Przejdź do forum
Motywacja - potrzeb...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Motywacja - potrzebne książki, ew. artykuły.

7 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
883 Wyświetlenia
Dinde

Witam,
mam pytanie, czy macie może jakieś dobre książki do polecenia odnośnie motywacji? Preferowany język to oczywiście polski, jednak jeżeli macie jakąś lekturę angielską, to zmuszę się i przeczytam.
Linki do Merlina lub innych sklepów z książką mile widziane.

Dodatkowo, to może być dosyć ciekawy temat, również w aspekcie pokera. Jednak, póki co mam niewiele do powiedzenia na jej temat :).

Ps. Proszę tutaj bez spamu, typu post z 1 ikonką, albo tl;dr. To na prawdę zaniża poziom...

6 odpowiedzi

Nie obawiaj się, Dinde. W tym dziale posty w tym stylu, jaki wspomniałeś drobnym drukiem nie maja miejsca, gdyż traktuję jako spam.
Pozdrawiam.

Anty

71-Twoj wiek=? ile by nie wyszło to zostało mało, a dużo jest do zrobienia.
Żeby post nie był potraktowany jako próba spamu, to może Potęga podświadomości? (troche motywuje :f_p: )

dragoste

Materiały o mindsecie
;>
Mnie osobiście książki bezpośrednio o motywacji średnio przypadł do gustu. Wolę pozycje typu Potęga podświadomości, prowadzące do zrozumienia działania mechanizmów w naszym umyśle, między innymi motywacja, a nie sztucznego i chwilowego podnoszenia jej.

soczi45

Mam pytanie czy są jakieś ksiażki z mindsetu w języku polskim?

kiedyś sporo czytałem artykułów ze strony:

http://www.muchanascianie.com/

według mnie warto zapoznać się z tą stroną, żadnym specjalistą od mindsetu nie jestem, ale wydaje mi się że stronka jest ok i oczywiście po polsku;)

pozdrawiam

irobson

Polecam ksiazki Briana tracy'ego
ewentualnie "Legalny doping emocjonalny" Szuby