Przejdź do forum
Sposób na tilt

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Sposób na tilt

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
664 Wyświetlenia

Mam dobry pomysł, jak sobie radzić z tiltem. Jest nim kupno worka bokserskiego :D Wczoraj przegrałem parę razy żenująco przegrałem, więc aby nie wpaść w tilt szybko wyłączyłem stoliki i poszedłem wyżyć się na worku. Po paru minutach tilt zniknął ! Polecam wszystkim ten sposób radzenia z tiltem xD Nie jest drogi, za około 80 zł można już worek nabyć :)

5 odpowiedzi

super pomysł! osobiście w momencie bad beata, rozsiadam się głęboko w fotelu, robię parę głębokich oddechów, całkowicie skupiając się na nich, licząć je w myślach. i tilt też przechodzi. kosztuje mnie to 0 złotych. _thumbsup:

Kuubek

Nie od dziś wiadomo że wysiłek fizyczny uskutecznia pozbywanie się złych emocji :) Od siebie mogę dodać tyle, że od dziecka trenuję sztuki walki i serdecznie polecam. Jeśli ktoś ma czas i możliwość zapisania się na jakąś SW to zdecydowanie będzie to działało na korzyść mindsetu. Oczywiście worek też jest wporządku, zawsze to lepiej niż rzucać krzesłem czy wyżywać się na domownikach :) . Porządnie się zmęczysz, pobudzisz wydzielanie endorfin i o to chodzi. Rzecz jak najbardziej pozytywna dla mindsetu :)

Napisane przez tjall77
super pomysł! osobiście w momencie bad beata, rozsiadam się głęboko w fotelu, robię parę głębokich oddechów, całkowicie skupiając się na nich, licząć je w myślach. i tilt też przechodzi. kosztuje mnie to 0 złotych. _thumbsup:

Wybacz, że nie jestem tak genialny jak ty.

salaterka

Ja na szczęście nie tiltuje, niestety za małe stawki żeby złapać tilta ;D a 80zł na worek to więcej niż mój bankroll xD

Napisane przez PLraja

Napisane przez tjall77

Wybacz, że nie jestem tak genialny jak ty.

spoko, nie ma sprawy _thumbsup: