Przejdź do forum
Prywatne treningi F...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Prywatne treningi FL

89 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
5,470 Wyświetlenia

Tutaj mogą się wpisywać osoby chętne na prywatne treningi Fixed Limit. Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych sposobów na polepszenie swojej gry. I do tego jeszcze for free! :P Wpisujcie więc tutaj numery gg lub skypa. Drugą możliwością jest wpisanie w sygnaturze na forum: "Szukam chętnych do prywatnego treningu NL BSS. Mój numer gg: 12345". ;)

Jak taki trening mógłby wyglądać:

Umawiacie się z innymi użytkownikami na skypa. Jedna osoba gra, a reszta obserwuje jej grę. Jeśli przydarzy się jakaś "trudna" sytuacja, to możecie razem zadecydować, jak należy zagrać. Ciekawe rozdania zostają zapisywane i po treningu można spokojnie podyskutować dlaczego powinno się zagrać tak, a nie inaczej. Jeśli macie nadal jakieś wątpliwości, wstawiacie te rozdania po prostu na forum. Thats all! :)

Naprawdę gorąco polecam ten rodzaj treningu! Sam kiedyś tak zaczynałem!

Pozdrawiam :)

88 odpowiedzi
hermenegilda

Wspaniały pomysł!
Jestem chętny,pora obojętna,aby nie za rano.

hermenegilda

mój skype
marek_janowski

ubooter

Jestem chętny na takie treningi jak już pisałem wcześniej.

Obecnie gram na platformie Titan Poker, ale niedługo planuje się przenieść na Mansion i grać dla Poker Strategy znowu. Tylko z czasem u mnie różnie bywa, ale mam nadzieję, że się jakoś zgadamy ;)

Skype używam okazjonalnie(gdy trzeba, więc jest przeważnie off), więc podam może:
gg 3762842
tlen u-boot83@tlen.pl

ja rowniez:
email: web@web.iq.pl

win
win

gg 9417758

gram na titanie FL narazie 10/20c :)

macromia

Chętnie bym się przyłączył, ale mam ostatnio bardzo mało czasu :/ Najbardziej pasowałyby mi późne godziny wieczorne...

piachu01

Jak najbardziej byłbym za, ale po stracie bankrolla odrabiam narazie na fl 0.02/0.04 na Pokerstars.

Moje gg:6568652

Lukasus

Może i ja bym z Wami spróbował, ale ja tylko na PP gram, choć i na tytanie jakieś tam drobne mam.

Zrobiłem małe podsumowanie:

Zainteresowane osoby:
win
ubooter (uboot83)
hermenegilda (marek_janowski)
axeld333 (duroczek)
macromia (macromia)
piachu01 (piach01)
Lukasus

osoby powyzsze - podajcie swoj skype - bo w ten sposob bedziemy rozmawiac (najlepsza jakosc glosu)

Pytania organizacyjne:
1. jaka godzina?
proponuje codziennie o 22.30-23-30. Zrobi sie harmonogram i jesli grajacy bedzie na pewno gral to musi to potwierdzic a jesli nie bedzie gral to dobrze zeby tez dal znac.

2. czestotliwosc?
proponuje codziennie. zwazywaszy na to, ze jest nas 7 osob to 1 osoba gra raz w tygodniu.

3. kto chce grac jako pierwszy? :)

4. zrobie taka osobna strone gdzie bedzie napisane w jaki dzien kto gra.
Osoba grajaca napisze stoliki czacie na skype

Acha! Gramy fixed limit full ring (stawki obojetne).

Czekam na komentarze i kolejne propozycje.

Kiedy zaczynamy?

Lukasus

Nie używam skype ( ale ostatecznie mógłbym nagrać ), nie posiadam działającego mikrofonu, więc o ile znajdziecie jakiś program do pokazywania swojego pulpitu to ok. Wiem, że jest taki jeden, nazywa się bodajże VNC u nas na studiach w ten sposób prowadzono niektóre zajęcia, prowadzący coś robił, a każdy u siebie to widział w oddzielnym oknie. Co do godziny całkiem ok, ale pewnie nie codziennie.

ubooter

Ja jestem chętny po weekendzie.

Fajna sprawa z harmonogramem. Jeśli można prosić mnie pasuje w zasadzie każdy dzień z wyjątkiem soboty i niedzieli.

A co do skype to: uboot83

Uruchamiał go będę kilka minut przed treningiem, bo tak to nie używam go w ogóle prawie...

macromia

Mój nick to macromia. Takie godziny bardzo mi odpowiadają. Mogę zagrać pierwszy, nawet jutro... :P

piachu01

Mój nick na skype-piach01

Mogę grać po macromii-czyli pojutrze. Jednak z powodu bankrollu gram na fl5 ew. 10

DLaczego tylko full ring a nie sh?

macromia

No to 2 osoby nie podały jeszcze nicków ze skype'a, czekamy :D

macromia

Widzę, że na dzisiaj nikt nie jest jeszcze gotowy :P

piachu01

Ja jestem:D kiedy grasz;D?

macromia

W sumie to już gram xD Nie wiem czy załatwiać czas na 22:30 bo nikt się nie odzywa :/

piachu01

Heh:D No nie wiem;) Zawsze możemy we 2;D albo przełożymy na inny termin. Jak coś to odezwij się. 6568652

piachu01

Razem z macromia ustaliliśmy trening sh o ok 22.20. Zapraszamy. Moje gg i skype podane wyżej:)