Ja idę za ciosem... Poprzedni mój challenge: [Challenge] Grając 0,25$ S&G dojść do 100$ w miesiąc. ZAKOŃCZONY
Ktoś dołączy do tego?
Zapisać się mogą gracze grający S&G od 0,25$ do 1$.
Ważna informacja: nie trzeba zapisywać się na challenge profit i volume. Można na tylko 1 z nich.
Podstawowe zasady:
Grający S&G 1$ musi w miesiąc zrobić profit 250$. Musi rozegrać 1000 S&G (średnio 33/dzień).
Grający S&G 0,50$ musi w miesiąc zrobić profit 200$. Musi rozegrać 1500 S&G (średnio 50/dzień).
Grający S&G 0,25$ musi w miesiąc zrobić profit 100$. Musi rozegrać 1000 S&G (średnio 33/dzień).
Jeśli ktoś chciałby przystąpić do challenge ma na wpisanie się tutaj 5 dni. To oznacza, że chętny może zapisać się nawet 13 listopada ale nie należy się wtedy obawiać bo nic na tym dana osoba nie straci. Zapisując się np 13 listopada o godzinie 15:00 dana osoba gra do 13 grudnia do godziny 15:00. Także każdy ma równe szanse!
Regulamin:
Zapisy przyjmowane są od 9 listopada 16:50 do 13 listopada do godziny 23:59
Zapisać mogą się osoby grające S&G od 0,25$ do 1$.
Challenge gramy tylko na platformie Pokerstars.
Gracz nie musi zapisywać się do obydwu challenge. Może zapisać się też tylko do challenge profit albo tylko do challenge volume.
Koszt zapisu do challenge profit wynosi 5$.
Koszt zapisu do challenge volume wynosi 5$.
Jeśli gracz ukończy pozytywnie challenge profit a jest zapisany do challenge volume i tam nie rozegrał wymaganej ilości S&G to nic straconego. Jeśli ma wymaganą ilość średnią volume to challenge profit ma zaliczony. Jeśli nie ma wymaganej ilości średniej to może dalej grindować pod volume aby challenge zaliczyć.
Jeśli gracz zapisze się do challenge i go nie zaliczy to wpisowe idzie do graczy, którzy ten challenge zaliczyli. Przykład: mamy 5 graczy biorących udział w profit czyli razem wpisowe 25$. Tylko 2 kończy pozytywnie. Zarabiają oni po 12,50$ (swoje 5$ +7,50$ profitu).
Uczestnicy zobowiązani są do aktualizacji swojego profitu i/lub volume przynajmniej raz w tygodniu.
Zapisujący wpłaca wpisowe do 24 godzin po zapisaniu się.
Po miesiącu trzeba udowodnić swoje zyski i/lub volume. Będzie z tym mały problem, ponieważ ja nie mam konta na sharkscope aby to sprawdzać (może będę miał za miesiąc) ale może znajdzie się jakiś życzliwy i po miesiącu sprawdzi każdemu i wklei wyniki.
Pytania i propozycje proszę pisać tutaj
Jest mały problem, ponieważ nie wiem do kogo uczestnicy mieliby wpłacać wpisowe. Może znajdzie się ktoś ze znanych osób (np jakiś moderator typu Certh) kto przetrzymałby przez ten czas te pieniądze? Jeśli nie to ja je mogę przetrzymać.