Długo sie zbierałem do założenia nowego blogu choć już jeden miałem o tu który umarł śmiercią naturalną (brak postępów, zakończenie gier stolikowych).
Długo szukałem odmiany która okaże się dla mnie najlepsza, próbowałem 360tek 0,25$ 45osobowych non turbo(je grałem najwiecej) troche MTT z niskim wpisowych jak i 1,5$ turbo fifty. Wkońcu zająłem się jedną odmianą i zacząłem ją grać czyli SNG 45os non turbo za 0,25$. Pokonałem ten limit i na chwile obecną gram 0,5$ 45os turbo gdzie idzie różnie ![]()
Z natury jestem leniwy(jak kazdy?) wiec dużo czasu minęło zanim w ogóle założyłem bloga bo mi sie zwyczajnie nie chciało a i pisać mi się nie raz nie chce wcale :fdrink jednak czas wkońcu ruszyć dupe i realizować cele które sobie zamierzam wyznaczać (jako że 1dzień miesiąca to fajnie założyć bloga dziś i informować nabieżąco o sytuacji i czy udało sie wykonać zaplanowane cele)
A więc do dzieła!
Pozwole sobie zacytować fragment z bloga TomaszaPB którego pozdrawiam :sdrink
Najpierw 0,25$ 45tki non turbo i 90tki non turbo
Gdy będę miał 100$ wchodzę na 0,50$ 45tki turbo i 90tki turbo. Schodzę na poprzedni limit mając 30$
Gdy będę miał 300$ wchodzę na 1,50$ 45tki turbo i 1$ 90tki turbo, Schodzę na poprzedni limit mając 150$
Gdy będę miał 1050$ wchodzę na 3,50$ 45tki turbo i może na 2,50$ 180tki turbo. Schodzę na poprzedni limit mając 500$
Tego zamierzam się trzymać jedynie jak będe grał 180tki turbo za 2,5$ to bedzie to jakos 1250$+ ale poki co o tym nie myśle.
Do tych 45tek które obecnie gram będe dorzucał jakies freerolle z kilku platform oraz jak uzbieram troche punktow fpp to bede grał za to 6max HT. Tego zamierzam sie trzymac i nie moze byc tak ze gram MTT za kase (nawet niska).
Cele na grudzień:
Rozgrywam 30turków dziennie a jeśli bede miał dni co nie bede mogl grac to w miesiącu mam rozegrać minimum 700turniejów choć celem jest 900turków
Gram skupiony , nie rozmawiam gg, nie ogladam tv i nie bawie sie w inne rzeczy jak przegladanie stron
Analizuje swoją grę przed rozpoczeciem sesji w SNG WIZZ i Replayerze
Nie patrze ile przegrałem ale czy zagrałem dobrze, liczą się poprawne decyzje
Dodaje regularne wpisy o tym co sie dzieje , co gdzie wygrałem i jak sie przedstawia sytuacja
Jak cos jeszcze mi sie przypomni to dopisze do celów, aa bym zapomnial, jestem w grupie learningowej Certha (pozdro dla Ciebie i chlopakow :sdrink) i czuje ze gra mi sie coraz lepiej od tego czasu.
Dzis juz grałem kilka sitów i poki co jest jakis minimalny plus zagram gram 2sesje jako ze jutro sobie moge pospac
Do dzieła czas wkoncu ruszyc z miejsca!!
(jako ze KSW ogladam to w temacie muzyka
)