Witamy na naszym zajebistym blogu, poprawa gry sama przyjdzie na razie opiszemy szlug.
Jak widać pokerowi bogowie(jak ten na obrazku) 
korelują pokera i szluga w wyśmienity sposób. Tak i my, Wojtalenko i Mihalenko, zamierzamy robić.
Tak więc małe przedstawienie;
Wojtalenko
Ekspert od Sit&Go 180 os. Gra na limicie 2 $
Cele krótkoterminowe:
-wspiąć się na limit 12 $ 180 os.
-rzucenie fajek,
-kupienie samochodu od rodziców, za kase z pokera i udowodnienie im, że to nie hazard i głupia gra w którą napierdala godzinami zamiast uczyć się do matury.
-grube wakacje %% ufundowane przez graczy firmy Pokerstars
Cele długoterminowe:
-zadomowienie się na limicie 36 $ i dobre życie na Gibie, bez Jacka.K.
INNE:
-nick na pokerstars: WinOnlyWin
Mihalenko
emerytowany gracz Sit&Go 180 os 2 USD(przerósł go poziom)
obecnie zafascynowany Mr Bocianem zmaga się z PLO10
Cele krótkoterminowe:
- PLO25,
-rzucenie fajek,
-ocieplenie domu, żeby rodzicie zrozumieli że matura jest sick i są ważniejsze rzeczy
-grube wakacje %% ufundowane przez graczy firmy Pokerstars
Cele długoterminowe:
-PLO100 bez skuchy
-dobre życie na Gibie, bez Jacka.K.
INNE:
-nick na pokerstars: Mihalenko666
Poczatek
Po przegraniu kapitałów startowych za ostatnie pieniądze Mihalenko powiedział do Wojtalenko
"Daj mi to synu, mamy jeszcze 5 USD, ja to odrobię na gotówkowych."
Po czym usiadł do stolika NL10.
Łotr jak to łotr dał KK!
Wojtalenko powiedział:
"Weź to ku* podbij za 3BB, żeby nas jakiś limper nie wy*"
Na co Mihalenko odpowiedział:
"Synu, ty mnie tu bet-sizingu nie ucz, nie można tracić value"
Jak można się było spodziewać wszyscy spasowali oprócz Big Blinda, który przeczekał. Na flopie nie pojawił się żaden As z czego Mihalenko był bardzo zadowolony i dumny ze swojej decyzji. Podbił bardzo mało, żeby nie wystraszyć fisha, na co fish zrobił(wg Mihalenko) blef all in. Mihalenko bez zastanowienia zrobił insta call po czym powiedział:
"Nie będzie mnie tu ch* blefował"
Nastąpił showdown i przeciwnik pokazał 97, które wspólnie z flopem dawały 2 pary. Ponieważ szczęście sprzyja lepszym Mihalenko trafił jednego z 2 outów, na rivierze i stwierdził że ta ręka była zajebiście rozegrana, podsumował to tak:
"Mówiłem ku* , że KK sie nie podbija".
podwojenie pozwoliło nam zagrać sesje 180 2 $ na 6 stolikach, która przyniosła pokaźny profit(wygraliśmy 1 ch*) i była fundamentem naszej wspaniałej kariery pokerowej, zlimpowane Króle pozwoliły nam zadomowić się z bardzo konserwatywnym BRM na PLO10 i Sit&Go 2 $ turbo 180os.
To tyle na wstęp, teraz szlug i wspólna sesyjka 180 jak co niedzielę!
Pozdro!
Wojtalenko&Mihalenko

, 10
, 5
, 10
, A