Przejdź do forum
Muzyka w trakcie/pr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Muzyka w trakcie/przed grą

12 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,027 Wyświetlenia
JuelzWicco

Witam , co myślicie o muzyce w trakcie grania? macie jakieś dłuższe relaksacyjne kawałki ? Ze zwykłymi piosenkami jest ten problem że trwają ~3min i trzeba odpalac nastepną , a w ustawianie playlist na youtube(nie mam chyba ani jednej piosenki na kompie :() nie chce mi sie bawić

Przed grą lubie wrzucić jakiś motywujący song typu i need a hero :D

A i jeśli jest taki temat w dziale mindsetu to sorry ale nic takiego nie widziałem :ayfkm:

11 odpowiedzi

Generalnie, zawsze czegoś się posłucha, ale ja szczerze nie wyrabiam dłużej niż godzinę. Potem tylko mnie irytuje to czego słucham.

Zawsze możesz sobie jakieś radio zapuścić :) nic nie musisz cykać i ustawiać, gra cały czas a i z informacjami będziesz na bieżąco _biggrin:

dragoste

U mnie muzyka do gry niczym nie różni się od tej, której słucham robiąc inne rzeczy. Po prostu słucham tego, na co mam ochotę.
Inna opcja, że jak mi się nie chce playlisty układać, to na myszce do przycisku pod kciukiem mam przypisany skrót globalny skrót winampa "next". Czasami już nieświadomie przełączam dalej, jak mi piosenka nie pasuje. :P
A generalnie mam hm.. tyle muzyki, że dostałbym pewnie dożywocie, jakby mnie dorwali :P No i leci random, więc jest fajnie..

c0ur493

witam, ja lubilem sluchac w czasie gry soundtracki z filmow ale takie spokojne np big blue, return of the king, leon ale ostatnio sie nauczylem grac bez zadnej muzyki, zeby sie jeszcze lepiej skoncentrowac, co o tym sadzicie ??

U mnie muzyka nie wpływa negatywnie na grę. Wręcz na odwrót, kiedy jest cicho nie mogę się skupić, lubie jak coś się dzieje :)

salyk

Ja zazwyczaj słucham U2 albo radia internetowego ;)

Ogólnie muzyka leci cicho, fajnie, że coś brzęczy, ale mi to nie przeszkadza :D

JuelzWicco

Zacząłem odpalać rmf classic ;d , muzyka klasyczna , soundtracki z filmów , troche starych piosenek , fajna sprawa ale musze wyglądać dziwnie przed komputerem , rodzina zacznie się o mnie martwić :D

mko101

Ja, identycznie jak c0ur493, slucham muzyki filmowej. Tylko, ze dobrej, mocnej :D
Slucham takze ostrego metalu, bo ta muzyka bardzo dobrze zawsze na mnie dziala. Czasami slucham tez reggeatonu - moj ulubiony gatunek ostatnio. Po prostu to, na co mam ochote :)

black metal

Napisane przez JuelzWicco
Ze zwykłymi piosenkami jest ten problem że trwają ~3min i trzeba odpalac nastepną , a w ustawianie playlist na youtube(nie mam chyba ani jednej piosenki na kompie :() nie chce mi sie bawić

Fani muzycy kupuja MC, CD, LP i sluchaja z owych.

ja polecam OPEN FM i stacja impreza , kozackie nutki leca:)

skajlacz

www.di.fm - do wyboru, do koloru i nie trzeba co chwilę zmieniać :)