Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Turniej Pokera Sportowego NL Texas Hold'em o tytuł Mistrza Wadowic !!

47 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
2,032 Wyświetlenia

Witam. 28 maja 2011 r o godzinie 15.00 Rozpocznie się:

Pierwszy Turniej Pokera Sportowego i Tytuł Mistrza Wadowic !

Jest to turniej Pokera Sportowego a więc turniej jest całkowicie darmowy !
Zapisy odbywają się oo 9 maja i trwają dwa tygodnie a więc do 20 maja. Zapisy odbywają się osobiście w sekretariacie WCK. Jest to turniej przeznaczony tylko i wyłącznie dla osób pełnoletnich. Formuła turnieju to SnH No Limit.
Szersze informacje sa dostępne na facebookowym fanpag'u turnieju:
www.facebook.com/poker.wadowice .Przewidziano cenne pokerowe nagrody rzeczowe !!

Zapraszam do udziału w turnieju :)

PS. Ilość graczy ograniczona !!

pozdrawiam.

46 odpowiedzi
ekonom

:f_eek:

I to pod patronatem WCK? :f_o:

Pani burmistrz chyba nie jest na bieżąco, i nie wie że poker to ZŁO :rage:

Jak dożyję to będę :f_rolleyes:

Fajna inicjatywa, ale regularna liga cieszyła by mnie jeszcze bardziej.
Chętnych na bank by nie zabrakło.

sojowyjarz

Spoko - więcej żetonów za przebranie, hahaha! :)

:f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup:

Ciekawe.....może się wybiorę :D

Napisane przez ekonom

I to pod patronatem WCK?

Fajna inicjatywa, ale regularna liga cieszyła by mnie jeszcze bardziej.
Chętnych na bank by nie zabrakło.

Oczywiście jest to w planach. Bardzo bym chciał żeby stało się to imprezą cykliczną. Wszystko zależny od zainteresowania i ilości uczestników w tym że turnieju ;) .

Tak, jest to pod patronatem WCK Wadowice, oni wyłożyli pieniądze a ja zajmuje się organizacją i będę "tournament director" ;D . Zobaczymy ja mi to wyjdzie.
zapraszam na fangae i na zapisy do sekretariatu wck. Niedługo pojawi się informacje o turnieju na wszystkich lokalnych stronach informacyjnych ( żeby nie robić reklamy) wad 24 , wad online i sportowe wad ;D

Napisane przez sojowyjarz
Spoko - więcej żetonów za przebranie, hahaha! :)

:f_thumbsup: :f_thumbsup: :f_thumbsup:
Tak, to również będzie :) . To pomysł WCK żeby wpuścić trochę "powietrza" w pokera ;) .

ZAPRASZAM !

Thinloth

Ilość graczy ograniczona do ilu?

Do 60 . Niestety na tylu graczy max pozwala budżet turnieju ;) .

mementor czy mozna sie zapisac przez internet, albo jakos sie z Toba skontaktowac ?:) Jestem z Krakowa, ale ciezko mi bedzie obecnie sie wybrac do Wadowic, tylko po to by sie zapisac ;) Jest taka opcja ?

W ostateczności ;D Wyślij maila na adres:

turniej_pokera@onet.pl

Dalej należy uzupełnić poniższy schemat:

Imię i Nazwisko:
Nick (ksywa) :
Skąd dowiedziałeś się o turnieju? :

Tylko jeżeli nie będziesz pewnym uczestnikiem to urywam nogi i samej d**y ;D

Zaraz Ci wszystko podeśle, bo rozumiem ze ten mail jest Twoj ?:D Nie spinaj, bede raczej pewnym uczestnikiem ;) Powiedz cos wiecej o turnieju ? Godzina rozpoczecia, stack, blindy, nagrody ?

paweleksko

Nom to do zobaczyska w Wadowicach :D Sławek dobry pomysl ze rzuciles na pokerstrategy :D Bedzie lepsza ekipa do Gry :):)

no pomysl nie glupi pewnie mial Slawek :D Tylko zasypia z odpisaniem na pytanie ;D

Wiekszość info jest tu:

.html

tak samo na stronie którą już podałem czyli www.facebook.com/poker.wadowice

Będzie to turniej SnG . Stack początkowy uzależniony od ilości graczy :D ze względu na mały budżet. Ale przewiduję że będzie oscylował w 1500~2000 na początek. Przerwy itp etc. Blindy początkowe 5/10 .
Nagrody są rzeczowe a jak wygrasz to się przekonasz jakie ;D
ale na boku mówiąc : WARTO ;D

SnG ? To na jakich zasadach chcesz to rozgrywac tournament directorze ?:D .
Rozumiem, ze wsrod nagrod przewidziana jest miss Wadowic czy cos ?:D Nie no, wpadne bo skoro jest okazja do pogrania i mam nadzieje ze w jakis normalnych waunkach to czemu nie ;) ?

Tylko jak ja wroce o 23 do domu z Wadowic autokarem ?-.- ;D

P.S. Z tą stylizacją to juz lekka przesada ;D !

paweleksko

Napisane przez d3ment0r
P.S. Z tą stylizacją to juz lekka przesada ;D !

Tez tak uwazam , ale wiadome ze jest to turniej dla zabawy , wiec za wszelka cene chca zeby bylo zabawnie :/

paweleksko

Napisane przez d3ment0r
SnG ? To na jakich zasadach chcesz to rozgrywac tournament directorze ?:D .
Rozumiem, ze wsrod nagrod przewidziana jest miss Wadowic czy cos ?:D Nie no, wpadne bo skoro jest okazja do pogrania i mam nadzieje ze w jakis normalnych waunkach to czemu nie ;) ?

Tylko jak ja wroce o 23 do domu z Wadowic autokarem ?-.- ;D

Ja mam ten sam problem a Jade z Kielc :P Ale obiecalem ze bede wiec Lece :P Jakos z Powrotem sie napewno uda :P Cos sie wymysli a moze ktos bedzie kto do Krakowa autkiem podrzuci :P

Zawodnicy nie maja obowiązku przebierania się w stylu lat 20' , 30' ; )
To element "wpuszczenia powietrza" w cały turniej. Głównie chodzi o integrację lokalnych graczy i dobra zabawę .
Przyjazd, powrót graczy do miejsca zamieszkania jest w gestii samego uczestnika ;)

Integracje lokalnych graczy ... :D Wyobrazilem sobie scene , w ktorej przy stolikach gra dwudziestu dresow z Wadowic :D Nie no, to powiedz mi jak chcesz ogarnac ta formule turnieju ? Na jakich zasadach ?

P.S. Wlasnie tworze do CIebie maila z danymi ;)

Hmm... wszystko będzie ogarniał programik tournement director. Tam wprowadzę graczy, stack i ogólnie wszystko. Nie wiem za bardzo o co chodzi Ci pod pytaniem " Jak chcesz ogarnąć tą formułę turnieju? na jakich zasadach" ?