Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Stacking 4,5

25 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,367 Wyświetlenia
aimar23

Witam,

pierwsze info i nie ukrywam, że bałem się tego:( Pierwszy minus na stackingach, nie bede psioczył na pokera po prostu narazie wieści sa przygnębiające:(:( Nie traćcie wiary jeszcze damy rade:):)

Bilans: 47 turków -65,41$

Odpowiedz
Cytat
24 odpowiedzi

Easy man!

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

gl

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

jakis apdejt?

Odpowiedz
Cytat

pewnie będzie jutro wieczorem albo w poniedziałek ;)

Odpowiedz
Cytat
aimar23

Witam,

Info jest dramatyczne:( Rozegrałem 88 turniejów i zaliczyłem jedynie 3 FT, co jest wynikiem katastrofalnym. Bardzo wolno rozgrywam na ten moment turnieje bo gram z największym skupieniem ale nic nie mogę poradzić. Nie wierze, ze downswing będzie trwał wiecznie. Nigdy nikomu nie przegrałem pieniędzy więc sami zdecydujcie czy gramy dalej czy rozliczamy. Wolałbym grac dalej bo nie wierze, że poker nie odda. Licząc moje turnieje przed stackingiem to prawie 100bi przegranych a to na tych turniejach do tej pory wydawało mi się niemożliwe.
Zastanówcie się, tymczasem spadam do Kościoła wymodlić wyniki:)

-232,21$

Odpowiedz
Cytat

nie ma co się załamywać - wszyscy czytaliśmy warunki stakingu - i torba jest do zaakceptowania - gdyby staking miał zawsze być do przodu to bym aktualnie nie był stratny 1,8 k zł xD

masz skilla graj swoje, a wyniki może przyjdą - głowa do góry - trochę optymizmu proszę ;)

Odpowiedz
Cytat

kikaida13 dodaj mnie na skype

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

graj dalej, korekta przyjdzie, jesli nei wtym to nastepnym stakingu

Odpowiedz
Cytat
Certh

Napisane przez Mienso24
nie ma co się załamywać - wszyscy czytaliśmy warunki stakingu - i torba jest do zaakceptowania - gdyby staking miał zawsze być do przodu to bym aktualnie nie był stratny 1,8 k zł xD

masz skilla graj swoje, a wyniki może przyjdą - głowa do góry - trochę optymizmu proszę ;)

+1

Nie ma się co załamywać. Wyniki w longurnie masz bardzo fajne, więc po prostu graj swoje. Przeciez tu wystarczy jeden ship i już jest na 0. :)

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

jakis update?

Odpowiedz
Cytat
Certh

Zerknąłem na Sharku. Poszło ~100 sitków. Straty odrobione i jesteśmy w okolicach 0.

Odpowiedz
Cytat
aimar23

Witam,

właśnie miałem pisać bo do dziś powinienem skończyć. Ale ostatnio miałem dwie rozmowy kwalifikacyjne i troszkę mi wypadło. Do niedzieli wszystko będzie skończone mam nadzieje, że najgorsze już przetrwałem. Jeszcze profitu nie ma ale z największych minusów się już wygrzebałem wiec oby końcówka był ok. Nie wkurzajcie się na mnie dziś zagram tyle ile się odpali resztę jutro. Zostało ok. 73 SNG.

Profit: -17,21$

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

wkurzać się ??? hehe, ale dziwne podejście :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Certh

Żeby każdy stakowany miał takie podejście. :f_wink:

Spokojna głowa, graj na luzie Swoje aimar! :sdrink

Odpowiedz
Cytat

Ziomek, nawet jak będzie na minus nic się nie stanie, po prostu swing, graj swoje A game a na pewno wszystko bedzie ok :)

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

Aimar zerknij na priv proszę

Odpowiedz
Cytat

jakieś info .. ?

Odpowiedz
Cytat
aimar23

Witam,

Sry ale miałem weekendowy przestój:(:( Rodzina nie pozwoliła grac.
Mam nadzieje skonczyc dzis lub jutro.

Profit: +97$

Odpowiedz
Cytat

spoko nie graj na siłę - to jest tylko poker rodzina najważniejsza ;)

Odpowiedz
Cytat