Witam Serdecznie .. ![]()
Gram na PS od 2 miesięcy po otrzymaniu kapitału startowego wybrałem FTP, czego nie żałuje, ponieważ gra jest naprawde przyjemna.
Swoją przygode rozpocząłem od NL 2 FR gdzie szło mi w kratke i gdy czułem że za bardzo się denerwuje odchodziłem od stołów. ?(Stres mój jest związany z kapitałem , ponieważ wiem że jak strace pieniądze to skończe z tą piękną grą!!!!. Jestem osoba która szuka już bardzo długo sposobu na dorabianie w czasie wolnym , na początku były to portale typu Podbij.pl i wszystkie tego rodzaju, póżniej obstawiałem meczyki i wiecznie przegrywałem swoj kapitał. Z każdej miesięcznej wypłaty traciłem 100-200 zł na coś nowego i wszystko przegrywałem. Znajomi znależli mi nawet przezwisko "Karol Krawczyk" z miodowych lat
Cały czas szukałem sposobu jak zarobić pieniadze i w końcu znalazłem PS które pokazało mi Jak inwestować pieniadze, wybierać okazje kiedy mam najwiekszą mozliwość wygranej i jak zadządzać Moim bankrollem by nie przegrać wszystkiego.
Obecnie Jestem graczem wygrywającym na NL 2 FR gram 6-9 stolików i mam czas na podejmowanie dobrych decyzji. Mój Bankroll na dzień dzisiejszy to 158 $ i w ciagu 2 dni odblokuje 1 etap bonusu czyli 20 $ . I w tym momencie mam problem co robić dalej. Powinienem wejść na wyższy limit NL5, ponieważ pozwala mi na to mój bankroll, jednak bardzo mnie ten fakt przeraża że mam wpłacic 5 $ na jeden stolik. Gre chce zacząć na 4 stolikach czyli 20 $ w grze i jest to dla Mnie bardzo duzo pieniędzy , boje się że przegram pieniadze, która tak naprawde dostałem od PS i bardzo Dziekuje za otrzymaną szanse. Juz raz spróboweałem jakiś czas temu NL 5 jednak przegrałem w 10 min 3 BI i wyłaczyłem stoliki. PO Sesji czułem się bardzo zdenerwowany ponieważ grałem swoje A-game...
Przykłady zagrań pamietam do dzisiaj:
1.miałem 77 flop T57 gralem slow play turn T ja all in i na river T - zostalem pokonany przez 99
2. (ja)BB 23 ,SB daje 4 BB sprawdziłem flop A45 znowu slow play turn Q na River
8 koleś daje all in ja sprawdzam i miał 67 ;/
Kapitał odbudowałem jednak boje się że znowu przegram mnóstwo pieniędzy, a z drugiej strony chce zwiększyc swoje zarobki i wiem że w końcu będe musiał wejść na ten limit NL5. Jednak co mowie sobie że od rana zaatakuje to wymyslam sobie inne zajęcia żeby tylko nie grac na tym limicie.
Dzisiejszą moją wymówką jest napisanie tego wątku.. ![]()
Na koniec chciałbym podkreslić że z bad beat na Nl 2 radze sobie naprawde dobrze i sie z nich śmieje natomiast strata 5 $ przez jeden "błąd" bardzo mnie denerwuje.
Prosiłbym Was o pomoc ponieważ czuje się zakłopotany zaistniałą sytuacją
i chciałbym się bardzo dowiedzieć jak wy przygotowujecie się wewnętrznie do przejścia na wyższy limit..
Pozdrawiam i czekam na Wasze zdanie i opinie ...