Przejdź do forum
Wombat & Grinder SN...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wombat & Grinder SNG. Dajesz wiarę ?

314 Posty
73 Użytkownicy
0 Reakcje
22.1 K Wyświetlenia
Wombat

Siema, razem z Grinderem wpadliśmy na pomysł wspólnego bloga, Miraż mnie ostatnio trochę cisnął i prawdopodobnie gdyby nie on, to nie widzielibyście za dużo słowa pisanego z mojej strony ^^.

O czym będzie blog ?
- Oczywiście gra, głównie SNG, moja ostatnia zajawka to 30$+ 6maxy, na których na razie idzie spoko
- Treningi, tutaj bedziemy mogli sobie pogadać o tym co było na treningach, dlaczego tak zagrałem, a nie inaczej
- Filmy, to co WY chcecie zobaczyć, pytanie jakie WY chcecie mi zadać, a ja będę mógł wam na nie tutaj głębiej odpowiadać.
- Życie, studia - Wykład na UE w Poznaniu (projekt razem z Bąblem, potem więcej na ten temat)
- sprawy związane z Żeglarstwem regatowym, mam 3 mistrzostwa Polski na kącie, więc myślę, że sporo ciekawych rzeczy tutaj, co ciekawe to ciężko znaleźć podobieństwa między Pokerem a Żeglarstwem regatowym, stąd niewielu dobrych żeglarzy grających w pokera, znacie jakiś ? Ja nie do końca ^^
- cycków może nie być, ale i tak będzie zajebiście xD

Gram ostatnio 60$ 6maxy, 30$ dokładam by był zestaw 12 i nie idzie najlepiej, po 1k na razie mam 1% roi, zobaczymy jak to się rozwinie dalej. Z szybkich uwag to narzuca się to, że są w **** agresywne, a co ciekawe sporo załatwia się na postflopie.

Co do zajawek to jest ich masa, skimboard, skateboard, kolarstwo, fixed gear no i macie na zachęte oO.

Co do muzyki to może coś będę wrzucał, ale moje gusta muzyczne są nieco inne od większości tutaj, więc na razie poczekam xD

Co na to Bartek ?

313 odpowiedzi
Grinder23

Siema,

moj kazdy blog jak dotad umieral z braku wpisow, wiec bedziemy sie w z wombatem dopingowac w pisaniu czasem ;D

Anyway Rudy napisal swoje. ( ah bo jak ktos nie wie to wombat jest Rudy )
dowód:

anyway jedynym z powodow dla ktorych zakladamy tego bloga jest fakt ze mamy nadzieje grac podobne gierki ja aktualnie z sng najwiecej gram 6max aktualnie 30$-60$.

O czym ja bede pisal?
- Obiecuje uroczyscie mozliwe czesto trollowac Wombata i utrudniac mu zycie.
- O tym jak idzie SNG i jak crushuje w nich Wombata
- Od nowego roku jest zarys planu na ostry grind o tym wiecej moze w innym poscie.
- Mam tez nadzieje ze bedziemy czasem probowac zaczac jakas ciekawsza dyskusje na temat sng, czy to ogolnie czy na temat danych ciekawszych spotow.
- niestety nie żegluje ani nic z tych rzeczy ;( tutaj wombat ma edge.

winkel1989

oczywiscie kropa i zycze wysokiego stanu kąta...

ninusss

wow bedzie ciekawie :nh czekamy na inne wpisy

aenimka

Napisane przez winkel1989
kąta...

ze 90 stopni

tomekgchm

Napisane przez winkel1989
oczywiscie kropa i zycze wysokiego stanu kąta...

MateuszPaker

Powodzenia. Jakie ROI by Cię zadowoliło na tych 6maxach 60$(Rozumiem, że piszesz o ht na p*?)?

MikeWrclv

obowiązkowa kropa ;) gl

Grinder23

Napisane przez MateuszPaker
Powodzenia. Jakie ROI by Cię zadowoliło na tych 6maxach 60$(Rozumiem, że piszesz o ht na p*?)?

Zarówno ja jak i wombat akutalnie gramy Turbo, nie zmnienia to faktu ze czasem odpalimy HT, ale narazie gierki wydaja sie na tych stawkach co pisalismy lepsze w odmianie Turbo.

azg
azg

Zapowiada się solidny blok, nie ma co :D Kropa, będę wpadał.

.

A o LOLu cisza.

Grinder23

Napisane przez kair0s
.

A o LOLu cisza.

nie mam pojecia o jakiej grze mowisz, nie lubie marnowac czasu na jakies gry komputerowe. Razem w wombatem cale dni grindujemy :challenge

NightRage18

O będę zaglądał, mam sentyment do 6-maxa. Grindowałem wszystko co się otwierało na Ipoker - czyli 30$ max :D Chętnie się dowiem jakie ROI jest teraz achievable przez prosów _thumbsup:

GL

Grinder23

Napisane przez NightRage18
O będę zaglądał, mam sentyment do 6-maxa. Grindowałem wszystko co się otwierało na Ipoker - czyli 30$ max :D Chętnie się dowiem jakie ROI jest teraz achievable przez prosów _thumbsup:

GL

imo w tych turkach musimy zrobic po ~5-10k volume minimum zeby cos sie dowiedziec o roi. Choc tak naprawde o wiele wiecej.

babel92

obv kropa, będę wpadał :fdrink

grisza1989

.
patrząc po ocenach dobry blog się zapowiada :D

Wombat

Napisane przez grisza1989
.

Jeeeee, mam personal Heitera ! :D

Dzisiejsza sesja na treningu spoko, kończe jeszcze 11 stołów i gitara. 180 many niespecjalnie, ale 6 maxy miodzio ^^

Grinder23

Napisane przez Wombat

Napisane przez grisza1989
.

Jeeeee, mam personal Heitera ! :D

Dzisiejsza sesja na treningu spoko, kończe jeszcze 11 stołów i gitara. 180 many niespecjalnie, ale 6 maxy miodzio ^^

farcisz jak zwykle żyliard nad EV

Wombat

mam takie nieodparte wrażenie, że ten blog to będzie ciągłe ciśnięcie sobie nawzajem kryptopedałku xD

Grinder23

Napisane przez Wombat
mam takie nieodparte wrażenie, że ten blog to będzie ciągłe ciśnięcie sobie nawzajem kryptopedałku xD

no zaraz, nie taki byl cel tego bloga?

Ogolnie jesli chcesz to mozna pogadac strategicznie, osobiscie nie bardzo mi sie podoba tendencja wielu regow do robienia raise/foldow z 9-10bb.

imo troche waste staka, tymbardziej ze FE na 6maxach jest mniejsze i przy readzie ze koles takie cos robi czesciej dostanie shipy.