nie działa wstecz więc jak ktoś ma naprawde dużą górke to do 31.12.2025 ma czas żeby zrobić z tym porządek
Podobno każde saldo na koniec roku może byc zgłoszone w artykule na surbet nie ma nic wspomnianego o tej granicy 10k$. Krypto od września ma pełne KYC wiec każda transkacja ma być z dowodem. Jesli to byłoby prawdą na tą chwilę nie ma nic z altenatyw od 2026r.
Czyli klikanie do 2025 końca roku i bye bye
Jak tak będzie to trudno, będzie trzeba inne hobby znaleźć
Potrzebuję małej systematyczności, więc wznawiam MBC. Rozpoczęcie roku szkolnego jest dobrym terminem, a i widzę, że część dinozaurów tutaj również zaczęło znowu MBC, więc czemu ja miałbym do tej formy dla hecy nie powrócić?
Zaczynam $200 i będę co miesiąc dolewał $100, grając NL2-5 na długi czas. Mam co robić poza pokerem, więc klikania będzie dość mało, jak ostatnio, a i też nie widzę powodu piąć się bardzo szybko (bo i po co). Chcę jedynie utrzymać możliwość wygrania czegoś z racji konkursu MBC
Dodawanie wpisów pomagało mi w systematyce, więc chcę do wpisów powrócić, choć nie oczekuję dużego volume - obowiązków mam na głowie dość dużo. Wpisy będą bardzo suche, jedynie cotygodniowe podsumowania.
Zachęcam do obserwowania, ale żadnych życzeń powodzenia nie potrzebuję. Niech sobie wpisy wpadają, może coś Strategia sypnie groszem za "pitolenie"
cel jedynie umowny, by spełnić warunek powrotu do MBC, taki sam: $10k. Rozgrywka na ACR, czasem jakieś handy wkleję. Pierwsze podsumowanie za tydzień.
Start: $200.00
Stawki: NL2 reg
Cel: $10000.00
GL na stołach!
Napisane przez RobertByku2
Zachęcam do obserwowania, ale żadnych życzeń powodzenia nie potrzebuję.
oj tam oj tam

Hi RobertByku2,
Sorry for posting in English! I know you have chosen to start on ACR for a new journey.
However, our partners on GGPoker thought that we could reward some of our active bloggers with some promotional tickets.
Would you like to play the $215 Beat the Pro tourney on Sunday?
Here you go:

Maybe you are not a Pro Player - but having a blog here motivates many to come back, read and enjoy the games. Thank you from PokerStrategy and GGPoker.
This promo will in the next 4 weeks award $10.000 in Tickets to players on PokerStrategy - this is just a start!
Napisane przez SvenBe
Hi RobertByku2,Sorry for posting in English! I know you have chosen to start on ACR for a new journey.
However, our partners on GGPoker thought that we could reward some of our active bloggers with some promotional tickets.
Would you like to play the $215 Beat the Pro tourney on Sunday?
Here you go:
Maybe you are not a Pro Player - but having a blog here motivates many to come back, read and enjoy the games. Thank you from PokerStrategy and GGPoker.
This promo will in the next 4 weeks award $10.000 in Tickets to players on PokerStrategy - this is just a start!
Hello!
Oh, thanks a lot for ticket! I did not expext that suprise
Zatem powodzenia w challengu
Nie wiem czy nie lepiej byloby Ci ustawic 10x stacku poczatkowego czyli 2000$, co wydaje sie po pierwsze szybsze do osiagniecia, po drugie bardziej realne, ale to juz jest tam Twój wybór. No i powodzenia w turku na GG, bo ladny bonus zgarnales juz na starcie.
Ilość rąk razem: 2456
Stawki: NL2-NL5 reg
Aktualny bankroll: $180.58
Zysk/strata: -$19.42
Czas uczestnictwa w rywalizacji (w tygodniach): 1
Co do biletu, który otrzymałem - szybko poszło i bez historii. Miałem dosłownie 3 grywalne ręce, AKx2 i AQs. Przy pierwszym AK na pierwszym poziomie mój 3b został spasowany przez wszystkich, na AQs na drugim poziomie 10bb straciłem, a potem bezkarcie do 7 poziomu blindów i mój 3b z AKo przy 38bb spotkał się z wsuwką... z JTs. Przeciwnik trafił kolor i GG.
Co do czalka, mainly w trąbę na NL5, dlatego tam nie wrócę, póki nie będę miał znowu $200, więc póki co NL2.
Ilość rąk razem: 3007
Stawki: NL2-NL5 reg
Aktualny bankroll: $196.12
Zysk/strata: +$15.54
Czas uczestnictwa w rywalizacji (w tygodniach): 2
Jest profit oraz... dolewka. Dziś dolewam $300, więc będę podawał wartość wpłat i czystego zysku również w zestawieniu. Mam zamiar jak najszybciej dojść do momentu zakończenia pierwszego MBC, czyli okolice $2,6k.
Suma wpłat: $500.00
Zysk/strata total: -$3.88
Bankroll razem: $496.12 (-0.78%)