HellO HellO...
Postanowiłem, aktualizować wykres po 10k - ze względu, że jest już to jakaś próbka która może zasługiwać na kolejny wpis xD. Po 2ch dniach grania NL10 w zasadzie nauczyłem się 2ch rzeczy... nie bluffowac! & jak najwięcej 3betować . Wyciąganie maksimum value to na tym limicie podstawa... Ile razy chciałem wyfiszować gostków akcjami typu... reise -> call, flop xx8, ja cbet -> call, turn K, ja barrel -> call, river blank, ja shove call od A8 na moje AJ... W dzisiejszej sesji ograłem się powtarzam OGRAŁEM SIĘ SAM na 3,5 BI
więc nie róbcie tego w domu 
PEREŁKA:
$0.05/$0.1 No-Limit Hold'em (4 handed)
Known players:
[tg]SB (Hero)$12.33:///////;BB$19.04:///////;CO$10.00:///////;BU$18.81:///////;[/tg]
Preflop: Hero is SB with A:d, K:s.
CO folds, BU raises to $0.30, Hero raises to $1.00, BB folds, BU calls $0.70.
Flop: ($2.1) 3:d, 4:d, 2:s (2 players)
Hero bets $1.60, BU calls $1.60.
Turn: ($5.3) 3:h (2 players)
Hero checks, BU bets $2.90, Hero calls $2.90.
River: ($11.1) 2:h (2 players)
Hero checks, BU bets $12.50, Hero calls $6.83.
Final Pot: $30.43.
Results follow:
Hero shows two pairs, threes and twos(A:d K:s).
BU shows two pairs, threes and twos(J:c Q:c).
Zrobiłem już 1200BB z RB, do końca challengu zostało 7800BB w tym, w VPP Ring Leaderboard zajmuje ~100miejsce co daje mi 100$, mam nadzieje, że z tej promocji wyciągne koło 50$ + za 2k VPP next stellar na 100$ ale prawdopodobnie tego wliczać do challengu nie będe... chociaż jak już będzie to moją ostatnią deską ratunku to kto wie 
krzysiekmiszcz
U mnie nie ma takiego czegos jak normalne stawki bo mam problem z 3maniem się ich
- rolla mam na NL100, ale grałem PLO5000 jak i LIM100/200 więc sam rozumiesz mój LEAK oO
_____________________________________________________________________________________________________________________________
żeby nie było tutaj tak pusto to tak jak w poprzednim challengu zapodam wam pare złotych zasad z książki:
książke którą uważam, za OBOWIĄZKOWĄ... jest poprostu genialna a zasady w niej zawarte MIMO, że są proste - używane stają się GENIALNE 
ROZDZIAŁ I
ZASADA PIERWSZA:
Nie krytykuj, nie potępiaj, nie pouczaj.
ZASADA DRUGA:
Szczerze i uczciwie wyrażaj uznanie.
ZASADA TRZECIA:
Wzbudź w innych szczere chęci.