- PLATFORMA POKERSTARS
- STRATEGIA MSS
- NL5
- ZOOM POKER
BANKROLL 303,06$
Witam, zakładam bloga licząc na to, że może ktoś czasem tu zajrzy i sypnie dobrą radą.
Wiem że nie będzie specjalnie ciekawy więc stąd taki temat.
Będzie jak każdy inny albo i gorszy
W pokera gram od kilku dni z sercem, tak grałem przez zimę i wiosne ale bez lepszych rezultatów.13-go wróciłem z za granicy gdzie pracowałem jakiś czas.
Ostatnie miesiące pracowałem i myślałem nad tym, jak tu sie wyrwać z tego żywotu i wymyśliłem. Zainteresowałem się pokerem, ogladałem filmiki, rozmawiałem z ludzmi, robiłem wiele rzeczy w tym kierunku
jednak nie mogłem grać, za dużo czasu spędzałem w polu(13 godzin dziennie pracy) a nie było możliwości zainstalowania na laptopie jakiegokolwiek pokerroomu.
Wybór strategii padł na mss. Sam do teraz nie wiem, czy bardziej przemawiają do mnie stoły FR czy SH. gram troche tu i troche tam.
Po przyjezdzie na konto przelałem 300$, zacząłem grać z myślą o pokonywaniu limitów, gdy poczuje się na tyle pewny . tak więc, w kilka dni obróciłem 3k rąk i z nl2 dziś przeskoczyłem na nl5 a po dłuzszym namyśle ze stołów FR przeniosłem się na SH.
Sam nie wiem czemu, ale tak mi sie chyba podobało, chciałem zobaczyć jak gdzie jest. Używam huda, codziennie obejrze jakiś filmik pokerowy i za długie sesje przesiaduje na sesjach ale pracuje nad tym ![]()
uwielbiam mindset
Tak więc, dużo ogladam lekcji lechrumskiego a motywacji szukam wszedzie,
bo wiem że ona jest wszędzie wokoło nas
nie mam zamiaru się opieprzać i chce żyć teraz tak by być coraz lepszym pokerzystą i człowiekiem w zyciu osobistym. ![]()
dzięki jednemu z tematów założonych w dziale mindset zakupiłem też tę oto książke

a tu link do tematu;
przypowieść o orle- gdy otoczenie mówi ; nie!
każdy z nas jest orłem !
dużo truje i sam do końca nie wiem o czym ma blog traktować więc teraz będzie już klasycznie ;
cele długo terminowe
- utrzymać się z pokera wiodąc nieprzeciętne życie i wyjechać jak najdalej z tej dziury
prosto i logicznie ![]()
ścieżka do celu
- conajmniej kilka godzin dziennie spędzać na nauce gry w pokera, chciałbym by mój poziom odzwieciedlał również inne rzeczy które mają mnie budować.
- robić wszystko co potrzebne aby sie rozwijać
- udzielać się na forum
- wpadać na treningi
- korzystać z płatnych coachingów
- zajme czas poza pokerem nauką angielskiego, kursem na prawo jazdy, sportem.
Moim hasłem przewodnim jest ; ROZWÓJ
i tego mam zamiar się trzymać. Chcę być pokerzystą, a pokerzysta musi się rozwijać
elastycznie, w wielu dziedzinach życia ![]()
wykres;
Ostro stiltowałem, na prawde... pierwszy raz, totalnie się dziś pogmatwałem ![]()
Mam często sporo pytań, stąd również założenie bloga .
Nie chce mieć porozrzucanych tematów wszedzie, więc
będe tu opisywać co myśle co robię, zadawać pytania i wrzucać linki do rąk i działów pomocy.
Wierze że czasem znajdzie się ktoś, kto zerknie a ja dodatkowo zmotywuje się prowadzą bloga do pewniejszej gry(od teraz cały świat na mnie patrzy!)
Są jeszcze statystyki
ooo, ale je wrzuce jutro bo coś namieszałem w filtrach. będe tu często wpadać coś szkrobnąć, ale teraz pora zostawić mały ślad i lecę, pozdrawiam !