Napisane przez sqrviel
Myślę, że powodem większości ludzi, którzy zaczynają grać w pokera
jest to, że pewnego dnia chcą po prostu wieść lepsze życie...
Zainspirowany blogiem na 2+2 (link), gdzie to gość doszedł od 300$ do 100k$, postanowiłem, że samemu także określę swój cel, do którego zamierzam dotrzeć i to opublikuję w celu: śledzeniu swojego postępu, dokumentowania pewnych własnych wniosków, przemyśleń, no i oczywiście nauki wspólnie z osobami, których ścieżki życia kiedyś przetną się z moimi (może jednorazowo, może wielokrotnie, to nie jest istotne) tutaj na blogu.
Od jakiegoś czasu moim marzeniem jest dom na statku. I nie jest to jakieś tam mrzonko. Naprawdę chciałbym mieć dom na statku. ♠_biggrin:
Zdjęcia przykładowych dwóch domów na statkach (jeden w wersji soft, drugi w wersji pro):
Spoiler

Cel jest srogi, ale dla mnie bardzo motywujący.
Moje obecne doświadczenia z pokerem:

Co będę grał dalej? Przeanalizuję sobie parę rzeczy i zastanowię się nad tym w ciągu najbliższych paru dni.
Na początku września wpłaciłem na starsy 250$. Teraz mój roll wynosi 680$, ale pewnie połowa z tego pójdzie do cashoutu, aby nie wegetować przez ten miesiąc, tylko normalnie żyć.
Na razie to tyle. Jakby ktoś był zainteresowany moim poprzednim blogiem, tutaj link.