Przejdź do forum
Tygodniowa oferta n...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tygodniowa oferta na 3,5$ 4os HU na P*(sold)

4 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
219 Wyświetlenia
Bono1987

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

feedback

Moje dotychczasowe wyniki na 4manach 3,5$ :

Uploaded with ImageShack.us

Mam zamiar rozegrać conajmniej 200sng hu 4os na starsach. Wiem, że dwa stackingi miałem niestety ujemne ale zła passa musi mnie w końcu opuścić...

Do komfortowej gry potrzebuję 50bi , a więc 175$.

Dostępne cegiełki;
3,5$ i każda wielokrotność

Zasady stackingu:

1. Gram tylko i wyłącznie 4man hu 3,5$ na pokerstars
2. Przelewy są możliwe tylko i wyłącznie poprzez pokerstars
3. Nie przewiduję żadnego rakebacku, gdyż za punkty nie będę mógł zagrać nawet jednej satelitki
4. Zakładam wątek w dziale railing i codziennie wrzucam tam graphy z postępów
5. Jeśli się spóźnię chociaż godzinę od rozpoczęcia stackingu to profit w całości idzie do inwestorów
6. Jeśli się wyrobię w czasie zyskami dzielimy się 40% ja 60% inwestorzy
7. Po zakończeniu stackingu robię ostatni wpis w wątku i od razu odsyłam pieniądze inwestorom
8. Mój nick na starsach : Bonoo_1987
9. W razie jakby ktoś chciał mogę przesyłać HH

Zapraszam do kupowania cegiełek

pozdro

Odpowiedz
Cytat
3 odpowiedzi
Bono1987

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Zmieniam podział na 35 -65 .
Teraz musi się udać !!

Odpowiedz
Cytat
magda25uk

100%, kasa poszla, zegar tyka :f_wink:

Odpowiedz
Cytat
Bono1987

Świetnie !! :D

Czekam tylko na przelew i możemy zaczynać :D

Odpowiedz
Cytat