Witam wszystkich ponownie!
Nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta ale swego czasu grywałem i blogowałem na temat rusha. Niestety jakiś czas temu znudziła mi się ta odmiana, bo im człowiek starszy tym więcej spraw na głowie, a to jednak czasochłonne. No i postanowiłem pobawić się z omaha, którą jest o niebo ciekawsza i można zarobić dużo dużo szybciej. Oczywiście grałem HU.
Na początku szło mi bardzo dobrze. Na tyle dobrze że postanowiłem bez słowa zaniechać blogowania, bo już nie było sensu chwalenia się tym. Luzem wpadało 100$ dziennie, jak się trafiło na gamblera to nawet od jednego gościa szło wyciągnąć 500$ w ciągu pół godziny. Najniższy limit 0.25/0.5$. Oczywiście ilość fishy na stołach jest ograniczona i ostatecznie nie są tacy głupi i po kilku buyinach po prostu przestają grać. Anyway myśłałem że co to nie ja. Były swingi, ale zawsze pewnie się z nimi obchodziłem. Żadnego ryzyka dla br. Myślałem że jestem bogiem na stołach i Ftp dał mi popalić :facepalm:.
Zawsze starałem się mieć br na koncie w granicach 2 k $. Resztę zwykle wypłacałem dla siebie. Niestety przyszedł tak ogromny downswing, że w parę tygodni stopniało to do 100$.
I pewnego dnia płacąc przy kasie w tesco kiedy w koszyku zamiast śledzików po giżycku za 5 zł, była tańsza odmiana firmy "firma" za 2.9 zł, stała się magia. Akurat byłem po ostatnim egzaminie. I zakończyłem 9 semestr na uczelni. Zaczęły się ferie. I postanowiłem sobie że wróce do domu i wezmę się za siebie. Kupiłem za medale iror man i pkt ftp 10 biletów 26$. Wcześniej spieniężałem te bilety grając matrixy, ale okazało się że ftp wycofał możliwośc grania matrixów za te tickety. Więc grałem Turbo Rush 45 on demand. No i udało się był raz 6 i raz 4. Łącznie wpadło około 500$ ♠_biggrin:
Stało sie to dokładnie tydzień temu. W ciągu 4 dni miałem na końcie 1 k $. Obecnie mój br to 1478$. Od jakiegoś czasu zbierałem na mój pierwszy samochód. Do tej pory uzbierałem 3.5 K zł( z czasów przed downswingiem). Chcę uzbierać 10 k zł. Samochód 8-9 k , reszta opłaty. Oznacza to że muszę uzbierać jeszcze około 2.5 k $. Postanowiłem że już nigdy więcej nie pozwolę zejść sobie poniżej 1 k $ na koncie (co w czasach dowswingu mi się zdarzało, z reguły dlatego że byłem zbyt pewny siebie). Chciałbym zrobić to do końca lutego. Więc powiedzmy że mój br musi wynieść 3.5 K $ do końca lutego. Wtedy cash out i kupno.
Jeśli ktoś ma coś na zbyciu to chętnie kupię ♠_p: W następnym poście napiszę konkretnie o jakie bryczki mi chodzi. Pozdro!