Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam,
Choć aktualnie jestem w trakcie stakingu na FR online, z racji zblizajacego sie zlotu Diamentów w Londynie przyszła okazja do dłuzszego pogrindowania cashy live w Londynie.
Moj aktualny roll poboczny starczy spokojnie na pokrycie kosztów zwiazanych z pobytem tam. pogrania jakis micro cashy ale z tego co dowiadywalismy sie od ludzi z eng community i sprawdzalismy w necie razem z Pastorem i Alim najnizsze gry ktore odbywaja sie tam codziennie to nl200.
Moj roll niestety nie pozwala mi na gre tam jednak mysle ze z racji ogolnego poziomu gierek Live tym bardziej o stosunkowo niskich limitach, gra tam jest mega + EV i chciałbym wykorzystac ta okazje do zarobienia $$.
Konkrety:
W Londynie bedziemy grindowac od 8 do 18 Kwietnia odejmujac dzien zlotu. Daje nam to jakies 7-8 nocy grindu.
Narazie pewna ekipa to AliAli + Pastor
Uważam ze bardzo pewnym rollem na taka gre live bedzie ~11BI na nl200.
( przy dostepnych stolikach nl100 bede sie tam wkupywal deep w celu zmniejszenia wariancji / zwiekszenia edga )
Daje nam to rolla 2200GBP = w zaokragleniu 3800$
Mysle ze Ali i Pastor bede ze mna grindowac codziennie wiec beda mogli ew potwierdzic moje aktualne wyniki.
Zdaje sobie sprawe ze stakowanie live nie jest zbyt popularne ale mysle ze siedzi w tym tak duzy value ze warto spróbowac.
Chce zobaczyc ile % aktualnie sie sprzeda pod koniec Marca/poczatek kwietnia po skonczonym stakingu sam bede mogl ew dokupic brakujace % w zaleznosci od ich wysokosci.
Bardzo mozliwe ze taka okazja bedzie sie powtarzac w zaleznosci od tego jak tutaj pojdzie bo chcemy z Pastorem zaliczyc kilka takich diamond party i przy okazji robic tego typu grindy.
Podział to 50/50 z zyskow gry ( jest tam system RB ale taki ze moze sie uda ugrac czapeczke z daszkiem ktora pozwole sobie zachowac, a co mi tam! )
:club:10% = 380$
5% = 190$
5% => elo3200 - paid
5% =>SickPastor - staking online / londyn
10% =>marinero36 - paid
5% =>Droocers - paid
10% =>jevgienij - paid
5% =>Krokodyl88
5% =>zaboo - paid
5% =>RotakesMan - paid
5& =>vandixxx - paid
10% => magda25uk - paid
udate dostepny na ostatniej stronie.
itd.
Wszelkie sugestie i konstruktywna krytyka mile widziana
Napisane przez Grinder23
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.PS: zapomnialem dodac choc chyba jest to oczywiste, otrzymujac od was przelewy w dolarach swoje % z zysku otrzymacie rowniez domyslnie w dolarach PO przewalutowaniu.
Bylo to chyba oczywiste ale warto stawic sprawe jasno.
TOPIC STAKE ONLININE AKTUALNY OFERTA
TOPIC RAILING ww STAKINGU
FEEDBACK GRINDER23