Przejdź do forum
Każda porażka zbliż...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Każda porażka zbliża nas do sukcesu//retired

855 Posty
79 Użytkownicy
0 Reakcje
24.2 K Wyświetlenia
meffiulol

Blog w celach informacyjnych i motywacyjnych dla siebie .
Gram 360os. za 10c dorzucam kilka 45os. za 25c. za uzyskany profit z sng odpalam mtt za 1$ czy tam 1,35 jak akurat jest jakiś i póki nie shipne któregoś z nich to będę na zero cały czas pewnie :D

Zacząłem jakoś 3 dni temu po wygraniu kilku groszy we freerolu dla depozytorów i za te kilka groszy postanowiłem odpalić kilka 360, udało się wygrać jednego i wtedy postanowiłem , że je trochę pomaniaczę . :)
Trzeba mieć jakieś zajęcie jak granie w League of Legends się nudzi , a w domu cały czas samemu się siedzi i bepowera pije :D

Wykresik

Przede mną jeszcze jedna sesja GOGOGo

Muzyczka przy której będę wygrywał :D

Odpowiedz
Cytat
854 odpowiedzi
meffiulol

Sesja skończona , wiedziałem że ta muzyczka będzie wygrywająca . 40 SNG (koło +10$) i jakieś mtt ale wyszły na 0 ;/.

Bankroll : 18.69$

Uploaded with ImageShack.us

Wię ktoś jak postępować , żeby pt3 nie zjadał niektórych wyników z turniejów ? musiałem kilka ręcznie wpisywać ;/:(

Trzeba się położyć na chwilę bo mózg już paruje lol.

Odpowiedz
Cytat
Siekier24

Podobno jak się zamyka szybko lobby, to czasem się nie zapisują.

A kapitał startowy?

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Ok to nie będe zamykał ich tak szybko i zobaczymy.

Kapitał początkowy to jakieś 7$

Odpowiedz
Cytat
Siekier24

Nie, chodzi mi o to czy storbiłeś już kapitał startowy z PS.com :D

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

to już parę miesięcy temu:D:D

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Sesja z rana po 4h snu lekko na minus . (trzebe było spać dłużej :D) . rozegrane 60sng plus jakieś mtt .

bankroll 15.97$

Czas na wyjście do śniegu na chwile dychnąć powietrza , po drodze biedronkę odwiedzić po bepowera i jakieś chipsy na wieczór i za godzinę następna sesja.

Nutka która zmiażdżyła mnie dzisiaj :)

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Ahhh to rześkie powietrze zimowe :D:D odrazu się obudziłem jak mnie jebło za drzwiami :D

Sesja popołudniowa znowu nie ciekawa, 40 sng minimalny plusik 10ITM co najwyzej jedno 3 miejsce , także minimalny plusik . MTT jedno też było za 1$ bez itm ,więc

bankroll : 16.60$

Może nocna sesja przyniesie jakieś ładne shipy to by było na jakieś niedzielne micro mtt , do kościoła się pójdzie i wygrana w kieszeni na pewno :D

Coś na miły wieczór :)

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Ok, wieczorno-nocno-ranną sesję czas skończyć lol. ALe ja jestem jebnięty , żeby tyle godzin z rzędu grac i to na takich gównianych stawkach .:D ALe co tam , mam do wyboru maniaczenie w gry jakieś albo w pokera, więc narazie wybieram pokera. CIekaw jestem czy wytrzymam cały miesiąc grać systematycznie :)

CO do sesji to bez rewelacji przez większość nocy ,dopiero 4 ostatnie które zostały przed chwilą przyniosły fajny znaczący plus .

Może za dużo na raz odpalam tych sng , nie wiem , ale tak fajnie wyskakują i tak fajnie szybko trzeba ogarniać i klikać i tak fajnie godziny lecą szybko hah :D

Tak więc zagrałem koło 100 sng( +14$ ) + ze 4 mtt(wielkie G) + jakieś satki do sunday sparka( 1 ship=mega wypaśny boost br o 1$) co daje
bankroll = 27.10$

CO tu teraz robić o tej porze , kłaść się spać na chwilę czy wyjść na mini syberię i obudzić się ,wrócić i grać dalej ? :D kto to wie bo ja nie hueuhehueh. Kurwa ale jestem poebany że tak ze sobą piszę , ale tak to już jest ze zrytym bereciuchem na bepowerze bez snu :D

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Hehe , decyzją większościową poszedłem spać na kilka godzinek co by zregenerować trochę mózg . Teraz wstałem i na dzień dobry wejściówka za pierwszym razem do sunday storma z satki za 3.75$ :D Także wieczorem wielkie pieniądze są moje !!!!!!!!!!!!!!!!! muahahahhaha.

Teraz tylko idę się ogarnać , pójde się przejść , kupię jakies pierogi w biedrze co by poczuć się jak u mamusi na obiedzie :D

A potem jazda z tymi sng, myślę że odpalę trochę więcej 45os. i 90os. za 25c z racji rola powyżej 20 $ , bo do tej pory odpalałem tylko kilka do sesji !!! Miłej niedzieli Wszystkim !!!

jakaś nutka na niedziele leci :)

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Krótka 3 godzinna sesja skończona przed chwilą .

Zagrane 36 sng , w miare jestem zadowolony , dorzuciłem 90 os. 25c , ale one się ciągna strasznie ;/
Sesja ogólnie +7,80$

Bankroll 29,94$

Następny wpis po sesji wieczornej z shipem sunday storma :D

Jakiś staroć na koniec :)

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Hmm , niestety sunday storm zupełnie nie pyknął :D zestackowałem się z agrodonkiem ruskim, który wchodził w każde rozdanie i pokonal moje 88 ze swoim J9. mniejsza o to :)

Postanowiłem zagrać sesję złożoną tylko z 45 os. za 25c ,
zagrałem 30 sng z wynikiem +6$.

Dorzuciłem jakieś mtt turbo ale nic z tego jak zwykle , przez to bankroll prawie ten sam .

Bankroll : 31,85$

Przydałby mi się jakiś cel i kierunek działania na ten miesiąc ale jakoś nie mogę nic postanowić :( nie wiem czy grać to co gram i mieszac te 360 i 45 za 25c , czy grać może 45 turbo za 0.50$ hmmmm co tu robić ......

Jakby ktoś przypadkiem wpadł tutaj ogarnięty to prosiłbym o jakąś radę , podpowiedź może :) z góry dziękuję .

Mega filmik

Odpowiedz
Cytat
Siekier24

Ja Ci nie pomogę, bo gram tylko STT... ale pierogi z biedry rządzą :nh

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Pewnie że rządzą :D u mnie one z 2-3 razy w tygodniu są :D

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Szybki update . Sesja nocna na +6,25$ po 46sng .

Stan bankrolla : 35,90$

Trzeba się położyć wcześniej i odespać ze 2h więcej , bo dzisiaj ciężko było w ciągu dnia z siłami :D

Odpowiedz
Cytat
grisza1989

Przydałby mi się jakiś cel i kierunek działania na ten miesiąc ale jakoś nie mogę nic postanowić nie wiem czy grać to co gram i mieszac te 360 i 45 za 25c , czy grać może 45 turbo za 0.50$ hmmmm co tu robić ...... Jakby ktoś przypadkiem wpadł tutaj ogarnięty to prosiłbym o jakąś radę , podpowiedź może z góry dziękuję .

Dobij jeszcze tak gdzieś do ~50$ (jakieś 2-3 sesje dla Ciebie to powinny być) i wbijaj na 45-tki za 0,50$. Aaa i odpuść sobie na razie mtt, zobacz jakiego miałbyś teraz rolla gdybyś ich nie dotykał.
Fakt, może się trafić jakiś złoty strzał i wtedy jest już z górki ale na początku lepiej się trochę nabudować i wbijać na wyższe limity, bo tak to tylko tracisz czas. Mógłbyś grać wyżej a stoisz w miejscu, bo dodajesz mtt.
Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Dzieki grisza1989.

W sumie , racja . Dodaje mtt z tego względu że je lubię bo dały mi jak na moja sytuację złoty strzał za 1k $ i kilka dni potem 300$ jakieś 2 miesiące temu . Ale widzę że jednak to strasznie trzeba się namęczyć żeby cokolwiek na mtt micro skubnąć.

Także pójdę za radą i postaram się nie wrzucać tych mtt :)

Sesja popołudniowa 39 sng ( dorzuciłem kilka 45os. za 0,5$ żeby zobaczyć jak to wygląda) , wynik sesji tylko +2,02$

Bankroll 36,60$

Wieczorem sesja , mam nadzieję przekroczyć 40$ , a jutro 50 $ jeśli nie wrzucę tych mtt :D

Odpowiedz
Cytat
Siekier24

Ja pierdzielę, ale mi ta Cappella wpadła w ucho :) Normalnie słucham rocka/punkrocka/ska przede wszystkim, ale jak organizujemy jakąś imprezę taneczną, to właśnie taką muzę puszczamy głównie - dance lata 90-te :D Zajebiście się przy tym ludzie bawią :]

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Nom dokładnie :D ja jak gram sesje to często puszczam sobie jakiegoś mixa 2h z muzyka dance 90' i odrazu są wyniki :D

Odpowiedz
Cytat
meffiulol

Kolejna sesja za mną .

67 sng , wynik tylko +2,6$ , sporo ITM ale tylko 1 ship i może ze 3 x Top3 .

Zagrałem 1 mtt za 0.55$ , wiem miałem nie grać ale to tylko jeden i to za 0.55$ więc nic się nie stanie jak go będę grać . Wpadło za niego 2,2$.

Bankroll 40,39$

Udało się przekroczyć 40 $ tak jak planowałem , ale z tym 50$ dzisiaj będzie ciężko :)

Muzyczka

Odpowiedz
Cytat