Napisane przez lechrumski
Ciekawe, a możesz podać jakiś przykład? Chodzi o to, że mylisz przeciwników w kontekście betting patterns? Czy też obserwujesz je i wykorzystujesz u przeciwników? Bo jeśli ich raz zmyliłeś to za drugim razem to już nie jest zmyłka ale pattern i interesuje mnie co konkretnie miałeś na myśli.
obserwuje ich betting patterns i staram sie aby przypominac im o moich liniach ktore rowniez wykorzystuje przeciwko nim.
Jak wiem ze koles c/c dwa streety i donkuje R minimum two pair, ale 2xc/c i c/r R z min nuts fd
Np po flopie mam TPGK ip i zagram chb a na turnie i R betuje 2/3-3/4 pota, bo wiem ze koles mysli ze nie cbetujac nie mam TP i calluje do konca z 2nd pair, pomagajac sobie mowa ciala przeciwnika oraz jesli on zwraca uwage rowniez moja mowa ciala...patrze na to co napisalem i niestety nie oddaje to sytuacji jaka mozna wygenerowac w grze live. nie wiem jak ci to wyjasnic w slowach co mam w glowie:P
Napisane przez wujekryba
Jeżeli ktoś siada do gry ma prawdziwe $ i myli układy to nie tylko NIE JEST OGARNIĘTY w grze ale nie jest ogarnięty życiowo bo gra o kase w grę której nie zna zasad. Wyobraź sobie taki skrajny przypadek...
...nie pomysl ze sie tu przechwalam ale wyobraz sobie ze skrajnych przypadkow widzialem w zyciu bardzo wiele...pracowalem ponad dwa lata w kasynie jako krupier z czego ponad rok prowadzilem poker club i mam wrazenie czasem ze widzialem juz wszystko:P...szkoda ze wtedy nie interesowalem sie mowa ciala troche bardziej:P
Ludzie, ktorzy graja for a living najebani potrafia sie jebnac i tak samo "regi" trzezwo sie myla...dla przykladu opowiem mala historie...
Stolik 9 osobowy, przy stole krupier z 6 miesiecznym stazem i grali z PLO 1-2...koles mial ROYAL FLUSHA i jedna osoba zauwazyla wszyscy mysleli ze koles ma fulla i wygral!!! Przez to sciagneli massive Jackpota....i zeby nie bylo tego dosyc TEN sam koles nastepnego dnia przyszedl do kasyna i na drugim stole w NL trafil...ROYAL FLUSHA i sciagnal pozostala czesc JAckpota
- based on a true story!