Probka jest dosyc mala ale chce wiedziec co tutaj jeszcze poprawic
Napewno poprawilem mój cbet - zbilem z praiwe 80% ktore mialem na nl4 - caly czas na nim sie skupiam - mysle ze cbet w zwyklych pulach jestem w stanie do okolo 62-65% zbic tylko nie wiem czy juz na nl10 ma to sens
Najbardziej razi po oczach to ze zrzucam za duzo do reraisow mojego cbeta - nie wiem jak za bardzo mam temu zaradzic - zwykle na tym limicie gracze maja niski raise cbet wiec nie zawsze moje TPGK jest dobra, z drugiej strony jak juz mam gracza który ma raise cbet np okolo 20% to jak go 3betne ejstem commited a nie chce np callowac TPGK OOP do raisa bo i tak na T musze grac ch / ? - pogubilem sie w tym i nie wiem jak to poprawic
Moj 3bet jest przewaznie 4value - uwazam ze nie ma sensu na nl10 jeszcze polaryzowac zasiegu a w szczegolnosci na fiszki... Z BU czasami staram sie lekko szerzej 3betowac szczegolnie CO ktory szeroko otwiera, z blindow - jak mam blockery na kolesia z duzym ATS spokojnie 3betuje - nie wiem czemu na SB jest wiecej niz BB - moze wina probki ...
Limp ... hmm nie powinno go byc .. ALE z SB nie chce izolowac 1-2 graczy z 22-77 wiole tam spokojnie limpowac, czasem jak mam faje oddsy po 2-3 limpach dokladam z jakimis JTs QT itp jezeli wiem ze nie mam zbyt duzo FE i fiszki l / calluja prawie wszystko, z BU jak mam 2 limpy przed soba nie podbijam 45s - 89s tylko dokladam - gram tymi rekami jak trafie 2pairs+ ewentualnie mocny draw
Chyba jednak za niski ft3b z EP i MP - z tym ze czesto mam jakies dziwne min 3bety i mam poprostu oddsy na call - nic na to nie poradze
Mysle ze steal jak na te limity jest w porządku
Mam troche niskie W$SD - przewaznie mialem okolo 57-58% ale przez jakies 4-5k rak dostalem lekkiego swinga - dopiero teraz wykres zaczyna wygladac ;p
Za malo floatuje - ale juz sam to zauwazylem i staram sie to robic czesciej
Niski check raise , chociaz na flopie juz staram sie to robic na gosci co maja 75%+ cbet i duzy fold to raise (jak ja zreszta ;/ qffa ), natomiast na T robie to praktycznie tylko 4value na aggro typkow
No i wg mnie moja najwieksza bolaczka - praktycznie nie donkbetuje - nie wiem jak sie za to zabrac - jakis artykul, film ?? Wiem ze tam ejst masa kasy tylko ze przewaznie dostane call i musze barrelowac min 2 streety (nie jest to za bardzo oplacalne na tych stawkach ;p )
Wiecej stealowac limpowane poty ? - bo tez nigdy nad tym zagadnieniem sie nie glowilem