Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam
Chcialbym przedstawic moja oferte stakingowa FIXED LIMIT 1/2.
Room: PokerStars
Limit: 1/2
Czas trwania: Do 2 sierpnia
Potrzeby: 500 big betow = 1000$
Warunki: 50:50 winnings + 50:50 RB.
Inne: Jestem w stanie codziennie przedstawiac sprawozdania z gry + najciekawsze rece. Praktycznie caly czas jestem dostepny na GG, chociaz trzeba pamietac o roznicy czasowej (6h do tylu wzgledem polskiego czasu).
Szczegoly: Zapraszam na GG 8809243 (czesto niewidoczny, pisac - zawsze odpisuje)
O mnie:
Na imie mam Kamil, mam 22 lata, na PS jestem od 14.09.2008, Fixa gram praktycznie od samego poczatku przygody z pokerem (wczesniej byl krotki epizod SSS). Na PokerStrategy trafilem dzieki innemu graczowi Fixa (AtomowyMisoo, Lesio). NIE JESTEM MASS GRINDEREM. Gram maksymalnie 3 stoly dlatego RB nie jest ogromny a rak nie jest wiele. Niektorzy moga mnie kojarzyc z fixowych stolow. Nie jestem zbyt aktywny na PS ale mialem okazje i przyjemnosc poznac kilku czolowych graczy mojej odmiany.
O pokerze..
Grywam regularnie stawki od 0.5/1 do 2/4. W najlepszym okresie czasu gralem na 5/T (grindowalem jak szalony po diament, zeby potem na diamentowym forum przeczytac, ze nie dostane koszulki ROTFL). Nad przeciwnikami z 1/2 i 2/4 czuje EDGE i uwazam, ze w/w limity sa osiagalne dla kazdego gracza ktory wykonuje tzw. minimum wysilku. W tym roku bylem bardzo malo aktywny pokerowo z roznych powodow prywatnych. Aktualnie siedze w Kanadzie (Ottawa) i z powodu nadmiaru wolnego czasu chcialbym wrocic do regularnej gry.
Teraz troche wykresow..
Ostatnie 3 miesiace.. (bardzo malo gry, klopoty na uczelni, wyjazd do Kanady i masa innych + ze nigdy nie gram mass tablingu = niewiele rak)
Tutaj 1/2 ze starsow.
Przepraszam i prosze o wyrozumialosc jesli cos jest niejasne ale to moja pierwsza taka oferta.
Pozdrawiam
edit: Zaraz cos poprawie ten drugi link wykresu bo std musialo sie cos zepsuc.
edit2: ok juz dziala, nie wiem co sie dzialo
edit3: zapomnialem uzupelnic od kiedy jestem na PS