Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

karma equity oraz nowy rekord w kolejnym shipie live ^_^

22 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
2,641 Wyświetlenia
adasko99

tuz po przerwie, na final table, po pomylce dealerów, jednemu z graczy brakowalo 40000 zetonów a ja mialem 40000 za duzo (co bylo wtedy równowartoscia okolo 8 blindów).
przyznalem ze u mnie jest omylkowo za duzo i mu je oddalem, bo wierze w karme i ztwierdzilem ze jest to +$EV z powodu miazdzacego long runowego edge'u karma equity haha ^_^
wynik ponizej:

co prawda rekord pobity tylko o £50 ale zawsze cos :P

Odpowiedz
Cytat
21 odpowiedzi
Azkalle

Graty :sdrink

Odpowiedz
Cytat
doncamilloskate

haha gg :nh
+ za uczciwosc, zwrocilo sie :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

R.I.P Rita.

Grats adasko99!

Odpowiedz
Cytat
salyk

Idzie ostatnio :)

wpisowe 50Ł?

Odpowiedz
Cytat
adasko99

dzieki :D idzie ostro live :) czuje ze mam spory edge w readach nad wiekszoscia slabych graczy, a tych lepszych leveluje reverse tellsami :]
wpisowe £50 + £6 rake = £56 total, z opcja rebuy lób add-on za kolejne £50 (juz bez rake'u).
w tym tygodniu field byl troche marny, jakies 70 graczy chyba z tego co pamietam. z reguly jest okolo 100.

Odpowiedz
Cytat
Miloszpoker2

mmmmm ile bym dał żeby sobie takie gierki pograć ;( ;( ;(

Gratulacje wyniku :)

Odpowiedz
Cytat
adasko99

a co konkretnie stoi Ci na przeszkodzie?

Odpowiedz
Cytat
JasiuZ

priv

Odpowiedz
Cytat
adasko99

Napisane przez JasiuZ
priv

pardon? wyslales mi wiadomosc na priva?

Odpowiedz
Cytat
Miloszpoker2

Napisane przez adasko99

Ustawa hazardowa w Polsce i fakt że w mojej okolicy nie ma żadnych gierek :)

Odpowiedz
Cytat
JasiuZ

Wlasnie sie zastanawiam jak to zrobic, nie widze takiej opcji, chyba musisz zaakceptowac zaproszanie. Grywam live w miare regularnie w twoich okolicach wiec mozna wymienic doswiadczenia.

Odpowiedz
Cytat
adasko99

Napisane przez Miloszpoker2

Napisane przez adasko99

wystarczy wyjechac do UK na kilka dni/tygodni, pograc sobie troche, zgarnac wygrane w zywej gotówce, zamienic je na PLNy, wrócic do Polski i wplacic na konto jako "znalezione w zostawionej w taksówce torbie nalezacej do niezidentyfikowanego osobnika" ehehehe :P

Napisane przez JasiuZ
Wlasnie sie zastanawiam jak to zrobic, nie widze takiej opcji, chyba musisz zaakceptowac zaproszanie. Grywam live w miare regularnie w twoich okolicach wiec mozna wymienic doswiadczenia.

o jasne , spoko, tez do konca niewiem jak to zrobic, zdaje mi sie ze wyslalem Ci 'zaproszenie do przyjaciól' czy cos w tym stylu :)

Odpowiedz
Cytat
asiarat

Napisane przez adasko99
tuz po przerwie, na final table, po pomylce dealerów, jednemu z graczy brakowalo 40000 zetonów a ja mialem 40000 za duzo (co bylo wtedy równowartoscia okolo 8 blindów).
przyznalem ze u mnie jest omylkowo za duzo i mu je oddalem, bo wierze w karme i ztwierdzilem ze jest to +$EV z powodu miazdzacego long runowego edge'u karma equity haha ^_^
wynik ponizej:

co prawda rekord pobity tylko o £50 ale zawsze cos :P

:D :D :D

:nh

Odpowiedz
Cytat
kamil90

Napisane przez adasko99

wystarczy wyjechac do UK na kilka dni/tygodni, pograc sobie troche, zgarnac wygrane w zywej gotówce, zamienic je na PLNy, wrócic do Polski i wplacic na konto jako "znalezione w zostawionej w taksówce torbie nalezacej do niezidentyfikowanego osobnika" ehehehe :P

przeciez dostaje sie kwit z kasyna i tyle starczy raczej? nie trzeba nic kombinowac ;d

Odpowiedz
Cytat
adasko99

w tej polsce to nigdy nic niewiadomo kurde...
pamietam jak kiedys za dochody w UK polscy bandyci z rzadu kazali odprowadzac podatek takze w polsce... :ayfkm: :facepalm: :rage:

Odpowiedz
Cytat
kaesen42

gratuluje :sdrink ale prosze pocwicz nad pisownia albo wczesniej sprawdz w slowniku...

Odpowiedz
Cytat
kajman27

Napisane przez adasko99
w tej polsce to nigdy nic niewiadomo kurde...
pamietam jak kiedys za dochody w UK polscy bandyci z rzadu kazali odprowadzac podatek takze w polsce... :ayfkm: :facepalm: :rage:
kazac kazali, ale wlasciwie każde pismo z prośbą o umorzenie drugiego podatku do MF bylo rozpatrywane pozitywnie.
Gratki wyniku :)

Odpowiedz
Cytat
bartek3112

Napisane przez Miloszpoker2

Napisane przez adasko99

gdzie mieszkasz?
my gramy turnieje regularnie

Odpowiedz
Cytat

Graty znad Wisły

Widzę, że zamieniłeś pada na karty? :D

Odpowiedz
Cytat