Witajcie!
Na wstepie doslownie kilka zdan o mnie.
Nazywam sie Kuba, na P* i FTP spotkac mnie mozecie pod obecnym nickiem Certh, na PartyPokerze grywam jako SweetGril (to tak dla zmylki :P).
W pokera gram dokladnie od 11.2009 kiedy to dokonalem pierwszego depozytu na platformie P*. Niestety nie dane mi bylo poznac wowczas stronki PS, wiec konto nie jest przypisane do owego profilu.
Na codzien pracuje w znanej firmie telekomunikacyjnej, gdzie mam dosc duzo wolnego czasu - chetnie poswiecam go na przegladanie forum i pokerowa edukacje.
Do tej pory moim najwiekszym pokerowym osiagnieciem bylo nie zbankrutowanie! Na platformie P* gdzie dokonalem minimalnego depozytu (10$), udalo mi sie ugrac prawie 700$. Przez ten czas gralem praktycznie wszystko, lepiej lub gorzej, tiltujac, edukujac sie, poprawiajac mindset i caly czas szukajac swojej a-game.
Tydzien temu postanowilem dokonac pierwszego cashoutu i zostawiajac sobie 70$ sprobowac nastepujacego challengu:
Poczatkowy bankroll: 70$
Czas trwania challengu: 1.06.2011 - 1.10.2011
Oczekiwany dochod: 630$
Spodziewany bankroll na koniec: 700$
Rodzaj gier: HU SnG, 90/180os, okazjonalnie MTT.
Domyslam sie, ze dla wielu z Was tak dlugi czas na wypelnienie powyzszego zalozenia moze wydawac sie wrecz banalny czy niewarty zachodu. Ja staram sie wyznaczac sobie cele, ktore sa dla mnie wyzwaniem, ale jednoczesnie w zasiegu reki.
Rodzaj gier jest uzalezniony od czasu wolnego, ktory na pokera moge przeznaczyc. W tygodniu beda to glownie gry HU, czasem 90os, zwazywszy na 2-3h sesje. Turnieje MTT planuje cwiczyc glownie w niedziele, gdy mam zawsze caly dzien wolny.
Postaram sie codziennie wrzucac tu krotka informacje jak sie maja sprawy i biezacy stan funduszy. Start w dniu dzisiejszym (zwazywszy ze juz sroda :)), ale pierwsza sesje zaczne po powrocie z pracy (tj. ok 22:00).
Zeby was nie zanudzic, znajdzie sie czasem smieszny filmik, kawalek dobrej muzyki czy zart pokroju Strasburgera ![]()
Aha, dla wiekszej wlasnej motywacji, chetnie przyjme jakis sensowny zaklad co do wyniku challengu, oczywiscie z kwota nie przekraczajaca mojego bankrolla! Chetnych zapraszam do skladania propozycji.
Mam nadzieje, ze znajde paru chetnych czytelnikow, ktorzy razem ze mna odbeda arcyciekawa, 4-miesieczna, pokerowa przygode!
Zapraszam!