Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

windows 8

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
601 Wyświetlenia
PatrykG

widnows 8 nie wiem czy juz bylo poruszane, jak cos przeniescie watek.

- smiaga ktos na tym windowsie ?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

Ja od wczoraj. Pierwszy problem - nie chce się zainstalować baza postgreSQL z PT4 i nie mogę trackować rąk na razie.

Poza tym podobny do 7, intuicyjna obsługa dość, oprócz kilku udziwnień, jak inne menu start itp

Odpowiedz
Cytat
woodu16

Czesc. Musisz PogreSQL dla win 64 np. stad : http://www.oldapps.com/postgresql.php?old_postgresql=8265

Na 100 dziala przynajmniej u mnie nie wiem jak na PT4, ale HM strasznie na osemce muli wiec zostalem przy Win7 a osemka zainstalowana dla celow powiedzy edukacyjnych ;)

Pozdr

Odpowiedz
Cytat
azg
azg

Używam i nie mam żadnych problemów - z samym systemem jak i z pt3 na którym działam :)

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Używam ok. 1.5 miesiąca. Bez zarzutu :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat

Siemanko,

korzystam z windows 8 od paru dni i nie mogę sobie dać rady, może tutaj mi ktoś pomoże.

Zainstalowałem już parę programów, ale 1wszy problem się pojawił przy PT4 - baza postgresql nie działa. Ktoś tutaj zarzucił linkiem, pobrałem, otwieram, system pyta o zgodę, daję yes czy tam allow. I nic się nie dzieje. Pobrałem z kilku źródeł i wciąż to samo. Staram się zainstalować winrar - to samo. Skype - to samo. Już nie wiem, co mam robić, a nie chcę w nowym lapku pirackiej 7 instalować, gdy mam dostęp do nowszej wersji.

Z góry dzięki za pomoc ;)

Odpowiedz
Cytat