Witam. Na początek może wyjaśnię co mnie zmusiło do założenia tego tematu. Nie będę tu oryginalny i jako przyczynę mogę tylko napisać FTP
W pokera gram już dosyć długo, aczkolwiek jako taki punkt kulminacyjny w mojej karierze mogę określić ostatni rok kiedy to zacząłem się uczyć i odnosić sukcesy. Najwyższym limitem jaki grałem było to NL50 i okazjonalne shoty NL100. Owe limity były grane dosyć dawno i nie mam baz danych z tamtego okresu nie mniej jednak PTR ma bazę z tamtego okresu
Sporo swego czasu wypłacałem dlatego też właściwie nigdy dobrze się nie zadomowiłem na tych stawkach. Ostatnie czasy to granie Nl10/Nl25 i ciułanie pieniędzy na drobne wydatki. Czas na konkrety:
Potrzebuję 30BI na NL10. Podział zysków 35% dla inwestora / 65% dla mnie (+bonusy, rb). Stacking obejmował by 100k rąk. Wszelkie screnny, wysyłanie baz danych tudzież co tam sobie wymyślicie do uzgodnienia. Przy (teoretycznych) minusowych wynikach zwracam 50% z zainwestowanych 30BI. (jak tylko FTP odwiesi zamrożone pieniądze) Oferta elastyczna do negocjacji.
Oto wykres z Nl10 z gry na P*

Tutaj Nl5/Nl10 z gry na FTP
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.