Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Nie wiem czy trochę nie będę zaśmiecał wątku ale myślę, że to co napiszę tutaj przyda się osobom rozważającym stakowanie jarmura.
Wiele pewnie osób oglądało mindsetowego leakfindera jarmura (jeżeli nie to polecam) i wie jak ogromną chęć rozwoju przejawia ten gracz. Ja trafiłem na niego jakiś miesiąc-dwa temu kiedy byłem przeciętniakiem NL25 i na Party grałem z zabójczym winratem 0,2bb/100 ♠_cool: Aczkolwiek wspólne sweaty, analizy rozdań (takie są założenia study group) pozwoliły mi szybko awansować na limit wyżej a przymiarkami powolnymi na shoty na ten jeszcze wyżej. Wiem, że zaczyna to wyglądać jak polecania coacha no ale piszę wszystko co uważam za potrzebne
Wiem, że gra na moich stawkach znacząco różni się od tej na NL200 aczkolwiek uważam, że jarmur ma sporą wiedzę teoretyczną na temat pokera a przy okazji przy swoim sick table selection (sam się od niego nauczyłem dzięki czemu w 12k rozdań zrobiłem ponad 20BI profitu na NL25 - wiem, próbka marna aczkolwiek wcześniej o takim proficie nawet nie śniłem) jest w stanie grać stoły, które są najbardziej +EV i robić bardzo fajny profit (o który na tych stawkach już nietrudno).
A teraz do rzeczy bo trochę się rozpisałem - uważam, że stakowanie tego gracza, nawet na limicie na którym ma niewielką próbkę, jest jak najbardziej +EV i sam bym zakupił udziały gdyby nie fakt, że mogłoby to 'zamrozić' dośc dużą część mojego rolla.
I żeby nie było, że to jest jakieś 'lizanie dupy' i mam w tym jakiś interes - różnie się dogadujemy z jarmurem jeżeli chodzi o 'prywatne sprawy' ale nie można mu odmówić bycia bardzo dobrym graczem i w mojej opinii ma sporo cech, które w przyszłości mogą mu pomóc zostać regularsem średnich/wysokich stawek ♠_thumbsup: