History Converter
BTN: $107.37
Hero (SB): $122.58
BB: $69.42
UTG: $47.25
MP: $73.11
CO: $69.84
Pre Flop ($0.75) Hero is SB with A♥ A♦
1 fold, MP raises to $1.50, 1 fold, BTN raises to $4, Hero raises to $11.50, 2 folds, BTN raises to $107.37, Hero calls $95.87
Flop ($216.74) 8♥ 9♣ 7♦ (2 players)
Turn ($216.74) 8♠ (2 players)
River ($216.74) 4♠ (2 players)
Final Pot $216.74
Spoiler
BTN shows 8♣ K♦
Hero shows A♥ A♦
BTN wins $213.74
(Rake: $3.00)
Matka Andronicusa jeszcze żyje, moja też, obydwie myszki żyją, chociaż ledwo , a my... zakładamy bloga.
Siema wszystkim, tu Andronicus. Od razu mówię że nie jest tak że "dostałem bad beata i chcę sobie ponarzekać", po prostu rozdanie jest idealnym otwarciem bloga ![]()
Będziemy starali się wrzucać najbardziej kompromitujące rozdania tego drugiego
Ja gram nl50 na PokerHeaven, miałem teraz parę miesięcy przerwy, a tak w ogóle to CHALLENGE KURWA mam zamiar wyrobić Gemstona w tym miesiącu :challenge Łatwo nie będzie bo pierwsze 4 dni miesiąca nie grałem (wyjazd do Pragi), ale ogolić się nie pozwolę i wyruchać z rake raca nie dam! Kupuję przenośną lodówkę i pieluchy dla dorosłych i jazda ♠_cool:
Agilitys:
Po hmmm downswingu (?) jestem graczem nl10, póki co walczę na FTP, zmagając się na nl10 fr/sh i plo10.
Naszą podstawową bronią na narzekanie jest "show me ur session" - za każdym razem, gdy któryś z nas narzeka na bad run, drugi ma prawo poprosić o jego bazę rąk z danej sesji.
Dzięki czemu możemy pokazać Wam wszystkie perełki gameplanów, które rodzą się w naszych chorych głowach....
Andronicus:
...czyli spazzy tłuste jak Magda Gessler. Mi się ten pomysł nie podoba, moje 5-bet blefy z Q-high na flopie to moja intymna, wstydliwa sprawa i ja sobie nie życzę
A tak w ogóle to przypominam że to ja pokazałem Ci pokera i shipowałem 10-game na FTP jak ty jeszcze nie wiedziałeś że się da grać w karty bez jokerów ![]()
Agilitys:
Jak to bez jokerów?
aaa to tam podział się mój winrate
zawsze zastanawiałem się, gdzie ta trzecia karta =/ nie zauważam najważniejszych rzeczy, a potem jest narzekanie na te calle cs'ów...
Andronicus:
Na dzisiaj to tyle, jutro wrzucimy coś nudnego i pokerowego, jakieś wykresy czy winraty jak już trochę wytrzeźwiejemy. Na koniec krótki słowniczek:
"Troll shove" - patrz tytułowe rozdanie
"Miał kurwa oddsy" - kiedy fish calluje z backdoor gutshotem (i trafia)
"Eliminował blef" - callował all in pre z J8s
"On tam ma masę śmiecia" - ostatnie słowa przed śmiercią cześci rolla