Przejdź do forum
Sobota 6.10 by Timo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sobota 6.10 by Timo [rozliczone]

9 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
480 Wyświetlenia
TimotheeS

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Elo!

feedback

nie wiem jeszcze, czy będę grał w niedzielę, więc na razie tylko paczka na sobotę.

Plan:

Mały błąd w rozpisce - zamiast EuroGP, którego dziś w schedulde nie ma, gram GSOP 108$ sh.
Bi się zmniejsza o 54$, tak wiec 54$-12$ = 42$ i tyle trafia juz do profitu!

Zasady:
1. Sprzedaję 50% udziałów.
2. Gram obojętnie ile się sprzeda.
3. Pobieram 20% od ewentualnego profitu
4. Wplaty przyjmuję na P*: TimotheeS, Neteller - (na priv).
5. Wyniki i rozliczenie po rozegraniu wszystkich mtt podane bedzie w tym wątku.
6. Jeżeli wynikną jakiekolwiek kwestie nie uwzględnione przeze mnie tutaj, będę starał się takowe rozstrzygnąć mając przede wszystkim na względzie dobro inwestorów.
7. Przy zakupie % decyduje kolejność zgłoszeń w tym temacie.
8. Jeżeli z jakichkolwiek przyczyn nie rozegram któregoś z eventów, BI z tego turnieju idzie w całości spowrotem do inwestorów, lub też rozegram ten turniej w najbliższym możliwym terminie.

Jeżeli coś jest niejasne, brakuje jakichkolwiek informacji, pytajcie śmiało :)

Rezerwacje:

sold

5% - xxx :f_thumbsup:
15% - Izabela2 :f_thumbsup:
15% - N4kai
7% - asiarat :f_thumbsup: (40$ do dopłaty)
6% - Majkelx23 :f_thumbsup:
5% - mazurgda :f_thumbsup:

Rezerwa:
10% - koczwarsky

:f_thumbsup: - zapłacone

skype - z_holak - w razie jakiś dodatkowych pytań, próśb o join.me itp :)

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Trener
Majkelx23

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

a no siur, potwierdzam :D
wpłata od Dom1nique117, poszło.

jak mogę jeszcze 1% dokupić to chętnie wezme :)

GOOD LUCK :)

Odpowiedz
Cytat
Mazurgda

potwierdzam, ale mam pytanie co tak malo turkow na PS:D? ciekawy ejst 11r o 22:00 np, czy chociazby Big 11, a znalazly by sie tez inne

Odpowiedz
Cytat
Mazurgda

i jeszcze mam pytanka:D

1.widze oferty z wielu roomow, czemu nie dolaczysz np saturday 55$ z 888?

2. to samo tyczy sie GSOP, nie chcialbys dodac dzisiejszego turnieju-event 8 za 108?

3. na bwin nie ma przerw co godzine jak na innych roomach, pytam tylko z ciekawosci czy odchodzisz z kompa co godzine i zostawiasz te turki na bwinie czy grasz non stop?

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS

Napisane przez Mazurgda
potwierdzam, ale mam pytanie co tak malo turkow na PS:D? ciekawy ejst 11r o 22:00 np, czy chociazby Big 11, a znalazly by sie tez inne

co do 11r - akurat tam jest codziennie na przemian inne tempo wzrastania blindów, dziś co 10min, więc czyni to ten turniej bardziej turbo, a za tym akurat nie przepadam.

Inne dzisiejsze turnieje na p* będę po prostu grał za swoje :)

Co do GSOP - zapomniałem to zmienić, obv dziś gram GSOPa za 108$ a nie EuroGP, którego i tak dziś nie ma :facepalm:

A co do turniejów na 888 - wiem że wszyscy wstawiają to do stakingów i nikt problemu nie robi, jednak zawsze trafi się jakiś 'życzliwy', który 'uprzejmie doniesie' że 'jak to? trener może a inni nie??'.
Więc 888 sobie odpuściłem, zagram za swoje, mi to w/e i niech się człowieczek cieszy, że mi 'dokopał' (lol) ;)

E:To ile w takim razie chcesz? 4%czy 5% ? :)

Odpowiedz
Cytat
Mazurgda

i wszystko jasne, wysylam kase :)
wezmiemy 5

Odpowiedz
Cytat
Mazurgda

jak idzie?

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS

W całej sesji run taki sobie, ale były 2 ft, niestety bez szipa :/

Całość wyszła na jakieś +320$, jak wstanę to podlicze o porozsyłam $

Pozdro!

Odpowiedz
Cytat
TimotheeS

Podsumowanie:

$ poodsyłane (poza Izabelą, z którą muszę dogadać pewne sprawy na pw), dzięki za inwestycje i zapraszam ponownie za dwa tygodnie (za tydzień jestem w Berlinie ;) )

:sdrink

E: obv - żeby nie było niedomówień, asiarat dostał o 40$ mniej niż w tabelce, bo wysłał mi 40$ za mało, N4kai dostał tylko profit, bo nie wysłał nic :P (ale to akurat zrozumiałe, bo siedzi na EPT, a ja paczke w ostatniej chwili wrzuciłem :) ). Do reszty osób wszystko poszło w/g tego co powyżej

Odpowiedz
Cytat