cze
mam problem z przejsciem na wyzszy limit i nie wiem kurde z czym to jest zwiazane , mianowicie 1 stycznia tego roku wplacilem 40$ na PP zeby pograc bo mialem FTP zablokowane w celach weryfikacji , i po 2 tyg cos rozegralem cos 25000 rozdan i ugralem 250$ mam cos tam 21bb/100 , gra mi sie naprawde dobrze , czuje sie jak w piaskownicy, dodam jeszcze ze na nl4 gralem troche luzniej tak 20/19 , i od tygodnia proboje wbic na nl10 tylko ile razy staram sie tam zawsze konczy sie to klapa , nie wiem od czego to zalezy , przeciez poziom nie jest chyba tak kolosalnie rozny, tak oczywiscie nl10 wiecej wymaga bo gracze sa agresywniejsi
wiecej 3betuja itp, nom nic szukam rozwiazania
moj styl gry ogolnie rozni sie troche od stylu gry jaki gralem na nl4 , ogolnie staram sie grac troche bardziej ABC i bardziej tight , nie wiem czy to jest kwestnia scary money ale moze , poniewaz wlasnie zle sie czuje chyba psychicznie bo jest duza roznica jak gram na nl4 i dziennie tak robilem 20-30$ to bylo z 5-6 BI , a tutaj 1 badbeat i pol sesji na nl4 dzien wczesniej stracone ;/
dlatego grajac czuje sie spiety i nie gram swojej gry ;/ , tak samo tyczy sie grania vs shorty wogole nie wygrywam flipow ;/ , jest to dla mnie ciezkie przejscie moze dlatego iz nigdy nie gralem na nl2 i zawsze gralem na nl4 wiec moze dlatego nie umiem sie przyzyczajac do nowych warunkow , smieszne jest to czasem sobie nawet przeliczam BB z nl4 na nl10 i sie zastanwiam czy tam bym sprawdzil , bo tam gralem juz jak maszyna a tu mam watpliwosci
nie wiem czy wykres ALL IN Ev jest w jakims stopniu miarodajny ;/ moze to jakies pocieszenie , moze nie gralem az tak zle
Uploaded with ImageShack.us
WYKRES Z NL4
Uploaded with ImageShack.us