Przejdź do forum
Nowe coachingi z Ro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nowe coachingi z Robmafem

150 Posty
73 Użytkownicy
571 Reakcje
35.7 K Wyświetlenia
Trener
Robmaf

LUTY 2015

Witaj,

po dłuższej przerwie oferuję coachingi dla graczy PokerStrategy.
Poniżej zamieszczam moje wyniki z NL500-1000-2000$ ZOOM z roku 2014.

Coachuję graczy od prawie 5 lat. Udało mi się doprowadzić kilku do poziomu nl600-1k (konkretne nicki mogę przedstawić na indywidualną prośbę).
Od swoich studentów oczekuję skutecznej i rzetelnej pracy pracy.
Aby mieć pewność, czy jestem odpowiednim coachem dla Ciebie, wszelkie informacje jakich chcesz się o mnie dowiedzieć są tutaj: Blog albo na funpage.

Co oferuję Tobie?

Zależy mi na tym, żeby gracz, z którym pracuję zaczął szybko robić lepsze wyniki. Zaczyna się to najczęściej od usunięcia najpoważniejszych błędów, zbudowania (poprawienia) strategii gry, lepszego rozumienia range'ów, dobrego planowania rąk i efektywnego wykorzystywania statystyk, aby móc w pełni exploitować przeciwników.

Cena promocyjna (do końca marca):

$100 za godzinę niezależnie od stawek jakie grasz

Później:

$120 za godzinę

Formy nauczania, które stosuję:

1.Analiza video (bardzo efektywna) - nagrywasz film i wspólnie je omawiamy
2.Sweat session (aktywny i pasywny) - czyli Ty grasz, ja oglądam
3.Session review
4.Teoria wybranego tematu

Pakiety coachingowe

5h - $475 ($95/h)

10h - $900 ($90/h)

Godziny pracy 9-18

Płatność

Wpłaty dokonywane są w momencie ustalania terminu, a najpóźniej przed treningiem.
PokerStars
Neteller
Moneybookers
Wpłacając akceptujesz następujące warunki:

1.Wszelkie przesunięcia ustalamy max 12h przed treningiem
2.Kiedy nie pojawisz się na treningu, trening uznajemy za przeprowadzony
3.Kiedy ja się nie pojawię, daję godzinę gratis.

Kontakt

PS. inspiracją do formy ogłoszenia był SOEK

Odpowiedz
Cytat
149 odpowiedzi
HandOnFire

Hio :heart:

Odbylem pare treningow z robertem i musze powiedziec, ze koles zna sie na
rzeczy :) oferuje szeroki wachlarz prowadzenia lekcji , gralismy sweata, live , analizowalismy baze i wszystko to robione na wysokim poziomie merytorycznym. Kazda reka byla doglebnie omawiana pod kazdym katem.

Serdecznie polecam, bo warto ! :nh

Odpowiedz
Cytat
Stasjo88

100$/h ?? :facepalm:
Tyle to bierze Yac który jest dużym autorytetem na Ps.com, autorem wielu świetnych produkcji i osobą która od dawna prowadzi treningi na wysokim poziomie.
Ty chcesz brać tyle samo na podstawie screena z hm'a z jakąś kreską i wykresem gdzie od 100k handów jesteś break even.
Dla mnie to jest przegięcie i jakieś grube nieporozumienie.

Odpowiedz
Cytat
Trener
Robmaf

Rozumiem, dla niektórych to może być nieporozumienie, masz prawo do swojego zdania :sdrink

Nie rozumiem jednak dlaczego miałbym schodzić poniżej kwoty, którą zarabiam z grania. Poza tym jest to sprzedawanie wiedzy, dzięki której coachowany ma zarabiać więcej.

Jeśli chciałbyś rozwinąć ten temat zapraszam na priv.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
babel92

Napisane przez Stasjo88
chcesz brać tyle samo na podstawie screena z hm'a z jakąś kreską i wykresem gdzie od 100k handów jesteś break even.

100k wymierna próbka, nie ma swingów w pokerze, a poprzednie 120k nie ma znaczenia i ściana w górę :facepalm:

Robmaf ostrzegam Cię, że teraz jest moda na hejtowanie trenerów i ocenianie ich po wykresach, więc uważaj :D

Odpowiedz
Cytat
Trener
Robmaf

Napisane przez babel92

Napisane przez Stasjo88
chcesz brać tyle samo na podstawie screena z hm'a z jakąś kreską i wykresem gdzie od 100k handów jesteś break even.

100k wymierna próbka, nie ma swingów w pokerze, a poprzednie 120k nie ma znaczenia i ściana w górę :facepalm:

Robmaf ostrzegam Cię, że teraz jest moda na hejtowanie trenerów i ocenianie ich po wykresach, więc uważaj :D

Myślę, że ktoś komentujący 100k rozdań jako wymierną próbkę nie gra wystarczająco długo, żeby wiedzieć, że to normalne. Wcześniejsze 100k rozdań to było 12bb/100. Więc po tym wykresie widać jak bardzo jest to prawdziwe.

Dzięki za info :sdrink

Odpowiedz
Cytat
hellYeahEnT

Ktos mowiacy ze drogo 100$ sie nie zna zupelnie (jak dla mnie to za treningi na nl200/400 tanio)

Odpowiedz
Cytat
Stasjo88

Nie twierdzę, że Robmaf jest słabym trenerem. Jego mistrzowski trening uważam za bardzo dobrą produkcję (choć na razie obejrzałem tylko część 1).
Sam chętnie wziąłbym u niego coaching, po prostu ta cena trochę powala. Jak dojdę do nl200 to będzie mnie stać _cool: i się zgłoszę na parę lekcji. Dopiero wtedy ocenie czy rzeczywiście warto tyle płacić.
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

Nie bede sie wypowiadal na temat kwalifikacji Robmafa, bo nie posiadam odpowiednich narzedzi i umiejetnosci aby je zweryfikowac, natomiast chcialem wrzucic uwage na fakt ze 100k BE na pewno nie jest wiarygodna probka.

Co ciekawsze niektorzy trenerzy wrzucaja wykresy z 30 czy 50k rak ze szczesliwego miesiaca. Tymczasem w praktyce (mowie to z perspektywy osoby ktora rozegrala >>1kk hands) znajduja sie okresy po >100k upswingi i dowswingu. Nawet i 200k BE dla mnie nie znacyz az tyle, bo moze EV oszukuje, moze niefart etc.

Spojrzcie na graf jednego z lepszych graczy i zobaczcie ile BI przegral a ile wygral w poszczegolnych 50-150k hands okresow.

Manipulujac wykresem mozna stwierdzic ze

A) jest wygrywajacym graczem
B) przegrywajacym fiszem
c) graczem BE

Wg mnie minimalna miarodajna probka to 0.25mln hands , a 0,5kk hands i wiecej tym lepiej by wyciagac jakies wnioski i ja raczej poslpugiwalbym sie innym kryterium niz osiagane wyniki przy wyborze trenera.

Sorry Robmaf za spam :)

Odpowiedz
Cytat
Trener
Robmaf

No problem. Zastanawiałem się ile to jest tak naprawdę wiarygodna. To bardzo zależy od tego ile stołów się gra, ile włożyłeś pracy w naukę i kiedy. Nie jestem w stanie pokazać np. 1mln rąk, bo "wtedy do kiedy sięgałby graf" grałem jeszcze nl50. Mógłbym pokazać 0,5mln rąk, jednak uznałem, że najlepiej wszystkie z tego roku.

Odpowiedz
Cytat
Nevrex

Cześć,

Pod koniec września wziąłem 5h coachingu u Roberta. Nie szukałem rekomendacji od innych, nie prosiłem o wykresy czy próbki jego możliwości. Zachęcającym argumentem był już sam blog Robmafa, z którego można już sporo wyciągnąć zarówno merytorycznie - sticte pokerowo, jak i poznać bardzo profesjonalne podejście trenera (polecam blog!).

Przez pierwsze dwie godziny omawialiśmy moje statystyki i obejrzeliśmy film z mojej gry. Podobało mi się bardzo indywidualne podejście Roberta. Niemal od razu mnie 'rozczytał' i potrafił postawić się na moim miejscu. Pokazał mi moje największe wady, błędy myślenia i przekazał mnóstwo praktycznych rad dotyczących mojej gry.

Następnie przez 3h pracowaliśmy z moją bazą rąk, pracując nad moimi największymi leakami, analizując rozdania i przeciwników.

Wtedy, koszt za 5h (500$) był rzeczywiście dla mnie spory, ale mimo to zaryzykowałem i opłaciło się. Chciałem uczyć się od najlepszych, i to właśnie dostałem: wiedzę z najwyższej półki i rady, które będą mi służyły jeszcze przez długi czas.

Dla krytykujących: Nie ocenia się jabłka po tym jak wygląda, ale jak smakuje.
Świadectwem dobrego trenera nie jest ładny wykres, a wiedza jaką przekazuje.

O mnie: wtedy z problemami utrzymywałem swoje winnings na 0 na NL50. Po coachingach zdołałem wypracować dobry winrate na tym samym limicie i awansować na limit wyżej (już z próbami na ten jeszcze oczko wyżej :f_cool: )

Odpowiedz
Cytat
ransoft500

Napisane przez Stasjo88
100$/h ?? :facepalm:
Tyle to bierze Yac który jest dużym autorytetem na Ps.com, autorem wielu świetnych produkcji i osobą która od dawna prowadzi treningi na wysokim poziomie.
Ty chcesz brać tyle samo na podstawie screena z hm'a z jakąś kreską i wykresem gdzie od 100k handów jesteś break even.

Jak czytam takie posty to żal du*ę ściska :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Powiedział bym jeszcze kilka gorzkich słów prawdy ale zapewne dostał bym globala dlatego się wstrzymam :)

Odpowiedz
Cytat
Trener
Robmaf

Panowie,

polecam nie robić offtopów, jednakże dziękuję za wasze opinie. Jeśli ktokolwiek będzie miał jakieś pytania do mnie odnośnie coachingu, służę pomocą. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Libera

Pracuje z robmafem już od 2 tygodni, bardzo ogarniety czlowiek - mysle, ze jest w stanie pomóc kazdemu do stawek NL600, coachingi u niego nie sa na zasadzie sweata a nastepnie notatek, dogłebnie przeanalizowalismy moje statystyki w poszukiwaniu leaków których nie brakowało, gorąco polecam dla graczy którzy moją problemy z pokenaniem stawek jak i dla tych którzy crashują ale chcieliby nauczyć się analizować przeciwników, czy też swoją gre, żeby crushować jeszcze bardziej

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

Skontaktuj sie ze mna Robmaf :)

Chcialbym, wziac jakis pakiet wiekszy a m nie odpowiadasz

Odpowiedz
Cytat
toony122

Wziąłem z Robmafem 5 godzinny pakiet i jestem bardzo zadowolony. Znaleźliśmy sporo leaków w mojej grze, których poprawa powinna znacząco wpłynąć na winrate.

Dostałem zadanie domowe, które zmusza trochę do pomyślenia nad grą i przygotowania pewnych strategii, które potem przydadzą się przy stole.

Poza tym pdf z moimi największymi leakami i różnymi spostrzeżeniami / radami jak je poprawić.

polecam te treningi każdemu kto chce poprawić swoją grę i przenieść ja na wyższy level ;)

Odpowiedz
Cytat
chada1989

witam!

już od jakiegoś czasu chciałem wziąć prywatny trening u któregoś z coachów na PS, ostatecznie wybrałem właśnie Robmafa. uważam, że starzał był w 10.

ogólnie wykupiłem pakiet 10h do tego dostałem 1h gratis + końcówka każdego treningu jest wydłużona o dobre kilkanaście minut, tak żebyśmy mogli dokończyć omawiane zagadnienie.

zaczęliśmy od bardzo szczegółowej analizy moich statystyk i spisaliśmy moje leaki, następnie za pomocą filtrów wyszukiwaliśmy konkretne spoty w których te leaki występowały i trener szczegółowo omawiał jakie mam dostępne zagrania pod konkretnego gracza.
po treningach dostaję pracę domową do wykonania co również wpływa bardzo korzystnie na mój rozwój.

zostało mi jeszcze kilka godzin treningów, tak więc na pewno mamy w planie zagrać sweata, żeby zobaczyć jak stosuję wszystkie rady coacha w praktyce.

atmosfera na treningach jest bardzo miła, Robmaf to bardzo komunikatywna osoba, a jego wiedza o NL SH oraz umiejętność jej przekazywania w przystępny sposób jest OGROMNA. jestem również pewien, że nie był to mój ostatni pakiet wykupiony u Roberta :sdrink

krótko podsumowując: gorąco polecam! :)

Odpowiedz
Cytat
fidelloz

Czesc,

Robmaf poprosil mnie o referencje, wiec ze szczegolowoscia odpowiem.

Daleki jestem jednak od bycia nieobiektywnym, wiec skupie się na liczbach i wartosciach, bardziej niz na odczuciach estetycznych.

Place konkretne pieniadze, to oczekuje konkretnych wynikow.

Oczywiscie nalezy wziac pod uwage , ze:
- wyslalem request do PokerStars o zablokowanie stolikow bym mogl otworzycj ednoczesnie max 12 (gralem wczesniej az po 24)
- samemu robilem prace domowe
- dbalem o mindset; atmosfere podczas gry

W celu porownania wklejam wykresy z gry na NL50euro od 1 lipca (gdzie skonczyla sie moja dobra passa - do teraz) oraz od 1 lutego.

Z Robmafem 1 coaching wzialem 18 stycznia po ktorym zmienilem swoja gre.

Wczesniej gralem NL100-200 az po shotow po NL400 i w ktoryms momencie przestalem wygrywac jakby byl razony piorunem :)

Powoli wytracalem rolla - nie mogac sobie pozwolic na coachingi:

WYKRES 1 - 1 lipca do teraz

(tu byl 1 wykres pokazujacy ze przegrywam 200k hands , a potem 50 k hands wygrywam)

Ostatnie 50k hands to po coachingach z Robmafem

WYKRES 2- 1 lutego do teraz (po rozopoczeciu coachingu i gruntownej analizie gry)

(tu byl 2 wykres pokazujacy ze wygrywam 50k hands z winrate 7.5bb/100)

EVbb ~~ 7.5bb/100

Nie chce oceniac ile w tym zaslugi coachingu , ile mojej pracy, a ile dobrego runa. Jedno jest jednak widoczne, ze wczesniej przez 200k hands nie mialem takiego upa i dobrej gry, jaka sie pojawila teraz.

Zmienilem strategie gry, gra sie stala latwiejsza i bardziej przejrzysta a swingi mniejsze.

Za jakis czas postaram sie dac podobny wykres z NL100 niezaleznie czy bedzie pozytywny czy negatywny i kazdy z czytelnikow samodzielnie bedzie mogl wyciagnc wnioski.

PS: wzialem 6h, w planach mam wziecie jeszcze conajmniej 4h, a potem doraznie pakiety po 2h by wygrywac znaczniena NL100

Odpowiedz
Cytat
lekarz20

Myślałem, że sporo wiem na temat analizy gry i bazy rąk, po kolejnej analizie i kolejnej nieudanej próbie znalezienia leaków we własnej grze, postanowiłem wziąć trening u Robmafa. Znaleźliśmy i przeanalizowalismy 2 olbrzymie leaki w mojej grze(pomijam kilka mniejszych, również istotnych), których poprawa powinna znacznie wpłynąć na mój winrate. Olbrzymia wiedza, oczytanie i komunikatywność Robmafa sprawia, że 2h trening mijają bardzo szybko stąd nie dziwie się, że poprzednicy mają wykupioną sporą ilość pakietów, a również ja aby omówić wszystkie interesujące mnie zagadnienia, musiałem (zresztą z wielką chęcią), wykupić kolejne kilka godzin.

Plik tekstowy z informacjami oraz zadania domowe, to już wydaje się stały i jakże przydatny element świadczący o solidności trenera.

Polecam osobom, którym zależy na solidnym pokerowym rozwoju, do korzystania z oferty póki jeszcze aktualna ;)

Odpowiedz
Cytat
v31dt

ja rowniez skorzystalem z 5h pakietu treningow z robmafem. na poczatku dokonalismy analizy mojej gry na podstawie nagranego filmiku, nastepnie przeszlismy do analizy statystyk i gry w bazie danych. trener bardzo szybko wskazal mi najwieksze leaki, podpowiadal jak zoptymalizowac swoja gre, zwiekszyc agresje w poszczegolnych spotach czy tez odpowiednio tworzyc gameplany. zagralismy rowniez sesje live, gdzie mialem okazje cwiczyc omawiane teorie w praktyce.

reasumujac polecam robmafa jako coacha, jest to na pewno osoba posiadajaca spora wiedze i potrafiaca ja przekazac w przystepny sposob. wielkim plusem jest rowniez to, ze robmafowi jak sadze autentycznie zalezy na dobrym nauczaniu i rozwoju swoich "studentow". w przyszlosci na pewno skorzystam jeszcze z coachingow robmafa.

Odpowiedz
Cytat