Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

feedback - RetireD2019

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
431 Wyświetlenia
RetireD2019

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
1 odpowiedź
yac
Trener
yac

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Stejkowałem tego gracza w poniższej ofercie NL50 Stejking

Stejking przerwaliśmy ze względu na zbyt duży volumen potrzeby do wyrobienia założoneg celu (2nd miliestone o wartości 2600$). Żeby w jak najbardziej wiarygodny sposób opisać kontakt z użytkonikiem, postaram się ująć najważniejsze kwestie w punktach
- dogadaliśmy się bezproblemowo na skriny z danych cashiera, numer telefonu. Również bezproblemowo na wykresy, wyniki + relacje raz w tygodniu, o co dbał, odpisywał również na sms'y w razie potrzeby.
- Został złamany jeden z warunków umowy, mianowicie użytkownik grał na NL100 SH oraz FR. Na SH po 100k rąk PTR pokazuje 5k$ lost, więc widząc to po raz pierwszy, byłem trochę zmartwiony sytuacją
- Po ostatnim wykresie z moich zainwestowanych 2000$ po 160k hands zostało 500$.
- Gracz oddał mi całośość zainwestowanej kwoty (2000$) ze swojej kieszeni kończąc ze mną współpracę i wykazał się ponadprzeciętną uczciwością, której w dzisiejszych czasach ze święcą szukać (większość oddałaby te 500$, nawet gdyby w skarpecie miała 10k$)
- wszystko odbyło się w sposób kulturalny i cywilizowany

Moje ogólne wrażenie z całego stejkowania kończy się bardzo pozytywnie pomimo incydentu z NL100. Wydaje mi się, że gdyby mógł spokojnie grać i nie gonił go ten bonus to byłaby to +EV decyzje. 100k hands/month to trochę dużo, presja itd., przez co cięzko było utrzymać cały czas formę i grać dobrego pokera.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat