Przejdź do forum
[KOMUNIKAT] Polski ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[KOMUNIKAT] Polski event w Berlinie (VIP Tour) - 13 października 2012

131 Posty
37 Użytkownicy
0 Reakcje
10.3 K Wyświetlenia
Główny administrator
Marta

Doczekaliśmy się! 13 października 2012 r. nasz VIP Tour zawita do Berlina!

Znaleźliśmy najlepszą lokalizację na kolację i imprezę w centrum Berlina - Department . Jesteś tam zaproszony wraz z osobą towarzyszącą!

W Berlinie spotkacie również - Martę oraz innych znajomych z PokerStrategy.com.

Aby móc wziąć udział w tym evencie, potrzebujesz: status Diament lub Black Member chociaż przez jeden dzień w okresie 1 sierpnia - 5 października 2012 r..

Boisz się, że nie zdołasz wyrobić potrzebnych punktów? Nie martw się, gdyż nasz zlot idealnie łączy się w czasie z promocją Level Up.

Wystarczy przez 20 dni w sierpniu (niekoniecznie z rzędu) uzbierać minimum 320 StrategyPoints / dzień. Oprócz standardowych 10 bonusowych StrategyPoints, po spełnieniu powyższego warunku, na wasze konto powędruje 900 bonusowych StrategyPoints! Po zsumowaniu całości - otrzymacie status diamentowy na początku września.

To jeszcze nie wszystko, 100 $ gotówki zostanie przelane na Wasze konto. Można rzec, że jest to pakiet 3 w 1. Biorąc udział w promocji otrzymujecie: status diamentowy, zaproszenie na zlot (dla Ciebie i partnerki) oraz 100 $ bonusu. Nie ma na co czekać, grind czas zacząć!

Co będziemy robić 13 października w Berlinie?

W sobotni wieczór wyśmienity posiłek składający się z trzech dań w klubie Department

Impreza z darmowymi drinkami w klubie Department

Jesteś zaproszony wraz z osobą towarzyszącą

Zespół PokerStrategy.com zajmujący się obsługą imprez będzie tam dla Ciebie cały czas - tak samo jak nasze gadżety-kaczuszki "Squeezy". ;)

Klub Department

Powyższy program może ulec zmianie.

Zorganizowaliśmy specjalną ofertę na pokój 2-osobowy w hotelu Mani. (więcej informacji uzyskacie poprzez wiadomość email, limitowana liczba pokoi, można rezerwować jedynie do 14 września)

Rezerwacja

Aby zarezerwować miejsce na ten event, prosimy wysłać wiadomość na adres events@pokerstrategy.com, zamieszczając następujące informacje:

• Twój nickname z PokerStrategy.com
  • Imię i nazwisko
  • Czy przybędziesz z osobą towarzyszącą
  • Czy Ty/osoba towarzysząca jesteście wegetarianami

Harmonogram:

• 1 sierpnia - 5 października 2012: okres kwalifikacji
  • 5 października 2012: koniec rejestracji

Będziemy tam dla Ciebie, posługując się 3 językami: polskim, niemieckim i angielskim.

Przegląd: PokerStrategy.com VIP Tour 2012

Czy się zobaczymy? Mamy nadzieję, że TAK!

Poniżej highlighty z minionego eventu w Pradze, który odbył się 21 lipca 2012.

Jak było w Pradze?

<object width="400" height="300"> <param name="flashvars" value="offsite=true&lang=en-us&page_show_url=%2Fphotos%2Fpokerstrategy%2Fsets%2F72157630725297544%2Fshow%2F&page_show_back_url=%2Fphotos%2Fpokerstrategy%2Fsets%2F72157630725297544%2F&set_id=72157630725297544&jump_to="></param> <param name="movie" value=" http://www.flickr.com/apps/slideshow/show.swf?v=109615"></param> <param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed type="application/x-shockwave-flash" src=" http://www.flickr.com/apps/slideshow/show.swf?v=109615" allowFullScreen="true" flashvars="offsite=true&lang=en-us&page_show_url=%2Fphotos%2Fpokerstrategy%2Fsets%2F72157630725297544%2Fshow%2F&page_show_back_url=%2Fphotos%2Fpokerstrategy%2Fsets%2F72157630725297544%2F&set_id=72157630725297544&jump_to=" width="400" height="300"></embed></object>

Przystanki PokerStrategy.com VIP Tour*

*daty eventów mogą ulec zmianie.

Odpowiedz
Cytat
130 odpowiedzi
Główny administrator
Marta

Kto się wybiera? :)

Odpowiedz
Cytat
pozdroANDpocwicz

jedzie ktoś z Trójmiasta lub okolic? Jest połączenia za 320PLN z Gdańska do Belina i spowrotem, ale wylot w czwartek i powrót w poniedziałek. Ktoś się pisze?

Odpowiedz
Cytat
Deemerus

Prawdopodobnie będę. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Fajnie widzieć, że są chętni, mam nadzieję, że będzie więcej.

Jest to pewnie jedyny event, gdzie będzie można spotkać się w większym gronie rodaków. Na eventach, które odbyły się do tej pory - nie było szału jeżeli chodzi o Polaków. Teraz może być inaczej. Poza tym ciężko inaczej poznać się osobiście, a ja bym chciała Was poznać. :)

Będziemy publikować remindery o zlocie, w planach jest zrobienie FAQ odnośnie połączeń z większych miast Polski do Berlina. Również opcja zakwaterowania zostanie uwzględniona w newsie, ale dopiero za jakiś czas.

Jeżeli jest szansa, że ktoś się wybiera, wpisywać się!! :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
ablazer

Jest szansa, że ja z dziewczyną. Fajnie, że termin rejestracji jest późny i będzie można podjąć decyzję na tydzień przed. Plus też za osoby towarzyszące, niestety ucierpiały atrakcje, ale daje sobie 60% szans.

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

Ja z osobą towarzyszącą prawdopodobnie, na razie 3 dni po 320+ SP więc jestem na dobrej drodze ;P

gdyby był jakiś transport z Poznania to dajcie info

Odpowiedz
Cytat
Deemerus

Napisane przez preludiumm
Ja z osobą towarzyszącą prawdopodobnie, na razie 3 dni po 320+ SP więc jestem na dobrej drodze ;P

Trzeba przyznać że nieźle jak na drugi dzień miesiąca ;d

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

Napisane przez Deemerus

Napisane przez preludiumm

Trzeba przyznać że nieźle jak na drugi dzień miesiąca ;d

To od grindu :< miało być 2 ;P

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

piszę się ale sp zacznę nabijać dopiero w poniedziałek/wtorek :P

Odpowiedz
Cytat
chada1989

ja będę na pewno :)

Odpowiedz
Cytat
Maciekelo

Nikogo nie znam, ale jak wbiję diament to zawitam :D

Odpowiedz
Cytat
AliAli
roommate1000

Ali --->

Spoiler

'if you know what i mean' : >

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Hola,

fajnie widzieć, że zbiera się grupa, im nas więcej, tym weselej się zapowiada. :)

Maciekelo, wbijaj Diament i nie przejmuj się, że nie znasz nikogo - podczas zlotów bardzo szybko nawiązuje się nowe znajomości, poza tym fajnie poznać osobiście ludzi, których znasz tylko z nicków na forum.

wukaesiak, powodzenia! :f_thumbsup:

chada1989 & AliAli, gitara. :heart:

Ktoś jeszcze ma zamiar wbić Diament / planuje się wybrać?

Ktoś definitywnie się nie wybiera?

Dajcie cynk.

Ciao.

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Będę :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Zachęcam do rzucenia okiem i wpisania się (jeżeli ktoś jest na TAK):

Community event przed zlotem w Berlinie (12.10) - kto się wybiera?

Odpowiedz
Cytat
pozdroANDpocwicz

Ktoś z Gdańska lub okolic się wybiera? Jest połączenie lotnicze za 400zł. Wylot w czwartek, powrót w poniedziałek. Ktoś chce się dołączyć, bo nie bardzo mam ochote lecieć samemu...

Odpowiedz
Cytat
Janeare

Ja jadę, czy będzie jakiś turniej pokerowy czy tylko imprezka?

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Napisane przez Janeare

Ja jadę, czy będzie jakiś turniej pokerowy czy tylko imprezka?

Hej Janeare, na zlocie nie będzie turnieju. :)

Przypominam, że konieczne jest posiadanie statusu diamentowego, żeby móc wziąć udział w imprezie (w sobotę).

Odpowiedz
Cytat