Planuje znowu zaczac gre na nl2:) i chcialbym wplacic pieniadze na jakas mniejsza platforme.Myslalem o Poker770. a wy macie jakies propozycje swoje doswiadczenia??Prosze o pomoc
mniejsza? po co i czemu? nie wiem czy mniejsza jest party poker ale ja polecam. poziom na NL 2 taki ze nic tylko zgarniac poty a i SP Ci pare wpadnie. teraz maja jeszcze bonusik fajny od wplaty powyzej 50 USD. z turniejami jest troche mniejszy wybor.
Jakos nigdy nie podobal mi sie soft PP nie lubiłem tam grac... a z drugiej strony co to za bonus od wplaty 50$?I o ile slyszalem i jak sie mowi na mniejszych platformach poziom jest nizszy niz np na P*,PP stad moje pytanie:)
Osobiście nie widziałem nigdy gorszego softu niż Poker770, ale może Tobie odpowiada
Polecam P*. Poziom jest dramatyczny na NL2 i NL5 więc na razie możesz tam spokojnie grać.
Stołów i graczy do wyboru, do koloru przez cały dzień.
Zdecydowanie odradzam 770 jak i wszystkie platformy sieci IPoker ze względu na nieproporcjonalny do innych roomów poziom zanitowania nawet na micro limitach. Jeżeli chcesz grać ringi to praktycznie tylko P* lub PP, 6 max możesz pograć praktycznie wszędzie bo poziom jest bardzo słaby. Niemniej tak jak wspomniałem odradzam IPoker.
Witam.
W gruncie rzeczy nie ma tutaj znaczenia platforma bo na tych limitach wszędzie poziom jest niski i wszędzie można znaleźć słabych graczy którzy chętnie oddadzą nam swoje pieniądze grając w tragiczny sposób. Mówienie o zanitowanych pokerroomach czy tym podobne opinie nie są prawdziwe jeśli o NL2 chodzi, wystarczy dobrze wybierać stoliki, albo prościej - nie wybierać tych gdzie nie ma fiszów :).
Jeśli jesteś zainteresowany Poker770 to tutaj możesz przeczytać o szczegółach związanych z tą platformą:
Poker770
- promocje i informacje
- VIP Club
- bonus od pierwszej wpłaty
Pozdrawiam.
everest,ongame badz 888 wybierz cos z tych. jedne z lepszych roomow pod wzgledem poziomu gry przeciwnikow na micro.na starsach jes tez pelno rybek ale tzreba robic dobry table selection.
Powiem szczerze ze mocno mi namieszaliscie wiec bede musial jeszcze raz powaznie sie zastanowic
nie dostalem jednak odpowiedzi co to za super promocja za wplate 50$ na PP moze ktos cos o tym powiedziec??
Ja polecam party, soft dość dobry a w godzinach po 21.00 poziom bliski zeru. Nie zdziw się jak z flopem 44457 ktoś pokaże Q3 dając ai. Przed chwilą właśnie trafiłem na takigo fisha.
Napisane przez GramNaTilcie
Podepne się, czy te cyferki obok NL oznaczają BB?
oznaczaja buyina- maks kwote z jaka siadasz do stolu, czyli 100bb
na nl2, bb= 0.02
Napisane przez GramNaTilcie
To co oznacza NL2 a co NL5?
NL2 oznacza strukture blindow NL- no limit, 2- wysokosc blinda - 0,02$ z NL5 jest analogicznie
hakunamatata1, bonus od pierwszej wpłaty oferuje każda platforma i jest on różny na każdej z nich. Jeśli mowa o PartyPoker możesz o tym przeczytaj tutaj:
- bonus od pierwszej wpłaty.
Pozdrawiam.
W dalszym ciągu niestety nie mogę sie zdecydować:(ale dziękuję wszystkim za wypowiedzi:)