Korzystał ktoś może z tego programu? Warto w niego zainwestować?
Ja korzystałem, ale mało - trzymam na czarną godzinę, aż zacznę tracić edge - wtedy zgłębię jego tajniki.
Na razie ocenia moją grę na A+ więc chyba jest ok ![]()
pzdr
Program moze byc zdecydowanie ulatwia analizowanie swojej gry ale dokladnie to samo mozesz zrobic samemu w HM, nie przecze jednak ze pomogl mi troszke kiedy mialem problemy ze swoja gra znalazlem kilka bledow ktore popelnialem notorycznie i nawet nie bylem tego swiadom
ladnie rozdziela zagadnienia nad ktorymi musisz sie skupic - gre z odpowiednich pozycji, rodzaje kart z jakimi otwierasz oraz rodzaje kart z jakimi robisz 3-bet
Bocian jaki masz wynik w Step 2 bo ja nadal mam 6 malych Leakow i 294p
Pozdrawiam
Mi tez co prawda wyszlo A+ ale bardzo polecam. Znalazłem potwierdzenie kilku moich bledow ktorych bylem swiadomy oraz kilku o ktorych nie mialem pojecia. Dowiedzialem sie np jakie rece nieprofitow calluje na blindach, jakie rece calluje profitowo a nie nieprofitowo 3betujue => wniosek prosty tylko callowac te rece. Znalazlem tez grupe rak w ktorej mam spory profit w 3betowaniu a trace callujac je itd. Dowiedzialem sie z jakimi rekoma nie powinienem callowac 3betow OOP a z jakimi IP chociaz nie wydawalo mi sie to takie zle. Naprawde wyszlo sporo informacji o ktorych wczesniej nie wiedzialem, bardzo polecam:)