Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

JTs NL4

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
146 Wyświetlenia
regul92

IPoker, $0.02/$0.04 No Limit Hold'em Cash, 5 Players

Hero (BTN): $5.06 (126.5 bb)
SB: $0.72 (18 bb)
BB: $2.99 (74.8 bb)
MP: $4.06 (101.5 bb)
CO: $5.07 (126.8 bb)

Preflop: Hero is BTN with J T
MP folds, CO calls $0.04, Hero raises to $0.16, 2 folds, CO calls $0.12

Flop: ($0.38) Q J 9 (2 players)
CO bets $0.24, Hero calls $0.24

Turn: ($0.86) A (2 players)
CO bets $0.28, Hero calls $0.28

River: ($1.42) 3 (2 players)
CO bets $0.24, Hero calls $0.24

co 25/50/61
62/0/44
0/50/0.0/-
-/-/33/0
donkbet 0(6)

Gubię się w takich spotach - vs takie niskie bety
pre: std izo
flop: mam 2ndpair + Oesd więc bardzo fajna ręka eZ call.
turn: zupełnie nie podoba mi się ta karta, ale on tu może nadal betować takim sizingiem z FD, Qx, czasem gorszym Jx, Tx no i teraz dochodzi Ax, którego z jego donkbetting rangu nie mogę wyrzucić
river: za tą cenę call dla informacji z czym on taki dziwne sizingi gra + mam tu jakieś SDvalue

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Fishu88

Hej, ja tutaj PF gram tak samo, flop tak samo, turn przy takich oddsach oesd jest nie do zrzucenia, river - tak jak piszesz, jeżeli zamierzasz posiedzieć jeszcze trochę przy tym stoliku to można tam sprawdzić żeby zobaczyć z czym on donkuje flopa, szczególnie że masz go zaraz po swojej prawej, na SDV bym tam za bardzo nie liczył. W przypadku takich graczy moim zdaniem wartoby podać jego raisecbet, kiedy popatrzysz na to w taki sposób - co on donkbetuje, co on just calluje co on c/r to wiele fajnych rzeczy można wywnioskować na podstawie historii i zdecydowanie zwężyć jego range.

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

Napisane przez Fishu88
Hej, ja tutaj PF gram tak samo, flop tak samo, turn przy takich oddsach oesd jest nie do zrzucenia, river - tak jak piszesz, jeżeli zamierzasz posiedzieć jeszcze trochę przy tym stoliku to można tam sprawdzić żeby zobaczyć z czym on donkuje flopa, szczególnie że masz go zaraz po swojej prawej, na SDV bym tam za bardzo nie liczył. W przypadku takich graczy moim zdaniem wartoby podać jego raisecbet, kiedy popatrzysz na to w taki sposób - co on donkbetuje, co on just calluje co on c/r to wiele fajnych rzeczy można wywnioskować na podstawie historii i zdecydowanie zwężyć jego range.

zgadzam sie

na poczatku mozesz tutaj zrobic calldown bo to zawsze jakies info i w przyszlosci mozesz ewentualnie raisowac dla value flopa jesli wiesz, ze on tam donkuje bottom pair czy weak drawa

pozdro

Odpowiedz
Cytat