Cześć,
Wraz z nowym rokiem chciałbym zacząć regularnie prowadzić blog co jest jednym z moim postanowień noworocznych. Liczę na to, że pomoże mi on realizować swoje plany i skuteczniej dążyć do celów.
Wcześniej mój blog można znaleźć w tym linku: Dicey Game - An Instinct for Success
Tytułowym celem jest w tym roku jest usadowienie się na stawkach 1$/2$ do końca tego roku. Nie jest to cel na pewno odległy, ale przy tym ambitny i zależny tylko ode mnie. Sukcesem nazwę rozegranie 100k hands na tym limicie z dodatnim winrate.
Plany, jak zamierzam do tego dojść na pewno będą pojawiać się w kolejnych wpisach.
Aktualnie gram NL 0.5$/1$ 6-max na sieci Ongame. Nie chce się tutaj skupiać na moich wynikach, których prawdopodobnie nie będę często zamieszczał. Chce postawić na głównie na samorozwój we wszystkich dziedzinach życia. Muszę jedynie zadbać o to, aby nie zabrakło mi motywacji.
Na koniec pierwszego wpisu zdjęcie. Czemu Nowy Jork? Bo jeżeli ktoś by mnie zapytał, gdzie widzę siebie za 10 lat, to właśnie w tym mieście ![]()