Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Cash rudego :)

357 Posty
76 Użytkownicy
7 Reakcje
51.3 K Wyświetlenia

siemanko
oferta - NL20 Rudiego :) 25% left

zacząłem juz grac na prosbe wiekszosci, padł mi net więc poki co 5k rozegranych i +47$ ciekawych spotow nie było jedynie AK zajebałem ale to wszystko na koncu sesji podsumuje ;)

Odpowiedz
Cytat
356 odpowiedzi

skonczyłem własnie grac na dzisiaj, +31$ szkoda bo było już +110 ale AA<KK, AK<TT, QQ<JJ itd. sockoutowali mnie ale ja tez kilka razy utarłem im nosa (szkoda ze wiele razy mniej) :P wbiłem lekko ponad 2k points więc norme wyrobiłem ;) jutro dam szczegoły bo ledwo co widze i padam na pysk :f_p:

Odpowiedz
Cytat
bl4dy84

Nie wiem, czy sprawdzasz cashiera w trakcie gry, ale może warto kończyć sesję np. przy +5BI ;).

Odpowiedz
Cytat

volume volume volume ;)

Odpowiedz
Cytat
bl4dy84

Może nie kończyć, ale przynajmniej jakąś przerwę zrobić;).

Odpowiedz
Cytat

musze jechac po garnitur bo jutro ide na wesele więc podsumowanie dam przed rozpoczęciem sesji (koło wieczora) :pokerface:

Odpowiedz
Cytat

I rozdanie dnia z wczoraj :D wiem że troche słabo zagrane i wiedziałem na turnie ze są strity ale stwierdziłem ze one time :pokerface: i siadło :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
majkjel

omg na turnie zagrałeś jak total fish.... :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

wiem, przyznalem sie do tego od razu :ayfkm:

dzisiaj poki co +3.5 bi :] jadom na radom :challenge

Odpowiedz
Cytat
pejas

kropa co by dlugo nie szukac i GL

Odpowiedz
Cytat
majkjel

Napisane przez rudipijak120
wiem, przyznalem sie do tego od razu :ayfkm:

dzisiaj poki co +3.5 bi :] jadom na radom :challenge

Spoko, ale postaraj się tego nie robić w przyszłości :D

Odpowiedz
Cytat

ale dostałem w pizde, zrobilem ogromny volume ale zbyt dużym kosztem. AK<JJ, KK<AA, AA<JJ, QQ<AA, kilku donków i ich calli i skończyłem dzień na -3bi jutro poszukam jc rozdania bo teraz ide spać wkurwiony jak 150 :rage:

Odpowiedz
Cytat

i co tu mialem zrobic ?(

po tym jak wtopiłem z shortem 10$ AQ <KJ na flopie QJT nie zdążyłem nawet dokupić zetonów i może i lepiej bo i tak w pałe.. :rage:

ktoś widzie inne/lepsze rozegranie? :ayfkm:

nadziałem sie jeszcze KK<AA i 2 flipy przegrane AK<TT oraz JJ>AK (all iny na flopie 555), podwoilem sie jedynie set 2 na KK, a reszta stołów na zero.
dzisiaj łotrzyk dał o sobie znać jak bardzo swingowa to gra, zrobie przerwy kilka h żeby zapomnieć o bed bitach i grac dalej swoje _frown:

Odpowiedz
Cytat
bl4dy84

Dokładnie, odpocznij i ciśnij dalej.

Łotrzyk to kawał drania, ja przegrałem dzisiaj KJ na flopie JKJ :f_ugly:.

Odpowiedz
Cytat

zaczynam nocny grind. wish me luck

Odpowiedz
Cytat

:ayfkm:
domyslam sie ze gdzies popelnilem błąd, ale gdzie? wiecej na turn?

obstawialem go na Ax i staralem sie wydrzeć wszystko..

a tego to mi sie nawet komentować nie chce.. :rage:

nie moge znaleźć jeszcze jednęj ciekawej reki po 4betach pf, spada flop QJ2, gość mi wsuwa all ina więc go insta calluje z moimi QQ, chłop pokazuje AK, river T :f_frown:
do dzisiaj łącznie było +0.5 bi
do godziny 23 było -4bi
po noce jest - 9bi

ogolnie wydaje mi sie ze gram dobrze ale jutro zmniejsze ilość stołow i bardziej przyłoże sie do gry :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
bl4dy84

Pierwsza ręka to fold pre imo.

Odpowiedz
Cytat
rotie21

jaki volume musisz utrzymać na ten diament? Może stosujesz za duży w tej chwili?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez rotie21
jaki volume musisz utrzymać na ten diament? Może stosujesz za duży w tej chwili?

chyba nie zdążę go i tak wyrobić bo musze jechac jutro na 2 dni, może to i dobrze bo przerwa dobrze mi zrobi i wróce z głodem gry i postaram sie rozwalić system ;) dzisiaj zagram miej stołów i zobaczymy czy to pomoże.

Napisane przez bl4dy84

dlaczego fold pre? on często podbija z AT, KT , T9s/o, 98s/o, troche z nim już grałem i pokazywał czasem jakieś gówniane karty podbijając nawet z utg :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
preludiumm

Napisane przez rudipijak120

Napisane przez bl4dy84

dlaczego fold pre? on często podbija z AT, KT , T9s/o, 98s/o, troche z nim już grałem i pokazywał czasem jakieś gówniane karty podbijając nawet z utg :ayfkm:

Dlatego, że bez pozycji i inicjatywy rozgrywanie takich rąk będzie Ci przynosić strate, po prostu i zwyczajnie. Graj mu 3bet blefa skoro wiesz, że on tam ma dużo śmieci i już

Odpowiedz
Cytat