Witam,
pierwsze info i nie ukrywam, że bałem się tego:( Pierwszy minus na stackingach, nie bede psioczył na pokera po prostu narazie wieści sa przygnębiające:(:( Nie traćcie wiary jeszcze damy rade:):)
Bilans: 47 turków -65,41$
Witam,
pierwsze info i nie ukrywam, że bałem się tego:( Pierwszy minus na stackingach, nie bede psioczył na pokera po prostu narazie wieści sa przygnębiające:(:( Nie traćcie wiary jeszcze damy rade:):)
Bilans: 47 turków -65,41$
Witam,
Info jest dramatyczne:( Rozegrałem 88 turniejów i zaliczyłem jedynie 3 FT, co jest wynikiem katastrofalnym. Bardzo wolno rozgrywam na ten moment turnieje bo gram z największym skupieniem ale nic nie mogę poradzić. Nie wierze, ze downswing będzie trwał wiecznie. Nigdy nikomu nie przegrałem pieniędzy więc sami zdecydujcie czy gramy dalej czy rozliczamy. Wolałbym grac dalej bo nie wierze, że poker nie odda. Licząc moje turnieje przed stackingiem to prawie 100bi przegranych a to na tych turniejach do tej pory wydawało mi się niemożliwe.
Zastanówcie się, tymczasem spadam do Kościoła wymodlić wyniki:)
-232,21$
nie ma co się załamywać - wszyscy czytaliśmy warunki stakingu - i torba jest do zaakceptowania - gdyby staking miał zawsze być do przodu to bym aktualnie nie był stratny 1,8 k zł ![]()
masz skilla graj swoje, a wyniki może przyjdą - głowa do góry - trochę optymizmu proszę
Napisane przez Mienso24
nie ma co się załamywać - wszyscy czytaliśmy warunki stakingu - i torba jest do zaakceptowania - gdyby staking miał zawsze być do przodu to bym aktualnie nie był stratny 1,8 k zł
masz skilla graj swoje, a wyniki może przyjdą - głowa do góry - trochę optymizmu proszę![]()
+1
Nie ma się co załamywać. Wyniki w longurnie masz bardzo fajne, więc po prostu graj swoje. Przeciez tu wystarczy jeden ship i już jest na 0.
![]()
Zerknąłem na Sharku. Poszło ~100 sitków. Straty odrobione i jesteśmy w okolicach 0.
Witam,
właśnie miałem pisać bo do dziś powinienem skończyć. Ale ostatnio miałem dwie rozmowy kwalifikacyjne i troszkę mi wypadło. Do niedzieli wszystko będzie skończone mam nadzieje, że najgorsze już przetrwałem. Jeszcze profitu nie ma ale z największych minusów się już wygrzebałem wiec oby końcówka był ok. Nie wkurzajcie się na mnie dziś zagram tyle ile się odpali resztę jutro. Zostało ok. 73 SNG.
Profit: -17,21$
Pozdrawiam
Żeby każdy stakowany miał takie podejście. ![]()
Spokojna głowa, graj na luzie Swoje aimar! :sdrink
Ziomek, nawet jak będzie na minus nic się nie stanie, po prostu swing, graj swoje A game a na pewno wszystko bedzie ok
Pozdro
Witam,
Sry ale miałem weekendowy przestój:(:( Rodzina nie pozwoliła grac.
Mam nadzieje skonczyc dzis lub jutro.
Profit: +97$