Przejdź do forum
Longterm MTT [888, ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Longterm MTT [888, MicroGaming]

10 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
690 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback - Whytek

Informacje o graczu

Witam serdecznie, na forum pokerstrategy jestem od 2010 roku, od tamtej pory gram również aktywnie w pokera, głównie NLHE cash, trochę PLO i w ostatnim czasie MTT, w którym to osiągnąłem przyzwoite wyniki. Zdecydowałem się na staking z pobudek czysto finansowych, ostatnimi czasy swingi (przede wszystkim na cashu) + masowe cashouty zmusiły mnie do przejścia w tryb odbudowy rolla. MTT zacząłem grać na poważnie mniej więcej od połowy bieżącego roku, wyniki z Sharkscope zamieszczam poniżej.

Wyniki

888poker:

Spoiler

Ostatnie ~500 turniejów to SNG hyperturbo 6max, na których to dostałem potworne lanie od wariancji i błędnych założeń co do winrate'u

MicroGaming

Spoiler

Poprzednie oferty

To moja pierwsza stakingowa oferta.

Czego dotyczy oferta?

Oferta obejmuje rozegranie 1000 turniejów MTT micro-low (abi~10USD) stakes na dwóch platformach: 888poker oraz Unibet. Ofertę wystawiam na te dwa roomy, gdyż na nich czuję się najpewniej oraz na nich udało mi się zrobić dobry profit grając MTT.

Cegiełki

Wartość całej oferty: 1500$

50% - 750$
25% - 325$
10% - 150$
5% - 75$
2,5 - 37,5$

Wszelkie informacje dotyczące oferty

Oferta jest longtermowa i jej zakończenie może nastąpić w momencie osiągnięcia jednego z 3 zamierzonych celów:

1. Rozegranych zostanie 1000 turniejów na obydwu platformach.
2. Osiągnięty profit przekroczy 5000$ netto.
3. Minie data 03.III.2013 (start: 03.01.2013, daję sobie 2 miesiące na grę).

Railing na życzenie inwestorów na bieżąco (temat na forum do railingu stworzę). Istnieje możliwość udostępniania przez join.me w momencie rozgrywania sesji. Cotygodniowe lub co 100 turniejów podsumowanie w wątku z railingiem. Na życzenie większości inwestorów częściej.

Podział profitu:

A) Przy zysku mniejszym niż 2500$: 30/70 na korzyść inwestorów.
B) Przy zysku większym niż 2500$, ale mniejszym niż 5000$: 40/60.
C) Przy zysku większym lub równym 5000USD: 50/50.

Wartości podane w kwotach netto.

Wpłaty:
- Neteller (EUR) (private msg, tutaj lub gg: 3836158)
- 888poker money transfer (USD) (nick: Whytek_Bear)
- P* money transfer (EUR/USD) (nick: Whytek_Bear)

W przypadku torby tj. spadku rolla poniżej 750 USD rozsyłam wszystkie pozostałe pieniądze do inwestorów wg. % udziału.

Lista udziałowców:

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Trzy sprawy :

1. Ile stołów grasz naraz i ile Ci wychodzi w trakcie sesji? Bo 4 miesiące na 1000MTT to zdecydowanie za dużo.
2. Jakiego trackera używasz?
3. Rozpisz proszę turki z 888 i Unibetu które masz zamiar grać.

Jak zobaczę to wszystko i będzie ok, to coś wezmę. ;)

Pozdro i Wesołych!

Odpowiedz
Cytat

jak chcesz stejk na micro, na krzakach to mozna dolozyc np wiliam hill albo pp, 1k mtt na 4 miechy to raczej lipa, jak da sie to zmienic na 1k mtt/max 2 miechy to wstepnie jestem zainteresowany...

Odpowiedz
Cytat

Wezmę wstępnie 10% jednak chciałbym zobaczyć schedule. Nie podoba mi się kwestia 4 miesięcy jak na 1k mtt to jednak trochę dużo. Nie wykupujesz własnych udziałów w tym stakingu ?

Odpowiedz
Cytat

W odpowiedzi na zapytania:

1. Warunek 3 miesięcy zostanie na wasze życzenie zmieniony na 2 miesiące, przy czym z góry informuję, że taki deadline nałożyłem zakładając, że prawdopodobnie staking skończy się po max 9 tygodniach.

2. Podstawowym trackerem na cashu był dla mnie PT3, następnie przerzuciłem się na HM1.

3. Przykładowy schedule (przy założeniu, że będę zaczynał ok. 16.00 każdego dnia kiedy to będzie możliwe. W miarę możliwości później/wcześniej, jednak najczęściej będzie to właśnie taka pora):

888poker:

3,500 GTD R&A 9,5 (liczony jako 1R1A)
1,000 GTD R&A Turbo 7,5 (jw.)
1,000 GTD 11
3,000 GTD Deepstack 22 (ogromne value, zacznę je grać od 2k$ w rollu)
800 GTD 3,5
1,500 GTD Turbo 7
500 GTD 2
1,500 GTD R&A Turbo 4,5 (1R1A)
750 GTD 3,5
500 GTD Turbo 1,5
800 GTD 5,5
1,500 GTD Turbo Deepstack 3,5
1,000 GTD 11

SUMA: ~65$ / sesję.

MicroGaming - Unibet:

500 GTD Turbo Rebuy 9,5 (1R1A) - zawsze overlay, super value. Te turnieje traktuję jako podstawę na micro MTT na Unibet i zamierzam głównie owe cisnąć (dziennie latają co godzinę, zatem średnio 5 w sesji)

1,000 GTD Turbo Rebuy 15,5 (1R1A) zaczynam grać od 2,000 USD w rollu
2,000 GTD Turbo Rebuy 9,5 (1R1A)
750 GTD Turbo Rebuy 9,5 (1R1A)
3,500 GTD Rebuy 15,5 (1R1A) od 2,000 USD w rollu
1,000 GTD Turbo Rebuy 9,5 (1R1A)

SUMA: ~38e/ sesję.

4. Nie grałem MTT zbytnio na innych roomach krzakowych toteż po zapoznaniu się z ich ofertą zaproponuję co bym tam mógł grać.

5. Nie wykupuję własnych udziałów, ponieważ chcę być profesjonalnie zmotywowany do dobrej gry na zasadzie nieformalnego zatrudnienia, własny udział mógłby niwelować zaangażowanie z tytułu zobowiązania.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Whytek

5. Nie wykupuję własnych udziałów, ponieważ chcę być profesjonalnie zmotywowany do dobrej gry na zasadzie nieformalnego zatrudnienia, własny udział mógłby niwelować zaangażowanie z tytułu zobowiązania.

wtf ?

brzmi ladnie ale nielogiczne dosc..
nie wyobrazam sobie wykorzystywania Cie poprzez zatrudnienie do gry na taki okres, dlatego proponuje zawiazac spolke.. oczywiscie widze Cie jako jednego z glownych udzialowcow, mysle ze pojecia tj. motywacja, zaangazowanie i bezpieczentwo o wiele profesjonalnie brzmia w tym wymiarze wspolpracy..

Odpowiedz
Cytat

Podrzuć godziny turków z 888.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Masterooo89

Napisane przez Whytek

wtf ?

brzmi ladnie ale nielogiczne dosc..
nie wyobrazam sobie wykorzystywania Cie poprzez zatrudnienie do gry na taki okres, dlatego proponuje zawiazac spolke.. oczywiscie widze Cie jako jednego z glownych udzialowcow, mysle ze pojecia tj. motywacja, zaangazowanie i bezpieczentwo o wiele profesjonalnie brzmia w tym wymiarze wspolpracy..

Może niejasno się wyraziłem. Chodzi mi o to, że własny wkład po prostu obniży moją motywację (bo gdybym się angażował to pewnie min. 25%), a ostatnio mam właśnie problem z motywacją do gry. Świadomość, że gram "nie tylko dla siebie" będzie na pewno znaczącym czynnikiem. Na czas stakingu własny bankroll mrożę na Netellerze i zapominam, że istnieje.

Odpowiedz
Cytat

Podbijam, oferta nadal aktualna. Proszę ewentualnych inwestorów o deklaracje i pytania. Pozdrawiam!

Odpowiedz
Cytat

Wziąłbym z 10 %, jednak wątpię by oferta się sprzedała, na forum stakingowym jesteś randomem i wystawiasz ofertę bez własnych udziałów. Myślę że te 25 % powinieneś jednak zadeklarować.

Odpowiedz
Cytat