to dział pogawędki, więc ja mam pogawędkę na temat pewnej osoby, która z powrotem stała się aktywna na forum i może znowu próbować wyłudzić pieniądze, to rodzaj ostrzeżenia, ocenia ręce teraz na mikro limitach NL i ta gnida próbuje zdobyć zaufanie,
miałem sobie odpuścić walkę z drobnym cwaniactwem i złodziejstwem, ale ta [treść edytowana] zirytowała mnie tym, że w wątku oszustwa wantmymoney śmiał się, z tych którzy stracili pieniądze, więc zeby nie było, oszukałeś mnie, ale jesteś zwykłą [treść edytowana], ja zarobię kasę, odzyskam straty, ale ty będziesz żył ze świadomością tego, że jesteś nic niewart, że jesteś tak żałosny, że musisz oszukiwać ludzi, żebrać i wyłudzać na małe kwoty
proszę o podbijanie tego tematu od czasu do czasu, żeby było wysoko, żeby każdy widział i żeby to coś mogło poczytać na swój temat ![]()
serdecznie zapraszam do pogawędki ![]()
poza tym wszystkich pozdrawiam, już niedługo black member, ale co się porobiło betfair nie chce mi tak po prostu konta ząłożyć, ale muszę wysyłać im tonę dokumentów, co jest z nimi nie tak?
poza tym Kaczuba co słychać?
mam też ładną sygnaturkę
uprzejmie proszę moderatorów o nieusuwanie tego wątku, gdyż ma on niewątpliwą wartość dydaktyczną, poza tym być może pomoże innym użytkownikom uniknąć błędu, poza tym z całą pewnością nie jest on obraźliwy, złodziej, szmata i cwaniak nie jest obrazą w tym przypadku tylko stwierdzeniem faktu, więc jeśli coś nas tu obraża to tylko fakty
gorąco zalecam też ostrożność w stackowaniu osób i w razie wszelkich wątpliwości po prostu nie stackowanie, trzeba być podejrzliwym, czemu ktoś chce grać za nasze pieniądze, a tu się roi od historii "jestem dobry, ale musiałem wszystko wypłacić"
źeby było jasne, nie winię też PokerStrategy za otworzenie działu ze stakingiem, to dobrze, że jest, to tylko narzędzie, z którego trzeba korzystać z rozsądkiem
grając w pokera człowiek akceptuje straty do pewnej wysokości, wie, że nie każda inwestycja musi się zakończyć zyskiem, ale jakoś nie bardzo rozważa się to, że ktoś może być oszustem, to trochę naiwne myśleć, że generalnie ludzie chcą dobrze i że są uczciwi, w miarę możliwości
ja niestety za bardzo ufałem ludziom, ale lepiej wtopić 400$ w takiego [treść edytowana], niż 10 000$ w amber gold, więc może za wiedzę o naturze ludzkiej się płaci
a i niestety mój kolega oszust usunął mnie z "ludzi" pewnie dlatego, że regularnie zasypywałem jego profil wulgaryzmami, ich codzienne wymyślanie pobudzało moją kreatywność, najbardziej chyba lubiłem termin "[treść edytowana]", poza tym w jakiś sposób relaksowało mnie to, w złożonym świecie różnych interakcji, ten śmieć jest jedyną osobą, do której odczuwam czystą niechęć
chciałem mu też napisać coś w stylu "weź umrzyj na raka" ale boję się, że takie przekleństwa mogą mieć pewną moc no i nikomu aż tak źle nie życzę, no ale za te 400$ to i tak sam wiesz, karma to dziwka, na pewno cię dopadnie i jakoś w twoim życiu namiesza, może w przyszłym życiu będziesz tym żuczkiem, który lepi kulki z kału? to by pasowało
a jeszcze odnośnie ostrożności, normalnie bym go olał, ale już go stackowałem i było ok, kto by pomyślał, że ktoś raz może być w porządku, a potem się okazać oszustem
Huricano ale wciąż możesz oddać kasę, i odzyskać dobre imię, nie jest za późno, wtedy publicznie przeproszę
// wulgaryzmy, proszę nie obrażać użytkowników - galer