Przejdź do forum
Szukam Nowego Room'...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Szukam Nowego Room'u Pod Kątem Omahy

85 Posty
37 Użytkownicy
0 Reakcje
12.8 K Wyświetlenia
MrWronsky

Siema,

właśnie podjąłem diecejzę o zmianie poker roomu i szukam rady jaki wybrać. Do wpłaty mam 300$, grind na stawkach PLO 10. W lutym będę miał troszkę więcej czasu, to tak 2h dziennie zagospodaruje na grind. Ważny dla mnie jest w miarę dobry traffic na roomie, żebym miał te 6 stołów... no i BONUS ;)

William Hill odpada.

Co byście mogli mi polecić ?

Odpowiedz
Cytat
84 odpowiedzi
preludiumm

pokerheaven, coś z ongame lub P*

Odpowiedz
Cytat
MrWronsky

boję się torby na P* ;)

Ongame powiadasz.... ktoś mi mówił, że to akwarium z rybkami, ale nie wiem ile w tym prawdy...

Odpowiedz
Cytat
arthmax

Na ongame 6 stołów będziesz miał zawsze. Poziom też jest pewnie niższy niż na PS. Bonus na pewno dużo wyższy ;)

Odpowiedz
Cytat
MrWronsky

będzię ongame.... thx guys ;)

Odpowiedz
Cytat
MrWronsky

....ale ku**a wybrałem ! Soft tak mnie bezczelnie dyma, że wpadłem w meeega tilt, olałem BM i wbiłem na PLO 100, gdzie dostałem znowu po mordzie od back door chuj wie czego i prawie zaliczyłem torbe.... kurwa mać ! Jeszcze nigdy nie doświadczyłem czegoś takiego.... każdy mój gotowy układ przegrywa na river... kompletna tragedia ! Rzygam tym wszystkim, ale gram dalej... przejebane....

Kiedy jakiś trening mindsetowy ?

Odpowiedz
Cytat
Bejkker

odstaw pokera..

Odpowiedz
Cytat

zrób pan sobie przerwę przez jakiś tydzień lub dwa...
zamiast grać, poświęć czas na artykuły i filmy. Po pewnym czasie staniesz się głodny gry i może nie będziesz tiltował.

Odpowiedz
Cytat
kisiellodz

Podbiję temat.

Jaki polecicie room do mikroPLO?

Wymagania:

• sensowny traffic na PLO5 i PLO10 - tzn, żeby o każdej porze dało się pograć bez problemu na 4 stołach, a przy dobrej porze, żeby zrobić jakieś sensowne table selection
  • soft - wiadomo, że do Starsów nic się będzie równało, ale żeby nie był to soft na poziomie Everesta. Mało softów dotychczas widziałem, ale taki jak na Unibecie czy na Party na pewno by mi odpowiadał.
  • rakeback - właśnie z tego powodu chcę opuścić Starsy - na PLO jak wiadomo oddajemy dużo rake'u, więc rakeback bardzo by się przydał.
  • bonus - to już mniej ważne, ale na pewno również ma to znaczenie, jak ciężko uwolnić jest od 1. wpłaty. Bo same suche liczby niewiele mi dają, jak czytam, że na Unibecie mogę dostać 1000 euro - pytanie ile jestem w stanie wyrobić na tym PLO5-PLO10?

Moje propozycje:
-Unibet - fajny soft, rakeback 30%. Tutaj najważniejsze pytanie jest o traffic, bo podobno większość teraz gra na anonimowych stołach, a na "normalnych" czasem ciężko o stoliki
-coś z iPoker - podobno traffic jest, pytanie tutaj czy w tej sieci jest rakeback, w którymś z roomów i jak z softem, bo z tego co czytam, to np. na William Hillu ciężko się gra

Odpowiedz
Cytat
maciasowy

A 24h Poker? Soft w miarę, traffic też jest wystarczający, HUD działa, tylko soft w ojro więc BM musi być większy.

Odpowiedz
Cytat
matexide

kisiellodz, jak coś znajdziesz ciekawego to napisz:) Też właśnie zastanawiam się gdzie zająć miejsce na stałe w PLO. Obecnie na Everescie, ale tu jest ciężko z doborem stołów, zostaję tu do wyrobienia bonusów, a później na pewno się przenoszę. Grałem na iPoker (WH), soft nie jest zły, jednak o fajny rakeback może być tam ciężko.. Najchętniej bym grał na starsach, ale niepodpięte pod PS.. a ten 24h poker to pod jaką sieć podchodzi? czy to oddzielny room? a ktoś gra na 888poker?

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr

Ja szukam czegoś z PLO2. Poleci ktoś coś? Everest odpada, pokerstars w zasadzie też.

Odpowiedz
Cytat
k4m13n

.

Odpowiedz
Cytat
kisiellodz

Dobra, wybór zawęziłem do sieci: iPoker i Ongame. Wiem, że na obu traffic jest wystarczający do gry, więc pytam już tylko o dwie rzeczy:
-soft
-poziom na PLO

Odpowiedz
Cytat
Rodri85PL

Z ipoker to może Titan: często dają bonus ot tak od siebie (cash i do wyrobienia). W godzinach wieczornych nawet i 8-10 stolików do PLO20 (wyżej nie zaglądam, bo i tak uczę się grać na PLO4).

Dodatkowo na Titanie jest ta promocja z Gold monetami.

Odpowiedz
Cytat
matexide

Z iPoker to William Hill jest też dobrym roomem. Ja się przesiadam na ongame, ale czekam czy mi pozwolą założyć i przypisać konto na Bwin bo kiedyś tam gamblowalem w ruletkę i zakłady :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

ipoker (ja gralem na WH) jest bardzo spoko do 20tek pozniej na 50 juz jest masakra, bardzo malo stolow i praktycznie ciagle ci sami reg-kolesie a malo mega-fiszy - tutaj to juz chyba zostaja party albo stars,

ktos wie jak z ongame na PLO50?

Odpowiedz
Cytat
MrWronsky

Poziom na iPoker jest mega niski, na pewno niźszy niż na ongame.

Ja polecam za to UNIBET, gdzie traffic jest w miarę OK, tak na 6 stołów, a poziom to totalne DNO ! Goście w ogóle nic nie kumają, tam się przechodzi limity w weekend, gdzie jest straaaasznie koszenie fiszy ;) POLECAM

Odradzam 888 ! Słaby traffic i ogółem kutasówa ;) Najbardziej profitable jest UNIBET i iPoker, z zaznaczeniem na UNIBET

Odpowiedz
Cytat
karakuliambro

Napisane przez MrWronsky
Poziom na iPoker jest mega niski, na pewno niźszy niż na ongame.

Ja polecam za to UNIBET, gdzie traffic jest w miarę OK, tak na 6 stołów, a poziom to totalne DNO ! Goście w ogóle nic nie kumają, tam się przechodzi limity w weekend, gdzie jest straaaasznie koszenie fiszy ;) POLECAM

Odradzam 888 ! Słaby traffic i ogółem kutasówa ;) Najbardziej profitable jest UNIBET i iPoker, z zaznaczeniem na UNIBET

Potwierdza ktoś z tym UNIBET? Faktycznie warto tam założyć konto?
Właśnie ostatecznie pożegnałem się ze starsami i zastanawiam się gdzie pograć.
A jak oceniacie party? W sumie mogę też tam zagrać, choć najniższy limit na granicy mojego bankrolla.

Odpowiedz
Cytat
mejsik

Jeśli chodzi o party to przeniosłem tam część środków w czerwcu i testuję PLO50. Poziom graczy zróżnicowany z przewagą graczy słabych. Nawet solidne staty 22/15 potrafiły mi wrzucić allin KJ82ds preflop :)
Ze względu na brak rakeback myślę, że sporo solidnych graczy ucieka z tej platformy. Na wyższych stawkach jeszcze w miarę można by wyrobić za punkty bonusy i mieć rozsądny zwrot.
Sam wyliczyłem, że jak ugram 5 000 partypoints na miesiąc to max, a da mi to niepełne 300$ gotówki (koszt 6 000pkt) lub 450$ bonusu do wyrobienia. Także szału nie ma, a rake'u pewnie odprowadzę ok. 2000$. Więc tutaj mam taki niedosyt. Ale mam nadzieję, że profit z gry będzie na tyle dobry, że zrekompensuje brak rakebacku :)
Póki co jestem zadowolony.
Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat