Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wpłata

13 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,245 Wyświetlenia
molekpl

mam mały problem - grałem już kiedyś na pacyficu wszystko odbywało się w $, teraz chce dokonać dokonać depo i tu moje zdziwienie cały czas chce mi przelać w € (konto mam w doarach, MB też konto dolarowe) to czemu chcą mnie oszukać ? z przewalutowaniami - już bez jaj człowiek daje im zarobić a oni jeszcze chcą zedrzeć ile się da

12 odpowiedzi

Cześć

Zorientujemy się co może być przyczyną zmiany waluty na Twoim koncie.

Tymczasem mógłbyś napisać ticket do supportu 888 lub zadzwonić tam i spytać gdzie tkwi problem.

Pozdrawiam

martino129

ja też miałem taką sytuacje wpłacałem 25$ to mi pokazało 19.E ale na koncie wszystko się zgadzało czyli było +25$ na dzisiaj przelicznik jest 1,0000 US$ = 0,7347 €
czyli ty wpłacasz 734E czyli 1000$
i jezeli masz konto w $ to będziesz miał ten 1000
pozdrawiam

bastian081

Przy zakładaniu konta podajesz też walutę wpłat na 888. Pewnie masz ustawione euro. Operator na czacie może to zmienić. Zmień na $ to będzie bez prowizji. Temat był już tu poruszany.

martino129

Napisane przez bastian081
Przy zakładaniu konta podajesz też walutę wpłat na 888. Pewnie masz ustawione euro. Operator na czacie może to zmienić. Zmień na $ to będzie bez prowizji. Temat był już tu poruszany.

nie koniecznie ja mam konto w $ i przy wpłatach pokazuje tak samo
po prostu soft pokazuje równowartość dolara w stosunku do euro

martino129

Wpisz kwotę i przejdź na stronę Moneybookers w celu weryfikacji.
* Kwota wpłaty: US$ 1000 Limity wpłat
Twoje konto zostanie obciążone kwotą 734 €Kurs wymiany

Do not have a NETELLER account?
Sign Up Here! What is NETELLER?
* Amount to deposit: US$ Deposit limits
Your account will be debited €734.70Exchange rate

nie ważne jakim sposobem dokonujesz depozyt zawsze pokazuje równowartość euro

bastian081

Masz ustawioną wpłatę na 888 w euro. Sam tego nie zmienisz. Operator na czacie zmieni Ci to w kilka minut i wpłacisz bez przewalutowania. Po prostu skontaktuj się z supportem 888.

martino129

bastian081 a ty masz konto na 888poker?
jeśli tak to sam sobie sprawdź że za każdym razem właśnie będziesz miał tak samo(przy koncie w $)
ja wpłacałem to wiem a molekpl napisał że ma konto w $

molekpl

dzięki dzięki, wszystko odbyło się tj. napisaliście wybrałem kwotę, przeliczyło sobie na jurki, a na koncie taka sama kwota pojawiła - rozje**ło mnie tylko to, że wysłałem bratu 1003$ na MB (on ma konto w PLN), i wpłacił na pacyika 950 + zostało na MB 20zł więc jak zwykle oje**li człowieka niemiłosiernie z przewalutowaniami złodziejstwo

dla nich nie zapłaciłem,.... zapłaciłem tylko dla MB za walutowanie

bastian081

Mam konto na 888 i też miałem taką sytuację. To w jakiej walucie wyświetla Ci się bankroll to jedno a to jaką masz walutę do wpłat to drugie, tam możesz mieć euro, dolary lub pewnie jeszcze jakąś inną. Molekpl nie wiem czemu nie napisałeś do supportu 888 na livechacie. Zmieniliby Ci walutę wpłat na $ i nie zapłaciłbyś żadnej prowizji.

Czy wpłacając pierwszy depozyt, trzeba zaznaczyć opcję "Deposit an additional US$XX.XX and receive an extra US$XX.XX bonus" czy należy zaznaczyć opcję "Continue with my oryginal deposit amount"? Nie znalazłem żadnej informacji na ten temat i nie wiem, czy to PS.com przyznaje ten bonus, czy też oni (888).

Drugie moje pytanie, to czy aby otrzymać bonus od PS.com (50$) należy jedynie wpisać swoją nazwę użytkownika ze stołu pokerroomu, czy oprócz tego trzeba rozwiązać test? Chodzi o przypadek, kiedy robię pierwszy depozyt, bez korzystania tylko z opcji 50$ gdy rozwiążę test.

Z góry dziękuję za odpowiedzi, może komuś się przydadzą :).

Lujan87

SOry, ze nie na temat.

Istnieje możliwość połaczenia z HM?

Thorek

Napisane przez Lujan87
SOry, ze nie na temat.

Istnieje możliwość połaczenia z HM?

Jak najbardziej można korzystać z HM na 888poker.

Pozdrawiam.