Siema, razem z Grinderem wpadliśmy na pomysł wspólnego bloga, Miraż mnie ostatnio trochę cisnął i prawdopodobnie gdyby nie on, to nie widzielibyście za dużo słowa pisanego z mojej strony ^^.
O czym będzie blog ?
- Oczywiście gra, głównie SNG, moja ostatnia zajawka to 30$+ 6maxy, na których na razie idzie spoko
- Treningi, tutaj bedziemy mogli sobie pogadać o tym co było na treningach, dlaczego tak zagrałem, a nie inaczej
- Filmy, to co WY chcecie zobaczyć, pytanie jakie WY chcecie mi zadać, a ja będę mógł wam na nie tutaj głębiej odpowiadać.
- Życie, studia - Wykład na UE w Poznaniu (projekt razem z Bąblem, potem więcej na ten temat)
- sprawy związane z Żeglarstwem regatowym, mam 3 mistrzostwa Polski na kącie, więc myślę, że sporo ciekawych rzeczy tutaj, co ciekawe to ciężko znaleźć podobieństwa między Pokerem a Żeglarstwem regatowym, stąd niewielu dobrych żeglarzy grających w pokera, znacie jakiś ? Ja nie do końca ^^
- cycków może nie być, ale i tak będzie zajebiście ![]()
Gram ostatnio 60$ 6maxy, 30$ dokładam by był zestaw 12 i nie idzie najlepiej, po 1k na razie mam 1% roi, zobaczymy jak to się rozwinie dalej. Z szybkich uwag to narzuca się to, że są w **** agresywne, a co ciekawe sporo załatwia się na postflopie.
Co do zajawek to jest ich masa, skimboard, skateboard, kolarstwo, fixed gear no i macie na zachęte oO.

Co do muzyki to może coś będę wrzucał, ale moje gusta muzyczne są nieco inne od większości tutaj, więc na razie poczekam ![]()
Co na to Bartek ?