Witam potencjalnych inwestorów.
Zacznę może od tego, dlaczego w ogóle potrzebuję stakowania.
Powód jest pewnie dość popularny, ale z racji odebrania licencji roomowi FTP zostałem z zamrożonym rollem. Aktualnie moja sytuacja finansowa nie pozwala mi wdrążyć środków własnych - jestem w trakcie przeprowadzki do Poznania z czym wiążą się wydatki.
Lifetime rozegrałem jakieś pół miliona rozdań online (-/+50k , strzelam gdyż bazę PT3 mam od paru miesięcy) i około 5k SnG na różnych platformach.
Grywam limity od NL2 do NL50 oraz Omahe do PLO25.
Jeżeli chodzi o moją wiarygodność , na forum jestem dość długo, udzielam się umiarkowanie, prowadziłem 2-3 blogi , miałem przyjemność spotkać się na gierce live z użytkownikami - babel92 i Qbaloz. Dodam jeszcze że byłem stakowany w MTT na P* i FTP przez gracza slayer_pol i wszystko odbyło się bez żadnych krętactw. Jestem również w stanie wysłać skan dowodu osobistego i wszelkich innych niezbędnych rzeczy.
Przejdę może do meritum , jak owy staking miałby wyglądać.
Platforma na której chciałbym grać to PartyPoker.
Aktualnie trwa tam promocja reload bonus 100% do 200$, co chciałbym również wykorzystać.
Mówimy tutaj o zainwestowania 200$ w moją skromną osobę (przy 20BI czuję się komfortowo jeżeli chodzi o NL10).
Jeżeli chodzi o czas takiej umowy stakingowej , to od momentu wpłaty kapitału do 15 września. W owy dzień zobowiązuję się wysłać inwestorowi zainwestowane 200$ + 25% zysku z 'czystej' gry, nie uwzględniam rakebacku oraz bonusów.
Trudno mi określić czy są to atrakcyjne warunki czy nie, chodzi mi głownie o pomoc przy odbudowania rolla przy pomocy dobrych ludzi, bo pewnie zysk dla nich przy takich kwotach nie będzie jakiś szczególnie wysoki. (chociaż 25% w skali 2msc : D)
Co jeśli przegram kapitał inwestora ? Zobowiązuje się oddać ~150$ zamrożonych na FTP , gdy tylko będą możliwe do ruszenia - nic więcej zaoferować nie mogę.
Na koniec dodam że jest to mój pierwszy temat stricte stakingowy , jestem w stanie negocjować i dopracować warunki umowy, chętnie udzielę wszelkich wyjaśnień i odpowiedzi na pytania.
Pozdrawiam.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.